07 / 05 / 2024

Kayseri okul inşaatı ihalesi

Kayseri okul inşaatı ihalesi

Kayseri Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü, 4 adet okul inşaatının yükleniciye verilecek Hazine taşınmazları karşılığında yaptırılmasına ilişkin arsa karşılığı inşaat ihalesi düzenliyor. İhalelerin bedelleri 36 milyon 263 bin TL olarak açıklandı.

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin depremlere karşı okul yapılarını denetledi! Okul binaları depreme hazır mı?

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Kayseri'de okul yapılarının olası depremlere karşı hazırlık durumlarını inceleyerek değerlendirmelerde bulundu.

Kayseri Uğurevler'de kentsel dönüşüm başladı!

Kayseri'nin Kocasinan ilçesine bağlı, Uğurevler Mahallesi'nde kentsel dönüşüm kapsamında okul inşa ediliyor.

Kayseri'de 36.2 milyon TL'ye 4 okul inşaatı ihalesi!

Kayseri Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü, 4 adet okul inşaatının yükleniciye verilecek Hazine taşınmazları karşılığında yaptırılmasına ilişkin arsa karşılığı inşaat ihalesi düzenliyor. İhalelerin bedelleri 36 milyon 263 bin TL olarak açıklandı.

Kayseri Melikgazi'ye 50 yeni okul inşa edilecek!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, ilçede hayırsever desteği ile 50 okul yapımı planladıklarını açıkladı.

Kayseri Kocasinan'a sosyal tesis ve okul müjdesi!

Kocasinan Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Ahmet Çolakbayrakdar, ilçeye sosyal tesis ve okul müjdesi verdi.

Kayseri Uğurevler'e yeni okul inşa edilecek!

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar yaptığı açıklamada, kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında Uğurevler Mahallesi’ne okul kazandıracaklarını söyledi

Kayseri Defterdarlığı arsa karşılığı okul yaptırıyor!

Kayseri Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü tarafından Melikgazi ve Akkışla'da yapılacak okul inşaatına karşılık 26 arsa veriliyor. İhale 2 Ağustos'ta gerçekleşecek...

Kayseri Melikgazi'de 3.7 milyon TL'ye satılık arsa!

Kayseri Melikgazi Belediyesi, Erenköy Mahallesi'ndeki özel okul alanı imarlı arsayı ihale ile satışa sunuyor. İhale 22 Mayıs'ta yapılacak..

Kayseri Büyükşehir'den Cırgalan'a okul!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından Cırgalan'a yapılan ilkokul kamuoyuna tanıtılacak. Tanıtım programına Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik de katılacak.

Kayseri Büyükşehir'den 5 yeni okul!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi beş ayrı okul yaptırarak eğitimin hizmetine sundu. Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kayseri'de sadece şahısların değil kurumların da hayırsever olduğunu belirtti ve eğitime her alanda destek vermeye devam edeceklerini söyledi.

Kayseri'de 12 okul, 25 yurt ve 2 sağlık kurumu kapatıldı!

Kayseri'de, FETÖ ile irtibatı tespit edilen 1 yükseköğretim kurumu, 12 okul, 25 öğrenci yurdu, 2 sağlık kurumu, 7 dernek ve 7 sendika kapatıldı.

Kayseri Valiliği'nin inşa ettiği iki okul tamamlanma aşamasında!

VALİ Orhan Düzgün, Kayseri Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı tarafından yapımı tamamlanma aşamasına gelen iki okul inşaatında incelemelerde bulundu.

Kayseri Belediyesi 5 okul inşa ediyor!

Büyükşehir Belediyesi Kayseri’de eğitimin kalitesinin artması için desteklerini sürdürüyor. Başkan Mustafa Çelik, okul ihtiyacını görerek bu duruma duyarsız kalamayacaklarını belirterek, farklı mahallelerde beş okul yaptırdıklarını söyledi.

Kayseri okul inşaatı ihalesi Haberi

Kayseri okul inşaatı ihalesi

Kayseri Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü tarafından 4 adet okul inşaatının yükleniciye verilecek Hazine taşınmazları karşılığında yaptırılmasına ilişkin arsa karşılığı inşaat ihalesi gerçekleşiyor. İhale 5 Kasım saat 10:00'da gerçekleşecek. 

Kayseri Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü'nden:

1 - Yukarıda Proje Adı belirtilen 4 adet okul inşaatının yükleniciye verilecek Hazine taşınmazları karşılığında yaptırılmasına ilişkin arsa karşılığı inşaat ihalesi 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu, Hazine Taşınmazlarının İdaresi Hakkındaki Yönetmelik ve 298 sıra sayılı Milli Emlak Genel Tebliği hükümlerine göre 05/11/2019 tarihinde 10:00 - 11:30 saatleri arasında Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, Milli Emlak Müdürlüğü İhale Salonunda toplanacak Komisyon marifetiyle PAZARLIK USULÜ ile yapılacaktır.

2 - Her proje için ayrı olmak...