07 / 05 / 2024

kayseri tcdd toplantı

kayseri tcdd toplantı

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kayseri'deki demiryolları projelerinin hızlanması için Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları yetkilileri ile detaylı bir toplantı yaptı, toplantıda Kayseri için çok önemli olan projeler masaya yatırıldı

Kayseri Melikgazi'de kentsel dönüşüm Ocak'ta başlıyor!

Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde hayata geçen kentsel dönüşüm projesi için toplantılar başladı. Proje dahilinde çalışmaların Ocak'ta başlayacağı açıklandı. 

Kayseri Oruçreis'te kentsel dönüşüm başlıyor!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nde Oruçreis Kentsel Dönüşüm Projesi için hak sahipleri ile kentsel dönüşüm toplantısı gerçekleştirdi. 

Atila Sertel'den TCDD'nin gayrimenkullerine ilişkin açıklama!

TBMM KİT Üst Komisyonu'nun gündeminde TCDD ve bağlı ortaklarının bilanço ve hesapları vardı. CHP Grubu sözcüsü Atila Sertel, bilanço ve hesaplara değinilen toplantıda TCDD'nin gayrimenkul ve kira alacaklarına ilişkin konuştu.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nden yüzde 50 kira indirimi!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, 2021 Ocak ayı meclis toplantısında aldığı kararlar doğrultusunda mülkiyeti belediyeye bağlı kiracılar için kira ödemelerinde yüzde 50 indirim yapılmasına karar verdi. 

Kayseri Erciyes yatırımları masaya yatırıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Erciyes için 2020'de yapılacak yatırımlarla ilgili toplantı düzenledi.

Kayseri Büyükşehir projeleri tek tek ele alındı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri’nin projeleriyle ilgili çok önemli bir toplantı yaptı. 

Kayseri Büyükşehir 2020 yatırımları masaya yatırıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, dört ilçenin belediye başkanları ile yatırım koordinasyon toplantısında buluştu.

Kayseri yatırımları için 7.5 saatlik toplantı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç 6 daire başkanlığı tarafından yapılacak yatırımlarla ilgili yaklaşık 7,5 saat süren bir toplantı yaptı.

Kayseri'de 2020 yatırım yılı olacak!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç,  Erciyes’te gerçekleştirilen toplantıda 2019 yılını değerlendirdi ve 2020 yılında yapılacak yatırımlarla ilgili bilgi verdi.

Kayseri Büyükşehir'in 2020 yılı yatırımları masaya yatırıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri Büyükşehir Belediyesi bürokratları ile uzun ve kapsamlı bir toplantı yaptı. Toplantıda Kayseri'nin 2020 yatırımları masaya yatırıldı.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Aralık ayı toplantısı gerçekleştirildi!

Kayseri Büyükşehir Belediye Meclisi, Aralık ayı toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda 40 gündem maddesi konuşuldu.

Kayseri Anayurt Raylı Sistem Hattı için anlaşma imzalandı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç,İslam İşbirliği Teşkilatı’nın toplantısında Talas-Anayurt Raylı Sistem Hattı için İslam Kalkınma Bankası'yla anlaşma imzalandı.

TCDD'den 3 ilde satılık 6 gayrimenkul!

TCDD Genel Müdürlüğü 2. Bölge Müdürlüğü Kayseri, Ankara ve Eskişehir'de yer alan 6 adet gayrimenkulü satışa çıkardı.

kayseri tcdd toplantı Haberi

kayseri tcdd toplantı


Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kayseri'deki demiryolları projelerinin hız kazanması için Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları yetkilileri ile detaylı bir toplantı yaptı. Toplantıda hızlı tren, lojistik köy, şehir içinde kalan hattın taşınması ve banliyö hattı gibi Kayseri için çok önemli olan projeler masaya yatırıldı ve bu projelerin hız kazanması için yapılması gerekenler ele alındı.

Büyükşehir Belediyesi'nde yapılan toplantıya Başkan Mustafa Çelik'in yanı sıra Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları Genel Müdür Yardımcıları Emin Tekbaş ve İsmail Murtazaoğlu, Demiryolları bürokratları ve Büyükşehir Belediyesi bürokratları katıldı.


ÖNCE KARAYOLLARI, SONRA TCDD

Kayseri'nin Ulaştırma Bakanlığı tarafından yürütülen projelerini görüşmek için Ankara'ya giden ve Ulaştırma Bakanı ile bakanlığa bağlı genel müdürlerle uzun bir toplantı yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Çelik, Kayseri dönüşünde vakit geçirmeden önce Karayolları yetkilileri, sonra da Devlet...