23 / 05 / 2024

kaz dağları altın arama faaliyetleri

kaz dağları altın arama faaliyetleri

Çanakkale Belediye Meclisi, aralık ayı toplantısında Kaz Dağları'nda yaşananları tartıştı. Belediye tarafından helikopterden çekilen fotoğraflar, meclis üyelerine gösterildi. Madencilik faaliyetlerinin Kaz Dağları'na verdiği zarar tartışıldı...

Kapalıçarşı'da altın fiyatları bugün ne kadar? Altın bugün yükseldi mi, düştü mü? 29 Nisan 2024 altın fiyatları

Kapalıçarşı'da altın fiyatları bugün ne kadar? Yatırımcılar altın fiyatlarını merak edip araştrıyor. Peki bugün altın fiyatları yükseldi mi, düştü mü? Altın fiyatları ne kadar oldu? 29 Nisan 2024 altın fiyatları.

'Dolar mı alalım altın mı?' sorusuna Selçuk Geçer'den yanıt! Yatırımcılar ters köşe oldu! Hemen alın hemen...

Merkez Bankası faiz kararı piyasalarda dalgalı seyir devam ediyor. Altın ve dolar düşüşe geçerken yatırımcılar 'altın mı alalım, dolar mı?'' sorusuna yanıt aramaya başladı. Selçuk Geçer'den yatırımcılara tavsiye geldi.

Nef Arsa Kaz Dağları'nda arsa alana ev hediye! Peşin ödemeye 40 bin TL indirim fırsatı!

Nef Arsa Kaz Dağları'nda satışlar devam ediyor. 28 Nisan'a kadar online görüşmelerde peşin ödemede 40 bin TL indirim fırsatı sunuluyor. Peki Nef Arsa Kaz Dağları'nda fiyatlar ne kadar? İşte proje ile ilgili merak edilenler... 

Kapalıçarşı'da gram altın 2 bin 600 TL'yi aştı! Altın yatırımcıları bayram etti! 16 Nisan 2024 canlı altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın ikinci işlem gününe rekor yükselişle başladı. Ons altın 2370 dolar oldu. Gram altın 2 bin 600 lirayı aştı. Çeyrek altın, yarım altın, tam altın ne kadar? 15 Nisan 2024 altın fiyatları.

Elinde avucunda, yastık altında altını olanlar dikkat! Altın yükseliyor! Kapalıçarşı'da gram altın 2 bin 500 TL'yi aştı!

Altın fiyatları güne yükselişle başladı. Elinde avucunda, yastık altında altını olanlar dikkat. Kapalıçarşı'da gram altın an itibariyle 2 bin 500 TL'yi aştı. 

İslam Memiş'ten altın yatırımcılarına kara haber! 2 gün sonrasını işaret etti! Yükselişe aldanmayın dedi, o rakamı verdi

Altın fiyatları son günlerde rekor seviyelere yükseliyor. Yatırımcılar altın fiyatları yükselmeye devam edecek mi? sorusunun yanıtını merak ederken; İslam Memiş, 2 gün sonrasını işaret ederek yatırımcısına kötü haberi verdi. 

Kapalıçarşı altın fiyatları! Bugün gram altın 2,114 TL, çeyrek altın 3,505 TL'den işlem görüyor!

23 Şubat 2024 Kapalıçarşı altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Kapalıçarşı'da gram altın 2,114 TL, çeyrek altın 3,505 TL'den işlem görüyor. Son dakika altın fiyatları.

Kapalıçarşı'da gram altın 2 bin 77 TL oldu! Yatırımcılar dikkat! 4 Ocak 2024 canlı altın fiyatları

Kapalıçarşı'da gram altın bugün 2 bin 77 lira oldu. Altın fiyatları haftanın dördüncü işlem gününde yükselmeye devam ediyor. Bugün altın fiyatları ne kadar oldu? 4 Ocak 2024 altın fiyatları...

Uzman isim altın yatırımcılarına seslendi: Gram altında 2 bin 300 liraya hazır mısınız? 

Altın fiyatları milyonlarca yatırımcı tarafından yakından takip ediliyor. Yatırımcılar altın fiyatlarının ne kadar olacağını merak ederken Ft. Ekonomist sosyal medya hesabından gram altının 2 bin 300 lira olacağını açıkladı. 

Gram altın Kapalıçarşı'da 2 bin liraya yaklaştı! Altın fiyatları resmen uçtu! 2 Aralık 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları 2 Aralık Cumartesi günü yatırımcılar tarafından merakla takip ediliyor. Kapalıçarşı'da gram altın 2 bin liraya yaklaştı. Peki bugün çeyrek altın, tam altın, Ata altın kaç lira oldu? 2 Aralık 2023 altın fiyatları.

Gram altın o tarihte 2 bin 500 TL olacak! Uzman isim tek tek anlattı

Ünlü ekonomist İslam Memiş, altın yatırımcılarına önemli bir uyarıda bulundu. Altının mevcut durumda yükseliş trendine girmiş olmasına rağmen, Memiş, bu değerli metal için sabırlı olmanın gerekliliğini vurguladı. Memiş, gram altının 2500 TL seviyesine ulaşacağı tahmini bir tarih paylaştı.

Yatırımcılar dikkat! Altın dolar ve borsa... Geçtiğimiz hafta hangi yatırım aracı kazandırdı?

Yatırımcılar, altın, dolar ve borsadaki son dakika gelişmeleri yakından takip ediyor. Geçen hafta yatırımcısına en çok altın, borsa ve dolar kazandırdı. 

Altında son 3 ayın en yüksek seviyesi görüldü! Kapalıçarşı'da gram altın 1856 TL oldu! 20 Ekim 2023 altın fiyatları

Altın fiyatlarında yükseliş haftanın son işlem gününde de devam ediyor. Yatırımcıların güvenli liman arayışı altında yükselişi tetikliyor. Kapalıçarşı'da gram altın bugün 1856 TL oldu. İşte 20 Ekim 2023 altın fiyatları.

kaz dağları altın arama faaliyetleri Haberi

kaz dağları altın arama faaliyetleri


Çanakkale Belediye Meclisi, aralık ayı toplantısında Kaz Dağları'nda yaşananları tartıştı. Belediye tarafından helikopterden çekilen fotoğraflar, meclis üyelerine gösterildi. Belediye Başkanı Ülgür Gökhan başkanlığındaki meclis toplantısında, Kaz Dağları'nda madencilik faaliyeti yürütülen alanlardan çeşitli görüntüler üyelerle gösterildi. Ayrıca bir sergiyle de bütün Çanakkale halkına da durumun anlatılacağı belirtildi.


Altın başta olmak üzere çeşitli madencilik dallarının yanısıra termik santrallerin de bölge için büyük tehdit oluşturduğu, Kaz Dağları'ndaki sondaj çalışmalarının bile büyük zarar vermeye başladığını söyleyen Başkan Gökhan, "Burada daha sondaj çalışması yürütülüyor, hüz işletmeye geçilmedi. Bu bile Kaz Dağları'ndaki güzellikleri yok ediyor. Burası bir orman ya da ağaçlandırma sahası değil, bu bir ekosistem. En küçük işlem bile etkiliyor. Arama faaliyetlerinde kullanılan kimyasal içerikli maddeler, doğaya şimdiden zarar vermeye başladı. Son olarak geçtiğimiz sene...