16 / 05 / 2024

Kazan Belediye yeni binası

Kazan Belediye yeni binası

Kazan Belediyesi öz kaynakları ile Toplu Konut İdaresi'ne (TOKİ) yaptırılan yeni hizmet binasında sona gelindi.TOKİ ve Kazan Belediyesi yetkilileri eksikleri tespit edip geçici kabulü yapmak için binada incelemelerde bulundu.

1933 yeni bina kanunu! Binaların kat sayısına Belediye karar verecek!

1933 yılında yeni bina kanununa göre her caddedeki binaların kat adedinin belediye tarafından belirleneceği belirtilmiş.

1942 yılında belediye yeni gelir arayışında! Tramvay ücretlerine 3 kuruş zam!

Belediye, yeni gelir elde etmek için tramvay ücretlerine zam yapmaya karar vermiş. Üç kademede yapacağı zamlar sonrası toplamda  1 milyon gelir elde edecekmiş. 

O ilimizde belediye birçok yeni işyerinin ihalesini yapıyor! 50 bin 700 TL’den başlıyor…

Belediye yeni sanayi iş yerinin satış ihalesini yapacağını duyurdu. İşte yatırımcıların merak ettiği detaylar…

Altın uzmanı İslam Memiş altından sonra yeni kazanç kapısını işaret etti! Alanlar zengin olacak

Para piyasaları uzmanı İslam Memiş vatandaşlara tavsiye niteliğinde uyarılar yapmaya devam ediyor. Memiş son olarak vatandaşlara altından sonra yeni kazanç kapısı olabilecek bir değerli metalle ilgili bilgi verdi.

Çorum Belediyesi'nin yeni belediye binası inşaatı yarım kaldı!

Çorum Belediyesi eski başkanı Muzaffer Külcü döneminde, 2017'de yapıma başlanan ve toplam 65 milyon TL bedelli yeni belediye binası ve hizmet kampüsü inşaatının da yarıda kaldığı öğrenildi.

İzmir Harmandalı'da imar sorunu çözüme kavuşuyor!

İzmir Çiğli Belediyesi, Harmandalı'da uzun zamandır çözüme kavuşması beklenen imar sorunlarında mutlu sona ulaşıyor. Belediye yeni imar planları düzenlemesini İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne gönderdi. 

Kocaeli Kandıra yeni belediye binası Kocaeli Üniversitesi'ne mi tahsis edilecek? 

Kocaeli Kandıra Belediye Meclisi'nin Mart ayı oturumunda, yeni belediye binasının Kocaeli Üniversitesi'ne tahsis edilme talebi gündeme alındı. 

İzmir Karaburun'da SGK arazisine yeni belediye binası mı yapılacak?

İzmir'in Karaburun Belediyesi, ilçe merkezinde yer alan ve imar planlarında “Kamu alanı” olarak görünen SGK'ya ait 4 dönümlük eski cezaevi arazisine yeni belediye binası yapmak amacıyla harekete geçti. 

Beykoz Belediye Meclisi yeni yılın ilk toplantısını gerçekleştirdi!

Beykoz Belediye Meclisi yeni yılın ilk toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda, gündemdeki teklifler konuşuldu.

Kütahya Belediyesi yeni hizmet binasında sona gelindi!

Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, inşaat çalışmalarında sona gelinen Belediye yeni Hizmet binasını inceledi.

Kandıra yeni belediye binasında hummalı çalışma!

Yatırımlarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kandıra yeni belediye binasının inşaatına son sürat devam ediyor.

Pursaklar belediye yeni hizmet binasında sona gelindi!

Pursaklar'da Emek Caddesi üzerinde inşa edilen yeni hizmet binasında sona gelindi. Binanın bu yıl içerisinde tamamlanarak hizmete açılması planlanıyor..

Kütahya Belediyesi yeni hizmet binasında son durum!

Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, belediye yeni hizmet binasının inşaatını denetleyerek yetkililerden bilgi aldı.

Kazan Belediye yeni binası Haberi

Kazan Belediye yeni binası

Kazan Belediyesi öz kaynakları ile Toplu Konut İdaresi'ne (TOKİ) yaptırılan yeni hizmet binasında sona gelindi.  TOKİ ve Kazan Belediyesi yetkilileri eksikleri tespit edip geçici kabulü yapmak için binada incelemelerde bulundu. Bina, yer altına doğru 2, yer üstünde ise 17 kat olmak üzere toplam 19 kat olarak inşa edildi. Binada hizmet müdürlüklerinin yanı sıra alışveriş merkezi, sinema, toplantı ve nikah salonları yer alıyor. 


ONAY ERDOĞAN'DAN 

Binada incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Lokman Ertürk, "Belediye bütçesini çok aşan bir proje olmasına rağmen mevcut bina yetersiz gelmeye başladı. Belediye olarak arkadaşlarımızla bir araya gelip proje geliştirdik ve projemizi Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan'a sunduk. Cumhurbaşkanımız da inşaata bir an önce başlamamız için bizlere cesaret verdi ve ilk kazmayı vurduk. Kazan'da kısa zamanda büyük bir nüfus...