06 / 05 / 2024

Kayseri Yahyalı sanayi sitesi

Kayseri Yahyalı sanayi sitesi

Kayseri Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ve Yahyalı Esnaf ve Sanatkarlar Odası tarafından bölgede yeni sanayi sitesinin yapılması için çalışmalar başladı. Proje 400 dönümlük arazi üzerinde inşa edilecek.

Kayseri'de 4 büyüklüğünde deprem!

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'ndan son dakika deprem açıklaması geldi. Paylaşılan detaylara göre Kayseri'nin Yahyalı ilçesinde 4 büyüklüğünde deprem yaşandı.

Kayseri'de imarlı 9 arsa satılıyor!

Kayseri İli İncesu Belediye Başkanlığı, Kayseri İncesu'da yer alan konut, ticaret, sanayi ve imalathane alanı imarlı dokuz arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 20 Aralık 2023 tarihinde yapılacak.

Kayseri'de imarlı iki arsa satılacak! İhalesi 13 Aralık'ta!

Kayseri İli Yahyalı Belediye Başkanlığı, Kayseri Yahyalı'da yer alan iki adet arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsalar ticaret alanı ve akaryakıt ve servis istasyonu alanı imarlı.

O ilde fabrikaların yoğunluğundan arsa kalmadı! Fabrika kurmak isteyen yatırımcılar sırada bekliyor!

Önemli üretim merkezlerinden biri olan Kayseri Organize Sanayi Bölgesi'ne (OSB) fabrika yatırımı yapmak isteyen çok sayıda yatırımcı arsa tahsisi bekliyor.

O ilde 2 adet sanayi imarlı arsa satılacak!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Melikgazi ilçesinde bulunan 2 adet sanayi imarlı arsanın satışa çıktığını duyurdu.

Kayseri Melikgazi'de sanayi imarlı 3 arsa satılacak!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Kayseri Melikgazi'de yer alan 3 adet arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsalar küçük sanayi alanı imarlı olarak belirtildi.

Kayseri'de imarlı iki arsa satılacak!

Kayseri İli Yahyalı Belediye Başkanlığı, Kayseri Yahyalı Çiğilli Mahallesi'nde yer alan imarlı arsaları satışa çıkardı. 

Kayseri'de sanayi alanı imarlı arsa satılıyor! Fiyatı dudak uçuklattı! 

Kayseri ili Talas Belediye Başkanlığı, Kayseri ili, Talas ilçesi, Başakpınar Mahallesi'nde yer alan arsa satılıyor. İşte ayrıntılar...

TOKİ Kayseri Yahyalı 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

10 soruda TOKİ Kayseri Yahyalı sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Kayseri Yahyalı’da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Kayseri Yahyalı’da inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Kayseri Yahyalı sosyal konut projesi

Belediyeden satılık sanayi alanı arsası! Yatırımcılar dikkat!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Kayseri Yeşilyurt Mahallesi'nde yer alan küçük sanayi alanı arsasını satışa çıkardı. Söz konusu ihale 14 Haziran 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Kayseri Yahyalı Devlet Hastanesi'nin inşaatı tamam!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Yahyalı Belediyesi kapalı pazar yeri açılışı ve araç tanıtım törenine katıldı. Özhaseki, Yahyalı Devlet Hastanesi'nin 1 hafta sonra hizmete açılacağını söyledi.

Kayseri Hacılar'da 11.9 milyon TL'ye icradan satılık sanayi tesisi!

T.C. Kayseri Gayrimenkul Satış İcra Dairesi, Kayseri ili, Hacılar ilçesi, Karpuzsekisi Mahallesi, 4633 ada 3 parselde yer alan sanayi tesisini 11 milyon 932 bin 780 TL'ye satıyor...

Emlak Katılım Osmanbey ve Kayseri Organize Sanayi Şubelerini açtı!

İstanbul’da Osmanbey ve Kayseri’de ikinci şubesini hizmete açan Emlak Katılım, İstanbul genelinde 27, Türkiye genelinde ise 58 şubeye ulaştı. 

Kayseri Yahyalı sanayi sitesi Haberi

Kayseri Yahyalı sanayi sitesi

Çiğilli Mahallesi Ayyazısı Mevkiinde yapılması planlanan sanayi sitesi için, Kayseri Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ahmet Övüç, Yahyalı Esnaf ve Sanatkarlar Odası İsmail Ekinci, Yahyalı Şoförler Ve Otomobilciler Odası Başkanı İsmail İlboğa ile birlikte bölgeyi inceleyen Yahyalı Belediye Başkan Esat Öztürk, konu ile açıklamalarda bulundu. 


Açıklamasında, yeni sanayi sitesinin yapımı için çalışmalar yapan Kayseri Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'ne ve Yahyalı Esnaf ve Sanatkarlar Odası'na teşekkür eden Başkan Öztürk" Burada 400 dönümlük bir arazi, sanayi sitesinin yapımı için planlanmış durumda. Burada kamulaştırma çalışması yapılacak. Biliyorsunuz kamulaştırma çalışması sıkıntılı bir konu. Adeta iğne ile kuyu kazmak gibi, insanın zamanını alıyor. Ama belediye olarak bizim görevimiz yol açmak, yollar açmak. İnşaallah bu anlamda da esnafımızın önünü açmak, esnafımızın yolunu açmak, bizim...