28 / 04 / 2024

Kazan Belediyesi müteahhit ödül töreni

Kazan Belediyesi müteahhit ödül töreni

KAZAN Belediyesi, ilçede yaptıkları binaların dış estetiğine önem veren ve çevre düzenlemesini en iyi şekilde yapan müteahhitleri ödüllendirdi.

Büyükçekmece Belediye Başkanı Akgün'den uyarı: Müteahhit ile anlaşma yapmayın ve hiçbir belgeye ıslak imza atmayın!

Büyükçekmece Belediyesi Başkanı Dr. Hasan Akgün'den vatandaşlara uyarı geldi. Akgün "Bizlerle görüşmeden hiçbir şekilde müteahhit ile anlaşma yapmayın ve hiçbir belgeye ıslak imza atmayın" dedi.

Yalova Belediyesi davasında başkan yardımcısı ve müteahhit tahliye edildi!

Yalova Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü'nde çalışan Reşat E.'nin zimmetine para geçirdiği iddiasına ilişkin 1. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki 5. duruşmada tutuklu yargılanan belediye başkan yardımcısı Halit Güleç ve müteahhit Bekir Bilgi'nin tahliyesine karar verildi.

Kentsel dönüşüm müteahhit avantajları!

Miladını dolduran veya riskli yapı olarak ilan edilen binalar kentsel dönüşüm kapsamında yenileniyor. Peki kentsel dönüşüm müteahhit avantajları neler? Müteahhit kentsel dönüşümden ne kazanıyor? İşte tüm merak edilenler...

Pendik Belediyesi İzmir'deki hasar tespit çalışmaları için 4 müteahhit görevlendirdi!

Pendik Belediyesi İzmir'deki hasar tespit çalışmaları için 4 müteahhit görevlendirdi. Ekip, 10 gün boyunca hafif, orta ya da ağır hasarlı binalarda incelemeler yapacak.

Boğaz'daki kaçak yapıları yıkacak müteahhit bulunamıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Boğaz'daki kaçak yapıları yıkacak müteahhit bulamıyor. İBB son 3 yılda 4 ihaleyi teklif verenin olmaması nedeniyle iptal etti.

Ağrı'da müteahhit öldürüldü!

Ağrı'da 63 yaşındaki müteahhit Cemal Altıntaş, otomobilinde uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti. Olay bugün saat 07.00'de gerçekleşti.

Tamer Son: Türkiye'de 330 bin müteahhit var!

Çukurova Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Son kentsel dönüşümün hızlanmasıyla müteahhit sayısınında arttığını ifade etti.

Müteahhit enflasyonu engellenmeli!

Çukurova Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Son, tüketicilerin ve sektörün mağdur olmasının önüne geçilmesi ve daha hızlı bir şekilde kaliteli yeni konutlar üretilebilmesi için bu müteahhit enflasyonunun engellenmesi gerektiğine dikkat çekti.

Nazilli'de müteahhit sayısı hızla artıyor!

Nazilli Ticaret Odası Meclis Başkanı Gürdal Yüzügüler, bölgede yaşanan müteahhitlik sorunu ile ilgili açıklamalarda bulundu. Yüzügüler, müteahhit sayısının kriz denilecek noktaya geldiğini açıkladı'dedi.

Nasıl müteahhit olunur?

Akdeniz'de Yeni Yüzyıl Gazetesi'nin köşe yazarı Tüm İnşaat Müteahhitleri Federasyonu Genel Başkan Vekili Deniz Karataş, bu haftaki yazında "Nasıl müteahhit olunur?" sorusunu yanıtladı. İşte o yazı...

Müteahhit eksik fatura düzenlerse ne olur?

Tapu dairesinde ödenecek harç için, gerçek satış bedelinin beyan edilmesi gerekiyor. Peki, müteahhit eksik fatura düzenlerse ne olur? Cezası nedir?

Müteahhit ve arsa sahibi arasındaki pay paylaşımı nasıl olmalı?

Tüm inşaat Müteahhitleri Federasyonu Genel Başkan Vekili Deniz Karataş bugünkü yazısında ''Müteahhit ve arsa sahibi arasındaki dengeli oran (yüzde) yani arsaya karşılık, daire-dükkan paylaşımı nasıl olmalıdır?'' sorusunu yanıtladı.

Kentsel dönüşümde müteahhit seçerken nelere dikkat edilmeli?

Çukurova Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Son, arsa sahiplerine karar aşamasında dikkat edilmesi gereken kriterlerle ilgili önemli tavsiyelerde bulundu. Peki kentsel dönüşümde müteahhit seçerken nelere dikkat edilmeli?

Kazan Belediyesi müteahhit ödül töreni Haberi

Kazan Belediyesi müteahhit ödül töreni

2014 yılında inşaatını tamamlayarak yapı kullanım izin belgesi alan 62 inşaat arasında yapılan seçimle en başarılı 3 müteahhit belirlendi. 5 kişilik komisyon tarafından yapılan seçimde çok katlı binada iç-dış estetik ve çevre düzenlemesi, modern görüntü, kullanılan malzeme kalitesi gibi kriterler dikkate alındı. 




Yapılan değerlendirmede Mustafa Erol (Aydın İnşaat) birinci olurken, Adem Türkün (Türkün İnşaat) ikinci, Harun Atlı (Atlı Tarım ve İnşaat) da üçüncü oldu. Plaketleri Belediye Başkanı Lokman Ertürk, Belediye Meclis Üyeleri Mehmet Ünal ve Hüseyin Bayar tarafından verildi. Çevreye duj'arlı binalar yaparak örnek ve yaşanabilir mekanlar oluşturdukları için müteahhitleri tebrik eden Kazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk, "Biz belediye olarak şehrin estetiğine önem veriyoruz. İnsanların yaşadığı binaların beton yığını olmasını istemiyoruz. Estetik görünüm ve çevre düzenlemesi bakımından öne çıkan güzel...