12 / 05 / 2024

Kayseri OSB ulaşım

Kayseri OSB ulaşım

Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri Organize Sanayi Bölgesi 29. Caddesi ile Kazım Karabekir Mahallesi Avize Sokak arasında yer alan bölgede çok amaçlı, geniş ve alternatif yeni bir yolun açılacağını söyledi.

Kayseri OSB ile Belsin arasına yeni yol yapılacak!

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri Organize Sanayi Bölgesi 6. Caddesi ile Tınaztepe Mahallesi arasında yer alan bölgede çok amaçlı, geniş ve alternatif yeni bir yol olacağını söyledi.

Kayseri OSB'nin arsa değeri 12 milyar TL'ye ulaştı!

Kayseri OSB Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan, "OSB’mizin toplam alanı 22 milyon metrekare. Burada 1250 parsel var" dedi. Nursaçan, "OSB’mizin toplam arsa değeri 12 milyar lirayı buluyor" diye konuştu.

Kayseri Develi'deki ulaşım sorunu mecliste!

Kayseri'nin Develi ilçesinde yapılan Gümüşören Barajı nedeniyle ortaya çıkan ulaşım sorunu meclis gündemine taşındı. MHP İstanbul Milletvekili Edip Semih Yalçın konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Kayseri'de ulaşım yatırımları hız kesmiyor!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi hayata geçirdiği ulaşım yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor.

Kayseri'nin ulaşım projeleri masaya yatırıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi ulaşımı daha da rahatlatacak olan projeleri gerçekleştirmek için çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Kayseri'de 2017 ulaşım yılı olacak!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kayseri'de ulaşımı daha fazla rahatlatacak olan projelerin bir bir hayata geçirileceğini belirtti. Başkan Mustafa Çelik, bu yılı ulaşım yılı ilan ettiklerini belirtti ve projeleri önümüzdeki günlerde açıklayacağını kaydetti.

Kayseri OSB hizmet binası taşındı!

Kayseri Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü hizmet binası riskli yapı olduğundan tahliye edildi. Yeni hizmet binasının yapımı hızla süren müdürlük, geçici olarak Kayseri OSB Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi – METEM – alanı içerisinde yer alan “Öğrenci Yurdu Binası”nın 1. Katında hizmet verecek.

Kayseri OSB'ye anaokulu yapılacak!

Kayseri OSB'de çalışan annelerin hayatını kolaylaştırmak için Kayseri OSB içerisinde anaokulunun yapımına ilişkin bir protokol imzaladı. Anaokulunun 2017-2018 eğitim öğretim döneminde faaliyete geçecek şekilde yapılması planlanıyor.

Kayseri'ye 80 milyon TL'lik ulaşım yatırımı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi şehir merkezindeki trafik yükünü azaltmak ve ulaşımı daha konforlu hale getirmek için yatırımlarını sürdürüyor.

Kayseri Ulaşım Master Planı için dev anket!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Ulaşım Master Planı için yaklaşık 15 bin hane ile anket çalışması yapıyor. Anketörler, Master Plan Anketi için belirlenen hanelerden biri olan Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'in evine de gittiler.

Manisa'nın ulaşım ana planı OSB’de masaya yatırıldı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanı Mümin Deniz, şehrin ulaşım ağındaki yenilikleri hızlı şekillendirebilmek amacıyla gerçekleştirdikleri toplantılara OSB (Organize Sanayi Bölgesi) yönetimi ile devam etti.

Kayseri'nin ulaşım projeleri masaya yatırıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'in Ankara'da ikinci durağı olan Ulaştırma Bakanlığı'nda Hızlı Tren, Banliyö Hattı, Havaalanı Yeni Terminal Binası, Lojistik Köy gibi Kayseri için çok önemli projeler ele alındı.

Marmara'da ulaşım projelerine Tekno OSB'ler inşa edilecek!

Marmara'da start verilen çılgın ulaşım projelerine yüksek teknolojili organize sanayi bölgeleri de ekleniyor. İlk yatırımın adresi ise ağır sanayinin yeni üssü Bandırma oldu..

Kayseri Toplu Ulaşımda Verimlilik Ödülü'ne layık görüldü!

TRANSİST Uluslararası Toplu Ulaşım Teknolojileri Sempozyum ve Fuarı organizasyonu bu yıl toplu ulaşımın en iyilerini belirledi. Organizasyonda Kayseri Büyükşehir Belediyesi Verimlilik Ödülü 'ne layık görüldü.

Kayseri OSB ulaşım Haberi

Kayseri OSB ulaşım

Melikgazi Belediyesinin en belirgin özellikleri arasında geniş ve güvenli bir ulaşım ağı sisteminin bulunması olduğunu belirten Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, "Melikgazi ilçemizde şehir merkezi ile sanayi bölgeleri arasında güvenli bir ulaşım ağı bulunmaktadır. Ancak yeni bir çalışma yaparak şimdi OSB ile Kazım Karabekir mahallesi arasında yeni bir yol açarak sanayi bölgesinde meydana gelebilecek trafik sıkışıklığını gidereceğiz. Bu yol ileriye dönük yılların ihtiyacına cevap verebilecek düzeydedir. Bunun için bir planlama yapılmıştır. Bu planlama ile 4 mahallede ulaşım daha güvenli, seri ve kurallı akışı ve bu semtler arasında bağlantıların daha geçişken olması için ulaşımda yeni bir düzenleme yapılarak trafik akışı rahatlatılacaktır. Çalışmanın ilk etabı olan planlama ve imar planları üzerinde işlenmesi ve mülkiyet sorunu çözülmüştür" dedi. 

Semtler arası ulaşımın bütün olarak planlandığı...