18 / 05 / 2024

kayseri trafik çözüm projesi

kayseri trafik çözüm projesi

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Mustafa Kemal Paşa Bulvarı'ndaki çalışmalarının tamamlanmasının ardından kentteki trafik sorununun biteceğini öne sürdü..

TOKİ Kayseri Sarız 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

10 soruda TOKİ Kayseri Sarız sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Kayseri Sarız’da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Kayseri Sarız’da inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Kayseri Sarız sosyal konut projesi

Kayseri’ye yeni müze müjdesi!

Kentteki çalışmalarına hız kesmen devam eden Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri’ye yeni müzeler kazandırıyor. 

İstanbul'un trafik sorununun çözümü raylı sistemin artırılmasından geçiyor!

TBMM Başkanı ve AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Yıldırım, "Ben İstanbul'un trafik sorununu çözerim diyebilir misiniz?" sorusuna, "Evet çözerim. Yani mütevazı olmaya gerek yok ben bu işi yaparım. Trafik sorununun çözümü raylı sistemin artırılmasından geçiyor" dedi...

Hasan Şimşek: Karma projeler trafiğe çözüm olabilir!

Rönesans Gayrimenkul Yatırım Genel Müdürü Hasan Şimşek, tüm dünyada yükselen trend ofis, konut ve alışveriş merkezinin bir arada sunulduğu yeni nesil karma projelerin metropollerdeki trafik sorununa çözüm olabileceğini dile getiriyor.

Tema İstanbul'un yatırımcıları TEM trafiğine çözüm oldu!

Tema İstanbul’da bir ilke daha imza atılıyor. Tema İstanbul’un yatırımcılarından Mesa, Artaş – Avrupa Konutları, Öztaş, Kantur – Akdaş ortaklığının yaklaşık 100 milyon TL yatırımla inşasına başladığı bağlantı yolu bölgenin trafik sorununa çözüm olacak.

Elazığ 23 çözüm planıyla marka şehir olacak!

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yılmaz, "23 çözüm planıyla Türkiye'nin marka şehirleri arasına girmesini hedefliyoruz." dedi. İşte Mücahit Yılmaz'ın açıklaması:

Kayseri Lisesi Milli Mücadele Müzesi açılıyor!

Kayseri Lisesi Milli Mücadele Müzesi 2 Mayıs Pazartesi günü açılacak. Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, açılış için hazırlanan müzede incelemelerde bulundu.

Sektör uzmanları TURYAP Gayrimenkul Çözüm Merkezi'nde birleşiyor!

TURYAP, gayrimenkulden doğan uyuşmazlıkları çözmek için T.C. Adalet Bakanlığı Arabuluculuk Daire Başkanlığı’nın resmi arabulucularının katılımı ve katkısı ile ‘‘Gayrimenkul Çözüm Merkezi’’ni hayata geçiriyor.

Ulaşımda kesin çözüm Monoray-Metro!

Başta İstanbul ve Ankara olmak üzere; büyük kentlerde yaşanan ulaşım sorununa çözüm konusunda uzmanlar farklı görüş sergiliyor.

TURYAP Gayrimenkul Çözüm Merkezi basın toplantısı 25 Nisan'da!

Gayrimenkul sektöründe Türkiye’nin en büyük franchise ağına sahip şirketi TURYAP, pazarlama ve aracılık hizmetlerinde geliştirdiği farklı yöntemlere bir yenisini daha ekleyip Gayrimenkul Çözüm Merkezi’ni hayata geçiriyor.

TURYAP Gayrimenkul Çözüm Merkezi açılıyor!

Gayrimenkul sektöründe Türkiye’nin en büyük franchise ağına sahip şirketi TURYAP, pazarlama ve aracılık hizmetlerinde geliştirdiği farklı yöntemlere bir yenisini daha ekleyip Gayrimenkul Çözüm Merkezi’ni hayata geçiriyor.

Braas Çatı Sistemleri'nden güçlü ısı yalıtım çözümü!

Braas Çatı Sistemleri, çatılarda enerji verimliliğini artırmak için sunduğu güçlü ısı yalıtım çözümü Thermomanto Sistem’in 12 cm. kalınlığındaki yeni versiyonunu lanse etti.

TOKİ Kayseri Sarız Bahçeli Mahallesi 110 konut ihalesi 17 Mayıs'ta!

TOKİ Kayseri, Sarız, Bahçeli Mahallesi 110 adet konut (+2 KD) ve 2 dükkanlı ticaret merkezi inşaatları ile altyapı çevre düzenlemesi 17 Mayıs 2016 tarihinde yapılacak.

kayseri trafik çözüm projesi Haberi

kayseri trafik çözüm projesi

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Mustafa Kemal Paşa Bulvarı'ndaki çalışmalarının tamamlanmasının ardından kentteki trafik sorununun biteceğini öne sürdü Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Mustafa Kemal Paşa Bulvarı'nda devam eden üstgeçit ve yonca yapraklı kavşak çalışmalarının yapıldığı inşaat alanında incelemelerde bulundu. 


Trafiğe köklü çözüm getirilmesi için çalışmaların tüm hızıyla sürdüğünü ifade eden Başkan Özhaseki, çalışmalar tamamlandıktan sonra trafik sorunundan bahsedilmeyeceğini söyledi. Halkla sohbet ederek Mustafa Kemal Paşa Bulvarı'na geçen Başkan Özhaseki, üstgeçit ve yonca yapraklı kavşak çalışmalarının devam ettiği inşaat alanında incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgiler aldı. 


ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Eski Çevreyol olarak bilinen Kocasinan Bulvarı'ndaki alt ve üst geçitlerle ilgili açıklamalar yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Kayseri trafiğine köklü çözüm getirmek amacıyla başlattıkları alt-iist geçit çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğim belirtti. Şehir merkezini...