29 / 04 / 2024

Kayseri Park Alışveriş ve Yaşam Merkezi Genel Müdürü Salih Tolan

Kayseri Park Alışveriş ve Yaşam Merkezi Genel Müdürü Salih Tolan

Kayseri Park’ın araç kampanyasının talihlileri belli oldu. Noter ve Milli Piyango yetkilisi huzurunda Cumartesi günü yapılan çekiliş sonucunda 290 bin 942 çekiliş hakkı arasından Sahre Tilkici Kia Sportage’nin, Hasan Çakmak yeni Kia Cee’d’in ve Mehmet Kar

Tuzla Şifa Park Alışveriş Merkezi açıldı!

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın vizyon projeleri arasında yer alan Şifa Park Alışveriş Merkezi açıldı.

Tsk Mehmetçik Vakfı Güngören Park Alış Veriş Merkezi İşletmeciliği Limited Şirketi kuruldu!

Tsk Mehmetçik Vakfı Güngören Park Alış Veriş Merkezi İşletmeciliği Limited Şirketi bugün Güngören’de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Türk Silahlı Kuvvetleri Mehmetçik Vakfı tarafından kuruldu.

Kayseri Park yılbaşında açık mı?

Kayseri Park, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Kayseri Park yılbaşında açık mı? Kayseri Park yılbaşında kaçta açılıyor? İşte Kayseri Park 1 Ocak 2017 çalışma saatleri...

Kayseri Park Kurban bayramı çalışma saatleri!

Kayseri Park hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Kayseri Park Kurban Bayramı'nda açık mı? İşte Kayseri Park Kurban bayramı çalışma saatleri

Artaş'ın üç AVM'si 30 milyon kişiyi ağırladı!

Artaş Grubu’na bağlı ArenaPark, ArmoniPark ve Kayseri Park alışveriş merkezleri geçen yıl 30 milyon ziyaretçi ağırlayarak, hem bulunduğu bölgelerin hem de markaların büyümesine ciddi katkıda bulundu.

Sur Yapı Marka Rezidans ve Alışveriş Merkezi'yle hayatı zirvede yaşayın!

Bursa Nilüfer'de İzmir Otobanına, şehrin yeni simgesi Timsah Arena’ya ve Hüdavendigar Kent Parkı’na yakın mesafede konumlanan Marka Rezidans ve Alışveriş Merkezi'yle dilediğiniz göz kamaştıran lüks yaşam artık yanı başınızda.

Marka Alışveriş Merkezi 45’inci mağazasını Kayseri’de açtı!

Melikgazi ilçesi Köşk Caddesinde yapılan açılışa, Vali Orhan Düzgün, Melikgazi Kaymakamı Erkaya Yırık, Marka Alışveriş Merkezleri Yönetim Kurulu Başkanı Halis Kaplan, Sivas Ticaret Borsası Başkanı Abdülkadir Hastaoğlu ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Amasya Park Alışveriş Merkezi Anonim Şirketi kuruldu!

Amasya Park Alışveriş Merkezi Anonim Şirketi, Mehmet Bayraktar Yönetim Kurulu Başkanlığı, Murat Bayraktar, Mustafa Bayraktar Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 1 milyar 64 bin 929 TL sermaye ile 28 Ağustos'ta Kadıköy'de kuruldu.

Avia Park AVM Avrupa'nın en büyük alışveriş merkezi unvanına sahip!

Avia Park Alışveriş ve Eğlence Merkezi ile Rusları yeni bir yaşam merkezi anlayışıyla tanıştırdı. Moskova'da 24 ayda tamamlanan Avia Park AVM, kapsadığı alan bazında Avrupa'nın en büyük alışveriş merkezi olma unvanına sahip.

ArenaPark okul alışverişini fırsata dönüştürüyor!

Arena Park okul alışverişini fırsata dönüştürüyor. Çocukların okula dönüş heyecanına ortak olan Arena Park Alışveriş ve Yaşam Merkezi, 10-14 Eylül tarihlerini kapsayan bir kampanya düzenledi.

Çocuklar önce Kayseri Park’a sonra okula gidecek!

Kayseri Park Alışveriş ve Yaşam Merkezi, okulların açılmasına sayılı günler kala ailelerin ve çocukların hayatını kolaylaştıracak bir kampanya düzenledi. Çocuklar önce Kayseri Park’a sonra okula gidecek.

Kayseri'nin ilk alışveriş merkezi Kayseri Park 8'inci yaşını kutladı!

Bu yıl 8'inci yaşını kutlayan Kayseri'nin ilk alışveriş ve yaşam merkezi Kayseri Park, zengin mağaza karması, eğlence alanları, restoran ve kafelerinin yanı sıra düzenlediği etkinliklerle de dikkat çekiyor...

Kayseri Park'tan alışveriş yapanlar tatil kazanma şansı yakalıyor!

Akgünler Turizm ve Bora Jet işbirliğiyle düzenlenen kampanya kapsamında 3 Temmuz-3 Ağustos tarihleri arasında Kayseri Park'tan alışveriş yapıp, Renk Kart'ın da en çok puan biriktiren üç şanslı ziyaretçi, çift kişilik Kıbrıs tatiliyle ödüllendiriliyor

Kayseri Park Alışveriş ve Yaşam Merkezi Genel Müdürü Salih Tolan Haberi

Kayseri Park Alışveriş ve Yaşam Merkezi Genel Müdürü Salih Tolan

Kayseri Park Alışveriş ve Yaşam Merkezi, geçtiğimiz Cumartesi günü ziyaretçilerine çifte mutluluk yaşattı. Araç kampanyası talihlilerinin belirlendiği bu özel günde, Kayseri Park’ın yeni kampanyasının da duyurusu yapıldı. Bu amaçla özel olarak düzenlenen ve sunuculuğunu Yeliz Öney’in yaptığı programda ünlü sanatçı Gökçe’de en sevilen şarkılarını seslendirip, sevenlerine bol bol imza dağıttı. Programda ilk olarak Kayseri Park’ın araç kampanyasına katılarak Kia sahibi olan şanslı üç kişi belirlendi.  Noter ve Milli Piyango yetkilisi huzurunda yapılan çekilişle Sahre Tilkici Kia Sportage’ın, Hasan Çakmak yeni Kia Cee’d’in ve Mehmet Karakaya yeni Kia Rio’nun sahibi oldu.  

Kayseri Park’ta kampanya bitmez


Ses getiren kampanyalarıyla sektörde önemli bir yer edinen Kayseri Park, araç çekilişinin hemen ardından yeni kampanyasının lansmanını yaptı. Yeni kampanya hakkında bilgi veren Kayseri Park Alışveriş...