15 / 05 / 2024

kaza yapan ido mu budo mu

kaza yapan ido mu budo mu

İDO, Avşa-İstanbul seferleri ile ilgili açıklama yaptı. İDO'dan yapılan açıklamada Meteoroloji yetkilileri ve ilgili diğer makamlardan gelen bilgilere dayanarak, saat 18.00'den sonraki tüm seferlerin iptal edildiği belirtildi.

Trafikte çok sık kaza yapan kötü sürücüler yandı? Trafik sigorta primleri yüzde 200 zamlanacak!

Trafikte araç kullanırken kurallara uymayan veya çok sık kaza yapan sürücüler bundan sonra yandı. Zorunlu Trafik Sigortası yönetmeliğinde yapılan değişikliğe göre kaza sayısı fazla olan sürücüler yüzde 200’e varan oranla sigorta primlerini zamlı ödeyecek.

Araç sahiplerini kara kara düşündüren gelişme! 13 bin TL oldu

Trafik sigorta primi ve kasko fiyatlarındaki artış devam ederken çok kritik detaylar ortaya çıkıyor. Kaza yapan ve kusurlu sürücüler 13 bin liraya kadar trafik sigorta primi ödemesi ile karşı karşıya kalacak. İşte tüm detaylar...

Elazığ'da kaza yapan minibüsteki 8 inşaat işçisi yaralandı!

Elazığ'da inşaat işçilerini taşıyan servis minibüsü bahçe duvarına çarptı. Kazada, şoför ile araçta bulunan 8 inşaat işçisi yaralandı.

Halkalı-Sirkeci Banliyö Hattı'nın deneme sürüşünde kaza!

İstanbul Florya’da, Halkalı - Sirkeci Banliyö hattında deneme seferi yapan Marmaray treni ile demiryolu yenileme aracı çarpıştı. Kaza sonucunda yaralıların olduğu öğrenildi.

İsmail Kahraman: En çok inşaat yapan başkan benim!

FETÖ’nün 15 Temmuz darbe girişimindeki saldırısı sonrasında Meclis'te bir çok inşaat çalışmaları başlamıştı. TBMM Başkanı İsmail Kahraman, ''en çok inşaat yapan başkan benim'' dedi. 

NEF Türkiye'de sektörde en çok satış yapan firma oldu!

Capital ve Ekonomist dergileri tarafından gayrimenkul sektörüne yön veren şirketleri teşvik etmek amacıyla düzenlenen Real Estate Stars Ödülleri sahiplerini buldu. NEF Türkiye'de sektörde en çok satış yapan firma seçildi.

Nef, en çok satış yapan firma oldu!

Nef, Real Estate Stars ödüllerinde ciro bazında Türkiye’nin en çok satış yapan şirketi oldu.

Konutlarda görev yapan kapıcılar meclis gündeminde!

Konutlarda görev yapan kapıcılar meclis gündemine taşındı. CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, konut kapıcıları ile ilgili soru önergesi hazırladı..

Uluslararası iş yapan müteahhitler TBMM gündeminde!

Ulusal ve uluslararası alanda iş yapan müteahhitlere ve yaptıkları işler TBMM gündemine taşındı. CHP'li Gürer konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Yurtdışında iş yapan müteahhitlerin 4 sorununa çözüm!

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, yurtdışında iş yapan müteahhitlerin sorunlarına çözüm önerilerini açıkladı.

Yatırım yapan yabancıların vatandaşlık başvuruları mecliste!

Ülkemizde yatırım yapan yabancı uyruklu kişilerden vatandaşlık için başvuran olup olmadığı meclis gündemine taşındı..

Türkiye'de yatırım yapan yabancıya vatandaşlık yönetmeliği!

Türkiye'de yatırım yapan yabancıya vatandaşlık yönetmeliği bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte Türkiye'de yatırım yapan yabancıya vatandaşlık yönetmeliği esasları..

Türkiye'de yatırım yapan yabancıya vatandaşlık hakkı yürürlükte!

"Türk Vatandaşlığı Kanunu'nun Uygulanmasına İlişkin Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik" yürürlüğe girdi. Buna göre Türkiye'de en az 1.5 milyon dolar tutarında gayrimenkul yatırımı yapan yabancıya vatandaşlık verilecek.

kaza yapan ido mu budo mu Haberi

kaza yapan ido mu budo mu

İstanbul Deniz Otobüsleri AŞ'nin (İDO) Avşa-İstanbul seferiyle ilgili bilgilerin, Mudanya-Kabataş seferi yapan Bursa Deniz Otobüslerine (BUDO) ait "Emir Sultan" adlı deniz otobüsünün atlattığı tehlikelere dair haberlerle karışıklığa yol açabilecek şekilde paylaşıldığı bildirildi.


İDO'dan yapılan açıklamada, İstanbul ve tüm Marmara bölgesinde 17 Ağustos 2014 pazar günü akşam saatlerinde yaşanan hava muhalefeti sırasında, seyir güvenliğinin ve yolcuların konforlu seyahatinin her şeyin üstünde tutulduğu, Meteoroloji yetkilileri ve ilgili diğer makamlardan gelen bilgilere dayanarak, saat 18.00'den sonraki tüm seferlerin iptal edildiği belirtildi.


"Çeyrek yüzyılı aşkın deneyim ve birikimiyle, güvenli ve konforlu deniz yolculuğu konusundaki standartları yukarı taşıyan İDO'nun, dün akşam saatlerinde oluşan hava koşullarında, daha farklı hareket etmesi düşünülemezdi" ifadelerine yer verilen açıklamada, buna rağmen, bugün yayınlanan bazı haberlerde, Bursa-İstanbul hattında deniz otobüsü taşımacılığı gerçekleştiren...