30 / 04 / 2024

Kayseri okul projeleri

Kayseri okul projeleri

Kayseri Büyükşehir Belediyesi 30 Mart yerel seçimlerinin ardından Büyükşehir'e bağlanan ilçeler için yatırımda hız kesmiyor. Her ilçeye yapılacak olan kadın ve gençlik merkezi için ihalesi yapılan ilçe sayısı 10'a yükseldi.

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin depremlere karşı okul yapılarını denetledi! Okul binaları depreme hazır mı?

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Kayseri'de okul yapılarının olası depremlere karşı hazırlık durumlarını inceleyerek değerlendirmelerde bulundu.

Kayseri Oruçreis'te kentsel dönüşüm için uzlaşma görüşmeleri başlıyor!

Kayseri Oruçreis'te hayata geçecek olan kentsel dönüşüm projeleri için 18 Ekim'de uzlaşma görüşmeleri başlayacak.

TOKİ Ordu Akkuş okul projeleri 7 Haziran'da ihaleye çıkıyor!

TOKİ Ordu'da yeni okullar inşa edecek. Projenin ihalesi 7 Haziran Pazartesi günü gerçekleştirilecek.

TOKİ Adıyaman okul projeleri ihalesi bugün!

Adıyaman İli Merkez İlçesi 16 Derslikli Zeynep Turgut Ortaokulu, Gölbaşı İlçesi 8 Derslikli Mehmet Akif Ersoy İlkokulu ve 12 Derslikli Mimar Sinan İlkokulu inşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

Kayseri Uğurevler'de kentsel dönüşüm başladı!

Kayseri'nin Kocasinan ilçesine bağlı, Uğurevler Mahallesi'nde kentsel dönüşüm kapsamında okul inşa ediliyor.

Eğitimde mekan tasarımının önemi!

Farklı ölçeklerdeki okul projeleri ile ulusal ve uluslararası çapta başarılar hayata geçiren Elips Tasarım Mimarlık Kurucusu Y. Mimar Feza Ökten Koca, eğitimin daha sağlıklı ve kaliteli olması için mekan tasarımının öneminden bahsetti.

Kayseri Kocasinan kentsel dönüşümde altın çağını yaşıyor!

Kocasinan Belediyesi’nin Kocasinan’a ve Kayseri’ye değer katacak vizyon projeleri arasında yer alan Kocasinan Kentsel Dönüşüm Projeleri tüm hızıyla devam ediyor. 

Kayseri Büyükşehir projeleri tek tek ele alındı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri’nin projeleriyle ilgili çok önemli bir toplantı yaptı. 

Aydın Buharkent'e okul ve pazaryeri müjdesi!

Aydın Buharkent Belediye Başkanı Mehmet Erol, ilçeye 24 derslikli okul ve kapalı pazaryeri kazandıracaklarını söyledi. Erol, beklenen projeleri hayat geçirmek için çalıştıklarını belirtti.

TOKİ Kayseri 2020 kura çekimi ne zaman yapılacak?

TOKİ Kayseri 2020 kura çekimi ne zaman yapılacak sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Kura heyecanının başladığı Kayseri TOKİ projeleri 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut seçenekleri bulunuyor. 

TOKİ Kayseri projeleri 2020 başvuru tarihleri!

TOKİ Kayseri projeleri 2020 başvuru tarihleri ne zaman? TOKİ Kayseri 2020 başvuru şartları neler? TOKİ Kayseri 2020 başvuru belgeleri neler? TOKİ 100 bin sosyal konut fiyatları ne kadar ve ödemeleri nasıl yapılıyor? İşte TOKİ Kayseri 100 bin sosyal konut 2020 detayları....

Kayseri Sahabiye dönüşüm projesi için imzalar atıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin en önemli projeleri arasında yer alan  Sahabiye Kentsel Dönüş Projesi için imzalar atıldı. Projede 218 konut ve 18 dükkan yer alacak.

Raylı sistem projeleri için 3 şehrimize 150 milyon avro!

İller Bankası yurt içinde devam eden raylı sistem projeleri için İslam Kalkınma Bankası ile Antalya, Kayseri ve Gaziantep için 150 milyon avroluk anlaşma yaptı...

Kayseri okul projeleri Haberi

Kayseri okul projeleri

Tüm ilçelerin ihtiyaçlarını belirleyen ve yoğun bir proje çalışmasına giren Büyükşehir Belediyesi, projeleri hazırlanan yatırımların ardı ardına ihalesini yapıyor. Her ilçeye yapılacak olan kadın ve gençlik merkezi için ihalesi yapılan ilçe sayısı 10'a yükseldi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, ilçeler ve büyük beldelerdeki kadınlar ve gençlerin meslek sahibi olmaları, boş zamanlarını değerlendirebilmeleri ve bir araya gelmeleri için her ilçeye kadın ve gençlik merkezi yapacaklarını belirtmişti. İlçelerin 30 Mart 2014'te Büyükşehir Belediyesi'ne bağlanmalarının ardından diğer tüm alt ve üst yapı hizmetleriyle birlikte kadın ve gençlik merkezi için de yoğun bir şekilde proje çalışmaları başladı. Projelerin birbiri ardına tamamlanmasıyla da ihale safhasına geçildi.

Önce Yahyalı, Yeşilhisar, Sarıoğlan ve Tomarza ilçelerine yapılacak olan kadın ve gençlik merkezlerinin ihalesi, geçen hafta da Develi, Bünyan, Akkışla...