29 / 04 / 2024

kayserideki tatil köyleri

kayserideki tatil köyleri

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Kayseri’de sosyal hayatı renklendirmek, zenginleştirmek ve alternatifleri artırmak için hazırlanan projelerden biri olan Kuşçu’da incelemelerde bulundu.

Bartın Amasra'da 14 milyon TL'ye icradan satılık tatil köyü!

Bartın İli, Amasra İlçesi, Kum Mahallesi, Cireköy Mevkii'nde yer alan tatil köyü vasıflı gayrimenkul 14 milyon 106 bin 516,48 TL bedel ile icradan satışa çıkarıdlı. 

Alarko Hillside Beach Club Tatil Köyü'nün üst hakkı süresini hakkında güncelleme!

Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Hillside Beach Club Tatil Köyü taşınmazının üst hakkı süresinin uzatılması talebi ile ilgili daha önce yapılan özel durum açıklaması hakkında güncelleme yayınladı.

Eyüpsultan Işıklar- İhsaniye Köyleri imar planı askıda!

Eyüpsultan ilçesi, Işıklar - İhsaniye Köyleri Nazım İmar Planı'nda 18. Madde uygulama sınırına ilişkin 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıktı...

Club Zigana Tatil Köyü'nün tahsis süresi 49 yıla uzatılacak!

Tek-Art İnşaat Ticaret Turizm Sanayi ve Yatırımlar A.Ş.'nin  Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yaptığı yazılı açıklamada Club Zigana Tatil Köyü'nün tahsis süresinin uzatılacağı bildirildi. 

Ordu Perşembe Yaylası'nda tatil köyü inşa ediliyor!

Ordu'nun Aybastı ilçesine bağlı Perşembe Yaylası'nda apart ev, restoran, spor alanları ve eğlence mekanlarının bulunduğu yeni tatil köyü inşa ediliyor.

Fethiye Hillside Beach Club Tatil Köyü revize değerleme raporu!

Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Fethiye Hillside Beach Club Tatil Köyü'nün revize değerleme raporunu yayınladı...

Alarko GYO, Hillside Beach Club Tatil Köyü'nün üst hakkı süresini uzatıyor!

Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Hillside Beach Club Tatil Köyü taşınmazının üst hakkı süresinin uzatılması talebi hakkında açıklama yaptı.

Basın İlan Kurumu'ndan Tatil Köyü tesisleri açıklaması!

Basın İlan Kurumu (BİK) 1968'de faaliyete geçen Basın İlan Kurumu Tatil Köyü tesisleri ile ilgili bir açıklama yaptı.

Herdem Sağlıklı Yaşam Köyleri Etra Holding fiyat!

Herdem Sağlıklı Yaşam Köyleri Etra Holding fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Proje 100 dönüm arazi üzerinde inşa ediliyor.

Selimpaşa HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri fiyat!

Etra Holding tarafından İstanbul Silivri ilçesinin Selimpaşa Ortaköy beldesinde hayata geçirilen projede 614 adet birim bulunuyor. Selimpaşa HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. 

Foça Tatil Köyü 49 yıllığına kiraya verildi!

Türkiye'nin ilk tatil köylerinden biri olan Foça Tatil Köyü için ihale düzenlendi. 13 yıldır atıl durumda bulunan tatil köyü Arda Mühendislik'e 49 yıllığına kiralandı.

Foça Tatil Köyü ihalesini Arda Mühendislik kazandı!

İzmir'in Foça ilçesinde 1967 yılında hizmete açılan Türkiye'nin ilk tatil köyü olan Foça Tatil Köyü icin yapılan ihaleyi Ankara merkezli Arda Mühendislik Sanayi ve Ticaret A.Ş. kazandı.

Fethiye Hillside Beach Club Tatil Köyü değerleme raporu 2018!

Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde bulunan Fethiye Hillside Beach Club Tatil Köyü ekspertiz değerleme raporunu yayınladı...

kayserideki tatil köyleri Haberi

kayserideki tatil köyleri


Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Kayseri’de sosyal hayatı renklendirmek, zenginleştirmek ve alternatifleri artırmak için hazırlanan projelerden biri olan Kuşçu’da incelemelerde bulundu. Kayseri’nin denizi olarak bilinen Yamula Barajı kıyısında değişik sosyal mekanlar ve imkanlar oluşturduklarını vurgulayan Başkan Çolakbayrakdar, Kuşçu Tatil Köyü için çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini belirtti.

Başkan Ahmet Çolakbayrakdar’a Kuşçu Marina bölgesindeki incelemeleri sırasında Başkan Yardımcısı Ali Bulu ve Destek Hizmetleri Müdürü Hasan Kılıç eşlik etti. Yapılan çalışmalarla ilgili olarak bilgiler alan Başkan Ahmet Çolakbayrakdar, “Yamula Barajı’nın çevresinde trekking yapılabilecek yürüyüş parkurları oluşturacağız. Olta balıkçılığı, su altı ve su üstü sporları için farklı organizasyonlarla Kayseri’ye denizin renkliliğini getireceğiz. Şimdi bungalov evlerle Kuşçu’da bir tatil köyü kuruyoruz. Burada piknik alanları yapıyoruz. Vatandaşlarımız hafta sonlarında bungalov evlerinde konaklamalı olarak stres atmaya...