06 / 05 / 2024

kayseride ihale inşaat yapımı

kayseride ihale inşaat yapımı

Kayseri Kocasinan Belediye Başkanlığı tarafından Kayseri'de kat karşılığı inşaat yapım işi ihale edilecek...

İnşaat malzemelerindeki artış ihaleleri vurdu! 63 milyonluk ihale 5 yılda 719 milyon liraya çıktı!

Türkiye'de artan inşaat malzemelerindeki artış geçmiş dönemde başlayan inşaat çalışmalarına büyük darbe vurdu. 2018'de 63 milyona ihale edilen Artvin’deki öğrenci yurdunun maliyeti 5 yılda 719 milyon liraya yükseldi. 

Altındağ Belediyesi kat karşılığı inşaat yaptıracak! Başkent Ankara'da ihale fırsatı!

Ankara İli Altındağ Belediye Başkanlığı, Ankara'da kat karşılığı inşaat yapım işi ihale ediyor. İşte ihale detayları...

Afyon Müzesi inşaatı 10 yıldır tamamlanamadı! Yeni bir ihale daha yapıldı!

2011 yılında temeli atılan ve ancak 10 yıldır bitirilemeyen Afyon Müzesi için yeni ihale yapıldı. İhaleyi 50 milyon 555 bin TL bedelle daha önceden inşaatı yarım bırakan Kançul İnşaat firması aldı.

Gaziantep Akkent Camii'nin inşaatı için 30 milyon TL’lik ihale!

Gaziantep Şahinbey Belediyesi'nin Akkent Camii inşaatının tamamlanması için 30 milyon TL’lik ihale düzenlediği iddia edildi.

İSTOÇ AVM'nin ortak alan inşaatı ihale ediliyor!

İSTOÇ Yapı Kooperatifine ait olan 2134 ada 1 parsel üzerinde kaba inşaatı ve cephesi tamamlanmış olan İSTOÇ AVM'nin ortak alanları ince inşaatları İSTOÇ Saray 3. grup ince inşaatı için ihale düzenleniyor. 

Bursa Karacabey'de kat karşılığı inşaat işi ihale edilecek!

Türk Kızılayı Karacabey Şube Başkanlığı, Bursa Karacabey'de kat karşılığı inşaat işi ihale ediyor. İhale 29 Mayıs'ta yapılacak..

Alaköprü Barajı'nın inşaat ihale süreci haftaya başlıyor!

Hem Anamur'un hem de Kıbrıs'ın su ihtiyacını karşılayacak olan Alaköprü Barajı'nın inşaat ihale süreci haftaya başlayacak. Baraj, 7 bin 525 kişiye istihdam sağlayacak.

Melih Gökçek, Söğüt İnşaat'a 4.1 milyarlık ihale mi verdi?

Melih Gökçek’in Sögüt İnşaat’a 6 ihale verdiği ortaya çıktı.Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin Söğüt İnşaat’a verdiği ihaleler arasında Anadolu Bulvarı’nda yapılan yapılan köprü inşaatı da vardı.

TOKİ Kamu İhale Kurumu inşaatı 2. oturum ihalesi bugün!

Kamu ihale kurumu hizmet binası inşaat öncesi, inşaat aşaması ve inşaat sonrası danışmanlık hizmet alımı işi yapım işi ihalesi (2. OTURUM) bugün saat 11.00'de gerçekleşecek.

Bolu Sedaş Lojmanları inşaatı yapım işi ihale edilecek!

Sedaş Lojmanları inşaat; yapım işi 4734 sayılı Kamu ihale Kanununun 19 uncu maddesine göre acık ihale usulü ile ihale edilecek. ihaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır.

Bursa'da Orhaniye İlkokulu inşaat yapım işi ihale edilecek!

Bursa İnegöl'de Orhaniye İlkokulu inşaatı yapım işi Bursa Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı tarafından açık artırma usulüyle ihale edilecek.

İski Avrupa Yakası bina inşaatının yapımı ihale edilecek!

İski Avrupa Yakası hizmet binaları inşaatı yapım işi 9 Haziran 2015 günü saat 09:30'da açık artırma usulü ile ihale edilecek.

Üsküdar'da park ve otopark inşaat yapımı ihale edilecek!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı'ndan Üsküdar'da park ve zeminaltı otopark inşaatı yapım işi 30 yıl süreyle işletilmek üzere 24 Nisan günü saat 17:00'de ihale edilecek.

kayseride ihale inşaat yapımı Haberi

kayseride ihale inşaat yapımı



Kayseri'de  53 milyon 894 bin lira muhammen bedelle kat karşılığı inşaat yapım işi ihale edilecek. İhale kapalı teklif usulüyle 25 Haziran 2013 tarihinde gerçekleşecek.


İlan detayı için