06 / 07 / 2024

kayseri turistik yerleri

kayseri turistik yerleri

Kayseri Valiliği tarafından yürütülen '' Kayseri Doğa Yürüyüş Rotaları ve Turizm Keşif Rehberi '' projesi kapsamında, turistik yürüyüş parkurları ve turistler için keşif rehberi hazırlanacak...

Kayseri Develi Belediyesi'nden esnafa kira müjdesi!

Kayseri Develi Belediyesi koronavirüs ile mücadele kapsamında mülkiyeti belediyeye ait iş yerleri için 4 ay kira desteği verileceğini açıkladı.

Kayseri Büyükşehir'den arsa ve iş yeri fırsatı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin Şehir Hastanesi yanındaki konut ve konut+ticaret alanları ile iş yerleri için yaptığı ihalede bazı arsa ve iş yerleri pazarlığa bırakıldı.

Kayseri Büyükşehir'den yatırımcılara yeni fırsat!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi yatırım yapmak isteyenler için 20 Mart Çarşamba günü önemli ihaleler gerçekleştirecek. 4 ayrı başlıkta yapılacak olan ihalelerde akaryakıt istasyonu arsası, konut alanı, konut+ticaret alanı ve ticaret alanı arsaları ile iş yerleri satışa çıkarılacak.

Kayseri Şehir Hastanesi karşısındaki iş yerleri teslim ediliyor!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, hizmet ve yatırımlara hız kesmeden devam ettiklerini söyledi.

Kayseri Bölge Hastanesi karşısındaki iş yerleri satışa çıkıyor!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi 1.607 yataklı Kayseri Bölge Hastanesi karşısında yapılacak olan 58 iş yerinden geçen hafta satışı yapılmayan 23 iş yeri için bir ihale yaptı.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi 23 iş yerini ihale yoluyla satacak!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi bin 607 yataklı Kayseri Bölge Hastanesi karşısında yapılacak olan iş yerleri için 7 Şubat Çarşamba günü ihale yoluyla satışa gidecek.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nden ticaret merkezi ihalesi!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi bin 607 yataklı Kayseri Bölge Hastanesi karşısında yapılacak olan iş yerleri için ihale gerçekleştirdi. 

Kayseri Bölge Hastanesi çevresindeki iş yerleri ihaleye çıkıyor!

Kayseri 12. Bölge Eczacı Odası Başkanı Oğuzhan Ulutaş ve yönetim kurulu üyeleri Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik’i ziyaret etti. Başkan Mustafa Çelik, ziyarette Yeni Bölge Hastanesi çevresinde oluşacak ticaret ve yaşam alanı ile ilgili açıklamalar yaptı.

Kayseri Büyükşehir 58 dükkanı satışa çıkarıyor!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi 31 Ocak 2018 tarihinde iki önemli ihale yapacak. Bin 607 yataklı Kayseri Bölge Hastanesi karşısında yapılacak olan iş yerleri ve yine hastane karşısında bulunan konut ve konut+ticaret alanı arsaları ihale ile satışa çıkacak.

Samsun Ayvacık'a arap yatırımcı ilgisi!

Samsun'un Ayvacık ilçesine gelerek tarihi ve turistik yerleri gezen Suudi Arabistanlı iş adamı Halit Alhivis'in yetkililerden bilgi aldığı bildirildi.

Kayseri kapalı pazar yerleri yapım ihalesi sonuçlandı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı 2014/114522 ihale numarasıyla ihaleye çıkarttığı yapım ihalesini açık ihale usulü ile gerçekleştirdi..

Adıyaman'da muhtarlar turistik yerleri gezdi!

Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu’nun 15. İstişare ve Yönetim Kurulu toplantısına katılmak üzere Adıyaman’ a gelen muhtarlar Adıyaman’ın tarihi ve turistik yerlerini de gezmeyi ihmal etmediler...

İzmir, İngiltere Turizm Fuarı'nda tanıtıldı!

Londra'da dünyanın en büyük turizm fuarlarından biri olan World Travel Market (WTM) Londra Turizm Fuarı'na İzmir tanıtıldı. Turizm sektörü temsilcilerine şehrin tarihi ve turistik yerleri hakkında bilgi verildi.

kayseri turistik yerleri Haberi

kayseri turistik yerleri


Kayseri Valiliği tarafından yürütülen ''Kayseri Doğa Yürüyüş Rotaları ve Turizm Keşif Rehberi'' projesi kapsamında, turistik yürüyüş parkurları ve turistler için keşif rehberi hazırlanacak.


Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü toplantı salonunda düzenlenen proje tanıtım toplantısına Kayseri Valisi Orhan Düzgün, İl Kültür ve Turizm Müdürü İsmet Taymuş, bazı ilçelerin, kaymakamları ve belediye başkanları, turizm şirketlerinin temsilcileri ile proje sorumluları katıldı. Toplantıda konuşan Kayseri Valisi Orhan Düzgün, Türkiye'ye geçen yıl 35 milyon turist geldiğini ve sayı olarak en çok turist çeken 7'nci ülke olduğunu belirterek, ''Ancak ülkemize gelen bu 35 milyon turistten sadece yüzde çeyreği Kayseri'ye geliyor. Kayseri'nin sahip olduğu kültür varlıkları ve potansiyeliyle turizm gelirinden daha fazla pay sahibi olması gerekiyor. Turizmin gelişmesi için 3 eksiğin o bölge ya da şehirde giderilmesi...