07 / 05 / 2024

kayseri starlife ulaşım

kayseri starlife ulaşım

Numanoğlu İnşat girişimi ile inşa edilen Kayseri Starlife projesi toplamda 7 bloktan meydana geliyor. Numanoğlu İnşaat Kayseri Starlife Evlerinde konutların anahtar teslimleri sahiplerine 2015 Ağustos'da teslim edilecek...

Kayseri Develi'deki ulaşım sorunu mecliste!

Kayseri'nin Develi ilçesinde yapılan Gümüşören Barajı nedeniyle ortaya çıkan ulaşım sorunu meclis gündemine taşındı. MHP İstanbul Milletvekili Edip Semih Yalçın konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Kayseri'de ulaşım yatırımları hız kesmiyor!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi hayata geçirdiği ulaşım yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor.

Kayseri'nin ulaşım projeleri masaya yatırıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi ulaşımı daha da rahatlatacak olan projeleri gerçekleştirmek için çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Kayseri'de 2017 ulaşım yılı olacak!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kayseri'de ulaşımı daha fazla rahatlatacak olan projelerin bir bir hayata geçirileceğini belirtti. Başkan Mustafa Çelik, bu yılı ulaşım yılı ilan ettiklerini belirtti ve projeleri önümüzdeki günlerde açıklayacağını kaydetti.

Kayseri'ye 80 milyon TL'lik ulaşım yatırımı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi şehir merkezindeki trafik yükünü azaltmak ve ulaşımı daha konforlu hale getirmek için yatırımlarını sürdürüyor.

Kayseri Ulaşım Master Planı için dev anket!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Ulaşım Master Planı için yaklaşık 15 bin hane ile anket çalışması yapıyor. Anketörler, Master Plan Anketi için belirlenen hanelerden biri olan Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'in evine de gittiler.

Kayseri'nin ulaşım projeleri masaya yatırıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'in Ankara'da ikinci durağı olan Ulaştırma Bakanlığı'nda Hızlı Tren, Banliyö Hattı, Havaalanı Yeni Terminal Binası, Lojistik Köy gibi Kayseri için çok önemli projeler ele alındı.

Kayseri Toplu Ulaşımda Verimlilik Ödülü'ne layık görüldü!

TRANSİST Uluslararası Toplu Ulaşım Teknolojileri Sempozyum ve Fuarı organizasyonu bu yıl toplu ulaşımın en iyilerini belirledi. Organizasyonda Kayseri Büyükşehir Belediyesi Verimlilik Ödülü 'ne layık görüldü.

Kayseri Ulaşım Master Planı'yla yollar yenilenecek!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki'nin trafiğe köklü çözüm getirmek amacıyla hazırlattığı Ulaşım Master Planı hayata geçiriliyor. Ulaşım Master Planı 'yla yollarda yenileme çalışmaları yapılacak.

Kocasinan Belediyesi sahile ulaşım yolunu kısalttı!

Kayseri Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, "Kayseri'nin Sahil Yolu’nda kar-kış demeden kepçe ve greyderlerimiz son sürat çalışıyor. Çevril'de 2. etabı da tamamlamak suretiyle sahile ulaşımı yarı yarıya kısalttık." dedi...

Kurtköy Helenium Garden ulaşım!

40 bin metrekare inşaat alanı üzerinde yükselen Kurtköy Helenium Garden ulaşım bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz...

Başarır İnşaat Helenium Garden ulaşım!

Başarır İnşaat Helenium Garden ulaşım kapsamında projenin krokili detaylı adresi haberimizde yer alıyor

Mahal Palace ulaşım!

Mahal Palace ulaşım bilgileri haberimizin içinde krokili bir şekilde yer alıyor

kayseri starlife ulaşım Haberi

kayseri starlife ulaşım

7 blok halinde yükselen Starlife projesi lokasyon olarak Kayseri'de konumlandırılan Kayseri Starlife projesinde konutların satış süreci tüm hızıyla devam ediyor.


4 oda 1 salon dairelerden oluşan Kayseri Starlife projesi Numanoğlu İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Numanoğlu İnşaat Starlife satış ofisi ile 444 38 68 no'lu telefondan irtibata geçebilirsiniz.


Kayseri Starlife projesinde konutların anahtar teslimleri 2015 yılının Ağustos ayında gerçekleşecek. Starlife Evlerinde yer alan blokların 5'i 10 katlı, geriye kalan iki tanesi ise 11 katlı olarak inşa ediliyor.


Starlife satılık daire fiyatları bilgisi hakkında detaylı bilgi almak için satış ofisini arayabilirsiniz. Kayseri Starlife ödeme planı kapsamında yüzde 25 peşinat veriliyor, kalan banka kredisi ile ödenebiliyor.


Kayseri Starlife nerede?

Starlife adres: Hunat Mh. Özdoğan Sk. Turkuaz İş Mrk. No : 5/26 Melikgazi/KAYSERİ (Satış ofisi)


Kayseri Starlife ulaşım krokisi: