11 / 05 / 2024

Kayseri Talas emlak vergisi

Kayseri Talas emlak vergisi

TALAS Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, 2016 yılı 1. dönem emlak, çevre temizlik ve ilan-reklam vergilerinin ödemelerinin başladığını belirterek, vatandaşlara cezaya kalmamaları için zamanında vergilerini ödemelerini hatırlattı.

Milli Emlak, 2 ildeki 235 adet arsa ve araziyi hem KDV'den muaf hem taksitle satıyor! 

Kayseri Milli Emlak ve Konya Kadınhanı Mili Emlak, toplam 235 adet gayrimenkulü KDV'den muaf olarak ve taksit fırsatıyla satıyor. İşte ayrıntılar...

Milli Emlak Kayseri'de KDV'den muaf 5 arsa satıyor!

Özvatan Kaymakamlığı Milli Emlak Şefliği Kayseri'de 5 arsa satacak. Söz konusu arsalar KDV'den muaf.

Milli Emlak Kayseri'de taksitle yurt satacak!

Kayseri Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü, Kayseri Melikgazi'de yer alan yurdu satışa çıkardı. Söz konusu yurdun satış ihalesi 9 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

Talas Belediyesi Kayseri'de konut imarlı arsa satacak! Fiyatını duyan inanamıyor!

Kayseri İli Talas Belediye Başkanlığı, Kayseri Talas Mahallesi'nde yer alan konut alanı imarlı arsayı 27 Eylül'de satışa çıkarıyor.

Talas Belediyesi Kayseri'de konut parseli satacak! Kaçırmayın!

Kayseri İli Talas Belediye Başkanlığı, Kayseri Talas'ta yer alan konut parselini satışa çıkardı. Söz konusu satış ihalesi 12 Temmuz Çarşamba günü gerçekleştirilecek.

Milli Emlak o ilde yüzde 20 indirim ve taksit imkanıyla arsa ve arazi satıyor! Aman bu fırsatı kaçırmayın! 

Kayseri Milli Emlak Şefliği, Kayseri ili, Develi ilçesinde yer alan 1 adet arsa ile 7 adet arazi yüzde 20 indirim ve taksit imkanıyla satılıyor. 

Milli Emlak, o ildeki 17 arsa ile 16 araziyi 8 taksit ve yüzde 20 indirim fırsatıyla satıyor! Hemen bakın!

Kayseri Milli Emlak, Kayseri ili, Talas, Melikgazi ve Kocasinan ilçelerinde yer alan 17 arsa ile 16 araziyi satıyor. İşte ayrıntılar...

Talas Belediyesi Kayseri'de taksitle arsa satıyor! Bu fırsatı kaçırmayın!

Kayseri İli Talas Belediye Başkanlığı, Kayseri Bahçelievler Mahallesi'nde yer alan konut alanı imarlı arsayı 6 taksitle satışa çıkardı. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı...

Kayseri Milli Emlak'tan 30.8 milyon TL'ye satılık 10 gayrimenkul!

Kayseri Milli Emlak Müdürlüğü, Kayseri ilinde yer alan 10 gayrimenkulü 30 milyon 840 bin 500 TL'ye satıyor...

Kayseri Talas Belediyesi'nden 34.8 milyon TL'ye satılık 3 gayrimenkul!

Kayseri Talas Belediyesi, Kayseri ili, Talas ilçesinde yer alan 3 gayrimenkulü toplam 34 milyon 800 bin TL muhammen bedel ile satıyor...

Ata GYO'nun Kayseri Talas ve Nevşehir Merkez'deki gayrimenkullerinin değerleme raporu!

Ata GYO'nun Kayseri Talas ve Nevşehir Merkez'deki gayrimenkullerinin değerleme raporu yayınlandı.

Kayseri Talas Millet Bahçesi için yarışma düzenlenecek!

Talas Belediyesi tarafından İl Jandarma Komutanlığı içindeki 100 bin metrekarelik alana yapılacak millet bahçesi için yarışma düzenleyecek. Düzenlenecek yarışma için başvurular başladı. 

Kayseri Talas Belediyesi'nden 16.6 milyon TL'ye satılık 21 gayrimenkul!

Talas Belediye Başkanlığı, Kayseri ili, Talas ilçesinde yer alan 21 gayrimenkulü 16 milyon 638 bin 500 TL'ye satıyor...

Kayseri Talas emlak vergisi Haberi

Kayseri Talas emlak vergisi

TALAS Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, 2016 yılı 1. dönem emlak, çevre temizlik ve ilan-reklam vergilerinin ödemelerinin başladığını belirterek, vatandaşlara cezaya kalmamaları için zamanında vergilerini ödemelerini hatırlattı.


Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, 31 Mayıs'ta sona erecek vergi dönemi için belediyeye gelen vatandaşlarla sohbet etti. Vatandaşlarla yakından ilgilenen Başkan Palancıoğlu, vergilerin hizmet olarak geri döndüğünü belirterek, "Talas Belediyesi olarak vatandaşlarımızı bilgilendirmek görevimiz. Bu nedenle emlak, çevre temizlik, ilan-reklam gibi vergilerin ödenmesi önemli. Dolayısıyla yılda iki kez vergi dönemimiz var. 31 Mayıs ise ilk dönem vergi ödeme tarihinin sonu. Bu tarihe kadar vatandaşlarımızın gecikme zammına maruz kalmamaları için vergilerini ödemelerini bekliyoruz. Vatandaşlarımız vergilerini veznelerimize gelerek, posta çekiyle, kredi kartıyla, internet üzerinden ve yeni bir sistemle e-devlet üzerinden ödeyebilirler." dedi.


Vergi ödemeye gelen vatandaşlara soğuk...