kayseri mutfağı yeni şubeler Haberi
Kayseri Mutfağı, franchise sistemi ile büyümeye devam ediyor. Bir şube için 450 bin TL yatırım bütçesi ayıran Kayseri Mutfağı yeni yılda 10 adet şube açacak.
Ekonomist Dergisi’nin bu haftaki sayısında yer alan habere göre; tüketiciler doğal, saf ve otantik olana dönmek istiyor. Organik gıda ürünlerine olan talep de yükseliyor. Gelişmekte olan piyasalarda şehirleşme ve kadınların iş dünyasındaki yerinin gün geçtikçe artması, kolaylık ihtiyacını beraberinde getiriyor. Bu nedenle dışarıda yemek yeme alışkanlığı artıyor. Genç ve kentsel nüfusun giderek artmasının AVM'ler için büyüme açısından pozitif etki oluşturması bekleniyor. AVM'lerde yiyecek-içecek için ayrılan alanların artması beklenirken, buna paralel olarak sağlıklı yiyecekler sunan restoranların sayılarının da gittikçe artacağı tahmin ediliyor.
Kayseri'nin yemeklerini tanıtmak hedefiyle 1996 yılında kurulan Kayseri Mutfağı da bu alanda faaliyet gösteren markalar...