03 / 05 / 2024

Kayseri Park ziyaretçileri

Kayseri Park ziyaretçileri

Kayseri Park, 7. Yaş Kampanyası’yla ziyaretçilerine evden mobilyaya pek çok hediye kazanma şansı sunuyor. Kayseri Park, Kurban Bayramı nedeniyle kapanış saatini 11 – 12 – 13 Ekim tarihlerinde 23.00’a çekti...

AVM ziyaretçileri artıyor! 2023'te rekor gelecek! 

AYD Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Hüseyin Altaş, 2022’ye çok umutlu başlamamalarına rağmen çok mutlu tamamladıklarının altını çizdi. AVM ziyaretçi sayıları 2023'te rekor kıracak. İşte ayrıntılar...

New York’taki 260 milyon dolarlık Little Island parkı ziyaretçilere açıldı!

ABD'nin New York kentinde 260 milyon dolarla hayata geçirilen Little Island parkı ziyaretçilere açıldı. Park ziyaretçiler tarafından yoğun ilgiyle karşılaşıyor. 

AVM'lerin hem ziyaretçileri hem ciroları arttı!

Alışveriş merkezleri kış aylarında doldu taştı. İstanbul ve Anadolu’daki AVM’lerin hemen hepsinin hem ziyaretçi sayısında hem de ciroları arttı. Ciro artışında kampanyaların yanı sıra sosyal etkinliklerin katkısı da büyük.

Teknosa Kayseri Park AVM’de mağaza açtı!

Teknoloji perakende şirketi Teknosa, Kayseri Park AVM’de yeni bir mağaza açarak kentteki mağaza sayısını 3’e yükseltti.

İstanbul Yeni Havalimanı'nı ilk çocuklar ziyaret etti!

Hizmete girdiğinde dünyanın en büyük havalimanı olacak İstanbul Yeni Havalimanı'nın ilk ziyaretçileri, Türkiye'nin yedi bölgesinden gelen 70 çocuk oldu..

Kayseri Park AVM 2017 yılında büyüme hedefliyor!

Kayseri'nin ve İç Anadolu Bölgesi'nin yaşam merkezi olan Kayseri Park AVM, 2017 yılında ciro ve ziyaretçi sayısında yüzde 10 büyüme hedefliyor.

Kayseri Park AVM yüzde 10 büyüme hedefliyor!

Kayseri Park AVM, bu yıl ciro ve ziyaretçi sayısında yüzde 10 büyüme hedefliyor. Kayseri Park AVM Genel Müdürü Taner Aydın, 2017 yılında da büyüme hedeflediklerini belirtti.

Kayseri Park yılbaşında açık mı?

Kayseri Park, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Kayseri Park yılbaşında açık mı? Kayseri Park yılbaşında kaçta açılıyor? İşte Kayseri Park 1 Ocak 2017 çalışma saatleri...

Kayseri Park Kurban bayramı çalışma saatleri!

Kayseri Park hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Kayseri Park Kurban Bayramı'nda açık mı? İşte Kayseri Park Kurban bayramı çalışma saatleri

Edirne Cumhuriyet Parkı yenileniyor!

Edirne Belediyesi, Kaleiçi’nde bulunan Cumhuriyet Parkı’nı yenileme çalışmalarına başladı. Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, yıkımı gerçekleştirilen parkı ziyaret etti.

Edirne Cumhuriyet Parkı yıkılıp tekrar yapılacak!

Edirne Belediyesi, Kaleiçi’nde bulunan Cumhuriyet Parkı’nı yenileme çalışmalarına başladı. Yıkımı gerçekleştirilen parkı ziyaret eden Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan "Çocuklar özgür büyüsün, özgür çocuklar olsun. Bizim tüm çabamız bu yönde" dedi.

İBB Meclis Üyeleri Saadetdere Termal Tesisleri'ni ziyaret etti!

Esenyurt Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan kaplıca termal tesislerinin ziyaretçileri İstanbul Büyükşehir Belediyesi 3’ncü bölge meclis üyeleri oldu.

Artaş'ın üç AVM'si 30 milyon kişiyi ağırladı!

Artaş Grubu’na bağlı ArenaPark, ArmoniPark ve Kayseri Park alışveriş merkezleri geçen yıl 30 milyon ziyaretçi ağırlayarak, hem bulunduğu bölgelerin hem de markaların büyümesine ciddi katkıda bulundu.

Kayseri Park ziyaretçileri Haberi

Kayseri Park ziyaretçileri

Kazançlı bayram alışverişinin yegane adresi Kayseri Park, yüzde 70’e varan indirimler düzenleyen markaları ve evden mobilyaya birbirinden güzel hediyeleri kazanma şansı sunan büyük kampanyasıyla ziyaretçilerini bekliyor. 11 Kasım’a kadar devam edecek olan kampanya kapsamında bir kişi Garanti Konut’tan lüks bir dairenin, 6 kişi ise İstikbal Mobilya’dan salon takımı, oturma odası, yatak odası, yemek odası, çocuk odası ve bahçe oturma grubunun sahibi olacak.  Kayseri Park’ın “7. Yılda 7 Muhteşem Hediye” sloganıyla düzenlediği kampanyaya katılmak için aynı gün içerisinde toplamda 50 lira ve katları tutarında alışveriş yapmak yeterli. 

Büyük indirim

“Kurban Bayramı öncesi herkes doya doya alışveriş yapsın” diye Kayseri Park’ta bulunan mağazalar büyük indirime gitti. Birbirinden özel indirimler sayesinde aile bütçesini sarsmadan kış ürünlerini almak mümkün. Kayseri Park’taki indirim oranları Sabri Özel...