09 / 05 / 2024

Kayseri talas ulaşım hattı

Kayseri talas ulaşım hattı

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki bayram sonrası bürokratları ile yatırım toplantısı yaptı. Toplantıda halen yapımı süren, projeleri hazırlanan veya ihale aşamasına gelen projeler masaya yatırıldı.

Kayseri Develi'deki ulaşım sorunu mecliste!

Kayseri'nin Develi ilçesinde yapılan Gümüşören Barajı nedeniyle ortaya çıkan ulaşım sorunu meclis gündemine taşındı. MHP İstanbul Milletvekili Edip Semih Yalçın konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Kayseri Talas'ta kentsel dönüşüm kararı!

Kayseri Talas ilçesine bağlı Erciyes Mahallesi'nde kentsel dönüşüm kararı alındı. Kentsel dönüşüm kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı..

Kayseri'de ulaşım yatırımları hız kesmiyor!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi hayata geçirdiği ulaşım yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor.

Kayseri Talas'ın imar planı revizyonu tamamlandı!

Kayseri Talas Belediyesi, ilçenin 40 yıllık imar revizyon çalışmalarını tamamladı.Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, bu çalışmalarla ilçenin kentsel dönüşüm sorununa da çare bulunacak.

Kayseri'nin ulaşım projeleri masaya yatırıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi ulaşımı daha da rahatlatacak olan projeleri gerçekleştirmek için çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Kayseri'de 2017 ulaşım yılı olacak!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kayseri'de ulaşımı daha fazla rahatlatacak olan projelerin bir bir hayata geçirileceğini belirtti. Başkan Mustafa Çelik, bu yılı ulaşım yılı ilan ettiklerini belirtti ve projeleri önümüzdeki günlerde açıklayacağını kaydetti.

Kayseri'ye 80 milyon TL'lik ulaşım yatırımı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi şehir merkezindeki trafik yükünü azaltmak ve ulaşımı daha konforlu hale getirmek için yatırımlarını sürdürüyor.

Kayseri Talas'ın yolları yenileniyor!

Kayseri Talas Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri, imar yoğunluğunun ve nüfusun hızla arttığı Mevlana Mahallesi'nde yeni açılan yollarda asfaltlama çalışmalarına başladı.

Kayseri Ulaşım Master Planı için dev anket!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Ulaşım Master Planı için yaklaşık 15 bin hane ile anket çalışması yapıyor. Anketörler, Master Plan Anketi için belirlenen hanelerden biri olan Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'in evine de gittiler.

Kayseri'nin ulaşım projeleri masaya yatırıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'in Ankara'da ikinci durağı olan Ulaştırma Bakanlığı'nda Hızlı Tren, Banliyö Hattı, Havaalanı Yeni Terminal Binası, Lojistik Köy gibi Kayseri için çok önemli projeler ele alındı.

Kayseri Toplu Ulaşımda Verimlilik Ödülü'ne layık görüldü!

TRANSİST Uluslararası Toplu Ulaşım Teknolojileri Sempozyum ve Fuarı organizasyonu bu yıl toplu ulaşımın en iyilerini belirledi. Organizasyonda Kayseri Büyükşehir Belediyesi Verimlilik Ödülü 'ne layık görüldü.

Kayseri Ulaşım Master Planı'yla yollar yenilenecek!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki'nin trafiğe köklü çözüm getirmek amacıyla hazırlattığı Ulaşım Master Planı hayata geçiriliyor. Ulaşım Master Planı 'yla yollarda yenileme çalışmaları yapılacak.

Kocasinan Belediyesi sahile ulaşım yolunu kısalttı!

Kayseri Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, "Kayseri'nin Sahil Yolu’nda kar-kış demeden kepçe ve greyderlerimiz son sürat çalışıyor. Çevril'de 2. etabı da tamamlamak suretiyle sahile ulaşımı yarı yarıya kısalttık." dedi...

Kayseri talas ulaşım hattı Haberi

Kayseri talas ulaşım hattı

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki'nin bayram tatili sonrası yapmış olduğu yatırım toplantısına Genel Sekreter Mustafa Yalçın, genel sekreter yardımcıları ve daire başkanları katıldı. Toplantıda, Raylı Sistem Talas Hattı, Kültür Yolu ve bu yol güzergahındaki projeler, ilçelere yapılacak yatırımlar, trafik master planı çerçevesindeki projeler ve dönüşüm projeleri gibi yapım, proje ve ihale aşamasındaki tüm yatırımlar masaya yatırıldı. Başkan Özhaseki, Kayseri'yi cazibe merkezi haline getiren ve getirmeye devam eden Büyükşehir Belediyesi projelerindeki son durumla ilgili daire başkanlarından bilgi aldı ve yapım aşaması ile ilgili talimatlar verdi.

Kayseri Büyükşehir...