15 / 05 / 2024

Kayseri Sultan Sazlığında çevre düzenlemesi

Kayseri Sultan Sazlığında çevre düzenlemesi

Kayseri'de bulunan Sultan Sazlığı Ziyaretçi Bilgilendirme Merkezinde çevre düzenlemesi çalışmaları başladı. Toplamda 85 bin TL'lik bir yatırım yapılacağı bildirildi.

Foça Sazlıca'daki yapı ruhsatı davasında son dakika: İmar mevzuatına aykırı dendi, yürütmeyi durdurma kararı verildi!

Foça Sazlıca'daki yapı ruhsatı davasında bir son dakika gelişmesi yaşandı. Buna göre, mahkeme, Foça Sazlıca’daki aynı parseldeki yapı ruhsatı davasında yürütmeyi durdurma kararı aldı. İşte o kararın gerekçeleri...

Sultan Fatih Konakları'nda 0,69 faizle 120 ay vade imkanı!

CNR Çınar Yapı tarafından hayata geçirilen Sultan Fatih Konakları'nda 0,69 faizle 120 ay vade imkanı sağlanıyor. Sultan Fatih Konakları projesinde 2+1, 3+1, 4+2 ve 5+2 dubleks daireler yer alıyor.

TOKİ Kayseri Pınarbaşı 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

10 soruda TOKİ Kayseri Pınarbaşı sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Kayseri Pınarbaşı’nda kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Kayseri Pınarbaşı’nda inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Kayseri Pınarbaşı sosyal konut projesi

Kayseri-Ankara hızlı tren hattı projesi için kredi görüşmeleri tamamlanıyor!

Kayseri Ankara arasında hızlı tren hattı projesine yönelik açıklamaya yapan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, projeye yönelik açıklamalarda bulundu.

İzmir Saime Sultan Yalısı'nda kaçak eklentiler yıkıldı!

İzmir Körfezi'nde bulunan ve 142 yıllık tarihe sahip Saime Sultan Yalısı'nda tartışmalara neden olan eklentiler, tepkilerin ardından Bayraklı Belediyesi tarafından yıkıldı. 

Kayseri Kocasinan kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum!

Kayseri Kocasinan Belediyesi tarafından hayata geçirilen kentsel dönüşüm çalışmaları aralıksız devam ediyor. Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu. 

Kayseri Havalimanı yeni terminal binası inşaatında son durum ne?

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, inşaatı devam eden Kayseri Havalimanı yeni terminal binasının inşaatında inceleme yaptı. 

Kayseri Etnospor ve Okçuluk Merkezi'nin inşaat çalışmalarında son durum!

Kayseri'de Anadolu Harikalar Diyarı yanında hizmet sağlayacak Kayseri Etnospor ve Okçuluk Merkezi'nin inşaat çalışmaları hızla devam ediyor.

Kayseri'de inşaat ustası Ufuk Akkoyun moloz yığınları arasında ölü bulundu!

Kayseri Melikgazi'de, sıhhi tesisat ustası Ufuk Akkoyun (32), 13 katlı inşaat halindeki binanın önündeki moloz yığınları arasında ölü olarak bulundu...

Kayseri-Mersin demiryolu hattının tadilatı mecliste!

Kayseri-Mersin arasında bulunan demiryolu hattının tadilatı ve yük taşımacılığı ücretleri TBMM gündemine taşındı. CHP'li Özdemir, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Sultan Alparslan Havalimanı'nda inceleme!

Muş Valisi İlker Gündüzöz, Sultan Alparslan Havaalanının terminal binası, müştemilat ve apron inşaat çalışmalarını yerinde inceledi. Sultan Alparslan Havalimanı'nda inceleme yapıldı. 

Kayseri'de Ekim ayında 3 bin 100 konut satıldı!

TÜİK Bölge Müdürlüğü verilerine göre Kayseri' de 2018 Ekim ayında konut satışları bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 17,11 artış göstererek 3 bin 100 oldu.

Topkapı Sarayı'nın son hali görüntülendi!

Topkapı Sarayı'nda restorasyonu devam eden Cariye Taşlığı ve Hünkar ve Valide Sultan Hamamları'nda çalışmalar görüntülendi. 

Kayseri Sultan Sazlığında çevre düzenlemesi Haberi

Kayseri Sultan Sazlığında çevre düzenlemesi


Kayseri'de bulunan Sultan Sazlığı Ziyaretçi Bilgilendirme Merkezinde çevre düzenlemesi çalışmaları başladı. Toplamda 85 bin TL'lik bir yatırım yapılacağı bildirildi.



Çevre düzenlemesinde iki ahşap köprü, iki ahşap iskele, Sultan Sazlılığı'na gelen fotoğrafçıların Erciyes manzarasını daha güzel görebilmeleri için seyir terası ve on iki adet kamelya yapılacağı ve toplamda 85 bin TL'lik bir yatırım yapılacağı...