04 / 05 / 2024

Kayseri ulaşım

Kayseri ulaşım

Yeşilhisar-İncesu-Kayseri ve Kayseri -Sarıoğlan arasındaki toplam 130 km’lik güzergahta hizmet verecek banliyö hattı kent merkezindeki raylı sisteme entegre edilecek.

Kayseri Toplu Ulaşımda Verimlilik Ödülü'ne layık görüldü!

TRANSİST Uluslararası Toplu Ulaşım Teknolojileri Sempozyum ve Fuarı organizasyonu bu yıl toplu ulaşımın en iyilerini belirledi. Organizasyonda Kayseri Büyükşehir Belediyesi Verimlilik Ödülü 'ne layık görüldü.

Kayseri’yi yerli tramvay taşıyacak!

Toplu taşımacılık alanında raylı sistemlere ilgi giderek artarken, Kayseri de, mevcut tramvay ağını geliştirmek amacıyla düğmeye bastı. Kayseri Belediyesi, Bozankaya A.Ş. ile 42 milyon euro değerinde 30 yeni raylı sistem aracı alım sözleşmesi imzaladı.

Kayseri'nin yeni yatırım ve yol projeleri için toplanıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki bayram sonrası bürokratları ile yatırım toplantısı yaptı. Toplantıda halen yapımı süren, projeleri hazırlanan veya ihale aşamasına gelen projeler masaya yatırıldı.

Kayseri Develi'deki ulaşım sorunu mecliste!

Kayseri'nin Develi ilçesinde yapılan Gümüşören Barajı nedeniyle ortaya çıkan ulaşım sorunu meclis gündemine taşındı. MHP İstanbul Milletvekili Edip Semih Yalçın konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Kayseri'de ulaşım yatırımları hız kesmiyor!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi hayata geçirdiği ulaşım yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor.

Kayseri'nin ulaşım projeleri masaya yatırıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi ulaşımı daha da rahatlatacak olan projeleri gerçekleştirmek için çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Kayseri'de 2017 ulaşım yılı olacak!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kayseri'de ulaşımı daha fazla rahatlatacak olan projelerin bir bir hayata geçirileceğini belirtti. Başkan Mustafa Çelik, bu yılı ulaşım yılı ilan ettiklerini belirtti ve projeleri önümüzdeki günlerde açıklayacağını kaydetti.

Kayseri'ye 80 milyon TL'lik ulaşım yatırımı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi şehir merkezindeki trafik yükünü azaltmak ve ulaşımı daha konforlu hale getirmek için yatırımlarını sürdürüyor.

Kayseri Ulaşım Master Planı için dev anket!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Ulaşım Master Planı için yaklaşık 15 bin hane ile anket çalışması yapıyor. Anketörler, Master Plan Anketi için belirlenen hanelerden biri olan Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'in evine de gittiler.

Kayseri Ulaşım Master Planı'yla yollar yenilenecek!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki'nin trafiğe köklü çözüm getirmek amacıyla hazırlattığı Ulaşım Master Planı hayata geçiriliyor. Ulaşım Master Planı 'yla yollarda yenileme çalışmaları yapılacak.

Kocasinan Belediyesi sahile ulaşım yolunu kısalttı!

Kayseri Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, "Kayseri'nin Sahil Yolu’nda kar-kış demeden kepçe ve greyderlerimiz son sürat çalışıyor. Çevril'de 2. etabı da tamamlamak suretiyle sahile ulaşımı yarı yarıya kısalttık." dedi...

Halkalı Metropark ulaşım!

213 bin 800 metrekare inşaat alanı üzerinde yükselen Halkalı Metropark ulaşım bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor...

Metro Park Teknik Yapı ulaşım!

Metro Park Teknik Yapı ulaşım adresi ve satış ofisi telefon numarası haberimizde yer buluyor. Halkalı Metro Park Teknik Yapı'da fiyatlar 95 bin TL'den başlıyor...

Yenitepe Kadıköy ulaşım!

Yenitepe Kadıköy ulaşım adresi, satış ofisi telefon numarası ve Yenitepe Kadıköy projesinin detayları haberimizde yer buluyor...

Kurtköy Helenium Garden ulaşım!

40 bin metrekare inşaat alanı üzerinde yükselen Kurtköy Helenium Garden ulaşım bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz...

Başarır İnşaat Helenium Garden ulaşım!

Başarır İnşaat Helenium Garden ulaşım kapsamında projenin krokili detaylı adresi haberimizde yer alıyor

Kayseri ulaşım Haberi

Kayseri ulaşım

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, TCDD tarafından Yeşilhisar ile Sarıoğlan ilçeleri arasında banliyö treni seferlerine açılacak demiryolu hattının, ek bir proje ile kent merkezindeki raylı sisteme (tramvay) entegre olacağını duyurdu. Çelik, projenin Kayseri için büyük önem taşıdığını belirterek, “Kısa zamanda hayata geçirilecek şekilde planlanan bu proje ile kırsaldan merkeze göçün önüne geçmeyi amaçlıyoruz” dedi. Kayseri’de el atılmayı bekleyen demiryolu projelerinin hız kazanması için Ulaştırma ve Denizcilik Bakanı ile görüştüğünü, ardından da TCDD üst düzey yetkilileri ile Kayseri’de bir araya geldiğini anlatan Çelik, “Önce sayın bakanla bir görüşme yaptık. Ardından TCDD Genel Müdür Yardımcıları İsmail Murtazaoğlu, Emin Tekbaş ve TCDD’nin diğer üst düzey yetkilileri ile bir araya gelerek uygulanmayı bekleyen projeleri tek tek masaya yatırdık. Görüşmelerin ana temasını şehir...