05 / 05 / 2024

kayseri mobilyakent ne zaman açılacak

kayseri mobilyakent ne zaman açılacak

Kayseri Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, Tekstilciler ve Konfeksiyoncular Sitesi Başkanı Murat Devecioğlu'nun kendisini ziyaretinde, Mobilyakent’in site kurmak isteyen esnaflar için mükemmel bir örnek olduğunu söyledi...

Kayseri Şeker halka arz sonuçları belli oldu! Kayseri Şeker borsa işlem tarihi ne zaman?

Kayseri Şeker halka arz sonuçları belli olmasının ardından ilgili vatandaşlar Kayseri Şeker’in borsaya ne zaman gireceği konusunu merak etmeye başladı. Kayseri Şeker'in yatırımcıları halka arz sonuçları ve borsa işlem tarihini sorgulamaya başladı.

Ankara-Yerköy-Kayseri Hızlı Tren Hattı'nın temeli bugün atılıyor! Ankara-Kayseri Hızlı Tren Hattı ne zaman tamamlanacak?

Ankara-Yerköy-Kayseri Hızlı Tren Hattı'nın temeli bugün atılıyor. Ankara-Yerköy-Kayseri Hızlı Tren Hattı'yla Ankara-Kayseri arası 2 saate düşecek. Peki Ankara-Yerköy-Kayseri Hızlı Tren Hattı ne zaman açılacak? İşte Ankara-Yerköy-Kayseri Hızlı Tren Hattı'yla ilgili merak edilenler...

Kayseri'de konut kooperatifi mağduru olduklarını öne süren 500 kişi eylem yaptı!

Kayseri'de üye oldukları konut kooperatiflerinin mağduru olduklarını öne süren yaklaşık olarak 500 kişi, eylem yaptı.

Kayseri Kocasinan kentsel dönüşüm projesinde son durum ne?

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocasinan Belediyesi, Yeşil Mahalle dönüşüm projesi için düğmeye bastı. Peki Kayseri Kocasinan kentsel dönüşüm projesinde son durum ne?

Kayseri Güneşli'de 1 milyon metrekarelik arazide villa yapılmasına tepki!

Kayseri’nin Güneşli Mahallesi’nde köylülerin 1960'da Tarım Meslek Lisesi yapımı için bağışladığı yaklaşık 1 milyon metrekare büyüklüğündeki alana Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin villa yapma kararına mahalle sakinleri tepki gösterdi.

Kayseri Yüksek İrtifa Kamp Merkezi inşaatında son durum ne?

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki ile beraber Yüksek İrtifa Kamp Merkezi’nde incelemeler yaptı.

Kayseri Büyükşehir mülkiyetindeki arsalar satışa çıkıyor!

Mülkiyeti Kayseri Büyükşehir Belediyesi’ne ait olan Beyazşehir Mahallesi, Erciyes Mahallesi ve Şeker Mahallesi’nde bulunan arsalar satışa çıkıyor.

TOKİ Kayseri Melikgazi Mimarsinan 2020 kura yeri ve saati!

TOKİ Kayseri Melikgazi Mimarsinan 2020 kura yeri ve saati haberimizde yer alıyor. TOKİ Kayseri Melikgazi kuraları nerede çekilecek? Mimarsinan TOKİ kura saati ne zaman?

Kayseri Kocasinan kura çekilişi tarihi 2+1 ve 3+1!

Kayseri Kocasinan kura çekilişi tarihi 2+1 ve 3+1 tarihleri haberimizde yer alıyor. Peki Kayseri Kocasinan kura çekilişi tarihi ne zaman? Kocasinan TOKİ kuraları ne zaman çekilecek?

TOKİ Kayseri Melikgazi Mimarsinan 2020 kura tarihi 2+1 ve 3+1! 

TOKİ Kayseri Melikgazi Mimarsinan 2020 kura tarihi 2+1 ve 3+1 haberimizde yer alıyor. TOKİ Kayseri Melikgazi Mimarsinan 2020 kura tarihi ne zaman? Kayseri Melikgazi Mimarsinan TOKİ kuraları ne zaman çekilecek?

TOKİ Kayseri Kocasinan 2020 kura çekilişi ne zaman? Kayseri kura tarihi 2020!

TOKİ Kayseri Kocasinan 2020 kura çekilişi ne zaman? Kayseri kura tarihi 2020 açıklandı mı? TOKİ 100 bin konut Kayseri kura çekilişi ne zaman yapılacak?

TOKİ Kayseri 2020 kura çekimi ne zaman yapılacak?

TOKİ Kayseri 2020 kura çekimi ne zaman yapılacak sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Kura heyecanının başladığı Kayseri TOKİ projeleri 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut seçenekleri bulunuyor. 

Kayseri'deki Tarihi Meryem Ana Kilisesi kütüphane oluyor!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından şehir kütüphanesi’ne çevirilen Tarihi Meryem Ana Kilisesi yarın açılacak.

kayseri mobilyakent ne zaman açılacak Haberi

kayseri mobilyakent ne zaman açılacak


Kayseri Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, Mobilyakent’in site kurmak isteyen esnaflar için mükemmel bir örnek olduğunu söyledi. 


Tekstilciler ve Konfeksiyoncular Sitesi Başkanı Murat Devecioğlu, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Başkan Bekir Yıldız’ı ziyaret ederek site için verdiği destek ve hizmetlerinden dolayı teşekkür etti. 


Başkan Bekir Yıldız, Kocasinan Belediyesi'nin esnaf dostu bir belediye olduğunun altını çizerek "Esnaf sitesi çok doğru ve gerekli bir projeydi. Bu proje hem esnaftan hem de vatandaştan büyük ilgi ve destek gördü. İlk zamanlar çok sıkıntı çektik ama şimdi herkes sahiplenince hareket imkanı eskiye göre çok kolaylaştı. Bundan sonra da bu proje çokça gündeme gelecek. Esnafları siteleşmeleri konusunda her zaman destekleriz." dedi. 


Mobilya esnafının muhteşem birliktelikle harika bir projeyi hayata geçirdiğini vurgulayan Başkan Bekir Yıldız, "Mobilya Kent ve Mobitek’i Kayseri’ye...