15 / 05 / 2024

kayseriden ıraka giden işçiler

kayseriden ıraka giden işçiler

KAYSERİ'den Irak'a inşaatlarda çalışmak için giden 10 işçi, Bağdat'ta mahsur kaldıklarını ileri sürerek, dönmek için yardım beklediklerini söyledi. İşçiler, Türkiye'deki yakınlarını arayarak mahsur kaldıklarını ifade etti.

Apple'dan bir ilk! Metaverse'e giden yola iddialı girdi

Apple'ın metaverse'ye giden yolu olması muhtemel olan, ismi 'Apple Reality Pro' olması beklenen karma gerçeklik gözlüğünün çıkacağı tarih belirlendi.

Hesaplara peş peşe tam 1.250 TL yattı! PTT'ye giden bu paraları hemen çekecek! Sakın kaçırmayın!

Hesaplara peş peşe tam 1.250 TL yattı... PTT'ye giden bu paraları hemen çekecek... Sakın kaçırmayın...

Hesaplara peş peşe 1.250 TL yattı! PTT'ye giden paraları hemen çekecek! Sakın kaçırmayın!

Hesaplara peş peşe tam 1.250 TL yattı. PTT'ye giden paraları hemen çekecek... Bu ödemeleri sakın kaçırmayın...

Bakan Nebati'den The Economist'e dikkat çeken yanıt: 'Ters giden bir şey yok'

İngiltere merkezli The Economist dergisi "Yüksek enflasyon ortamında bile Türkiye ekonomisi büyüyor!" diyerek Türk ekonomisini değerlendirdi. Hazine ve Maliye Bakan Nureddin Nebati'de Twitter hesabından yanıt verdi. "Ters giden bir şey yok". İşte detaylar...

Başakşehir Şehir Hastanesi'ne giden yol inşaatı neden durduruldu?

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, yapımı tamamlanmak üzere olan Başakşehir Şehir Hastanesi’ne giden yolların inşaatın durudulması ile ilgili açıklama yaptı...

Didim'de paralarını alamayan inşaat işçileri siteye giden yolu kapattı!

Aydın Didim'de uzun süredir paralarını alamayan inşaat işçileri eylem yaptı. İşçiler hak ettikleri parayı almak için inşaata giden yolu kapattı.

Ahmet Misbah Demircan: Beyoğlu'ndan giden kaybetmiştir!

Beyoğlu Belediyesi Başkanı Ahmet Misbah Demircan "Beyoğlu'ndan giden her zaman kaybetmiştir. Beyoğlu her zaman üzerine koyarak gelişmiştir. Son 12 yılda belediye başkanı olduğum dönemde Beyoğlu'nun hep ileriye gittiğini gördüm." dedi.

Aksaray Üniversitesi'ne giden yollar asfaltlandı!

Aksaray Fen işleri müdürlüğüne bağlı ekipler tarafınca Aksaray Üniversitesine giden yol asfaltlandı. Gidiş geliş iki buçuk kilometre mesafede olan üniversite yolunun genişletildi.

Çamlıca Camii'ne giden yollar için acele kamulaştırma!

Çamlıca Camiye giden yollar üzerinde yer alan taşınmazların acele kamulaştırılması kararı alındı. Bakanlar Kurulu, 4 Ocak tarihli kararında Ferah ve Kısıklı'da bulunan 31 parselin acele kamulaştırılması kararı aldı.

3.Köprü inşaatı Tarkan'ın çiftliğine giden yolu kapattı!

Tarkan 3. Köprü güzergahının Riva’da bulunan çiftliğinin hemen üstünden geçmesi yüzünden sıkıntılı günler yaşıyor. Karayolları Müdürlüğü viyadüklerin inşaatı nedeniyle Tarkan’ın çiftliğine giden tek yolu kapattı.

Didim Manastır Koyu'ndaki otel inşaatlarına giden yollar neden kapatıldı?

Devlet tarafından yer tahsisi yapılan ve Didim Manastır Koyu mevkiinde inşaatı devam eden turizmci Kadir Karakaya, otel inşaatı giden yolların kapalı olmasını eleştirdi.

Türkiye'den Bulgaristan’a giden turist sayısı 2 kat arttı!

Türkiye'den geçen yıl kış döneminde Bulgaristan’a giden turist sayısının, önceki yıla göre iki kat arttığı bildirildi. Geçen yıl tatilini yurt dışında geçiren Türk turistlerden 1,7 milyonu Bulgaristan'ı ziyaret etti.

Bozcaada Akvaryum Koyu'na giden yol kapatıldı!

Bozcaada İlçesi'ndeki dünyaca ünlü Akvaryum Koyu'na giden tek yol, koyun gerisindeki arazinin sahibi Kamil Erdoğan tarafından demir kapı konularak araç girişine kapatıldı.

kayseriden ıraka giden işçiler Haberi

kayseriden ıraka giden işçiler

 KAYSERİ'den Irak'a inşaatlarda çalışmak için giden 10 işçi, Bağdat'ta mahsur kaldıklarını ileri sürerek, dönmek için yardım beklediklerini söyledi. Geçen yıl 25 Ekim'de Kayseri'nin Tomarza ilçesinden giden 10 inşaat işçisi çatışmalar nedeniyle çalıştıkları şantiyede çalışmaların durdurulduğunu ve bir otele yerleştirildiklerini söyledi. 

Yaklaşık 1 aydır dışarı çıkamadıkları belirtilen işçiler, Türkiye'deki yakınlarını arayarak mahsur kaldıklarını ve dönmek için yardım beklediklerini ifade etti. 


Evrensel 


Haber Sözcü'de şu şekile yer aldı;


Irak'a giden 10 işçi otelde mahsur kaldı KAYSERİ'den Irak'a inşaatlarda çalışmak için giden 10 kişi, Bağdat'ta mahsur kaldıklarım ileri sürerek, yurda dönmek için yardım beklediklerini söyledi. 10 inşaat işçisi geçen yıl 25 Ekim'de, Kayseri Tomarza'dan Bağdat'a gitti. Çatışmalar nedeniyle işçilerin çalıştığı şantiyede çalışmalar durduruldu ve işçiler bir otele yerleştirildi.


Sözcü


Haber Güneş Gazetesi'nde şöyle yer aldı;


GEÇEN yıl 25 Ekim'de...