04 / 05 / 2024

kayseri restoranlarır

kayseri restoranlarır

Kayseri Gevher Nesibe Hatun Hamamı restoran olacak. Selçuklu Sultanı Gevher Nesibe Hatun tarafından 1205 yılında Kayseri'de yaptırılan tarihi hamam, restore edilerek yöresel lezzetlerin yenilebileceği restoran olarak hizmet verecek.

Kayseri'de 14 bin 131 yapıdan 1096'sı ağır hasarlı!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'ta tarihindeki depremlerden etkilenen Kayseri'de, hasar tespiti için incelenen toplam 14 bin 131 yapıdan 1096'sının ağır hasarlı olduğu belirtildi.

Kayseri'de geçici ruhsatı alınmış, projesi hazır 112 daire 6 dükkan satılıyor!

Kayseri İli Kocasinan Belediyesi Kocasinan İmar A.Ş., Kayseri'de Geçici Ruhsatı Alınmış Projesi Hazır 112 Daire 6 Dükkan için satış ihalesi düzenliyor. İşte detaylar...

Mehmet Özhaseki'den kentsel dönüşüm açıklaması!

2021 Yılı Kayseri Yatırımları Değerlendirme Toplantısı'nda konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, ülke genelinde hayata geçirilen kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında değerlendirme yaptı.

Kayseri Oruçreis'te kentsel dönüşüm görüşmeleri başladı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Oruçreis kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde hak sahipleri ile uzlaşma görüşmeleri başladı.

Kayseri Oruçreis'te kentsel dönüşüm için uzlaşma görüşmeleri başlıyor!

Kayseri Oruçreis'te hayata geçecek olan kentsel dönüşüm projeleri için 18 Ekim'de uzlaşma görüşmeleri başlayacak.

5 ilde 76 bin 839 hektar alanda arazi toplulaştırması yapılacak!

Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürü Kaya Yıldız, bu yıl Bursa, Kocaeli, Kayseri, Kırşehir ve Yozgat'ta 76 bin 839 hektar alanda arazi toplulaştırması gerçekleştirildiğini açıkladı. 

Kayseri Erciyes'te yatırım yapmak için arsa alanlara uyarı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, yatırım yapmak için Erciyes Kayak Merkezi'nden arsa alanlara bazı uyarılar yaptı.

Kayseri Hacılar'a 150 milyon liralık yatırım!

Kayseri Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, ilçenin gelişimi, vatandaşların ihtiyaçları doğrultusunda hayata geçirdikleri projeler ile 2020 yılı içerisinde yaklaşık 150 milyon liralık yatırım kazandırdıklarını açıkladı.

Kayseri Hacılar'a 150 milyon liralık tesis yatırımı!

Kayseri Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, kente 2020 yılı içerisinde yaklaşık 150 milyon liralık yatırım kazandırdıklarını açıkladı.

Kayseri'ye 2 dev ulaşım yatırımı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, İncesu Marina açılışına katılım gösterdi. Marina açılışında açıklamalar yapan Başkan Büyükkılıç, Kayseri yatırımları ile ilgili önemli bilgiler verdi.

Kayseri'de miras kavgası: Anlaşamadığı ağabeyini pompalı tüfekle öldürdü!

Kayseri'de Rüstem Yıldız, miras anlaşmazlığı sebebiyle çıktığı iddia edilen kavgada ağabeyi Fedayi Yıldız'ı pompalı tüfekle vurarak öldürdü.

Kayseri Erciyes yatırımları masaya yatırıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Erciyes için 2020'de yapılacak yatırımlarla ilgili toplantı düzenledi.

Kayseri'nin çehresi yeni yatırımlarla değişecek!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ın kent merkezi ve ilçelerde yapacağı projeler AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki’nin de katılımıyla masaya yatırıldı.

kayseri restoranlarır Haberi

kayseri restoranlarır

Kayseri'de Selçuklu Hükümdarı 1. Gıyaseddin Keyhüsrev'in kız kardeşi Gevher Nesibe Hatun tarafından 1205 yılında yaptırılan Sultan Hamamı, aslına uygun restore edilerek yemek sektörüne hizmet verecek.


Restorasyonu gerçekleştiren Murat Demircioğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 27 Mayıs Caddesi Seyid Burhaneddin Bulvarı'ndaki dış kale surlarının iç kısmında yer alan ve çarşının çöplüğü haline gelen, atıklar arasında kaybolan, sadece kubbesinin başları görülebilen tarihi dokunun bu halde kalmasına vicdanen razı kalamadıklarını ifade etti.


Mülkiyeti bir kişide bulunan 8 asırlık hamamı 2009 yılında satın aldıklarını ve ilk olarak tarihi yapının bundan sonraki kullanımına yönelik hazırlattıkları projeyi anıtlar kuruluna onaylattıklarını dile getiren Demircioğlu, daha sonra temizlik çalışmalarına başladıklarını söyledi.


Hamamın tamamen çöp ve atıklarla kaplı olduğu için ana duvarlarına ulaşabilmek için yerden iki metre aşağıya inmek zorunda kaldıklarını belirten...