01 / 08 / 2024

Kazan Belediyesi nerede

Kazan Belediyesi nerede

Kazan Belediyesi’nin yeni hizmet binasının yapımında sona gelindi. Geçici kabul için binada incelemelerde bulunan yetkililer, eksikleri tespit ederek üstlenici firmanın tamamlamasını istedi.

Borsadan kazanılan nerede değerlendirilmeli?

Altın ve dolardaki yatay seyir devam ederken, Borsa İstanbul’a yabancı yatırımcının da gelmesiyle birlikte hisselerde hareketlenme başladı.  Peki borsadan kazanılan para nerede değerlendirilmeli. İşte o sorunun cevabı…

Gaziosmanpaşa Belediyesi’nin kültürel tesis alanı ve otopark inşaatında usulsüzlük!

Gaziosmanpaşa Belediyesi’ni denetleyen Sayıştay, Gaziosmanpaşa Belediyesi’ne ait arazi üzerine ‘kültürel tesis alanı ve otopark’ inşasını pazarlık usulüyle yapan yüklenici firmanın, çok sayıdaki alanı da işleterek kazanç elde ettiğini tespit etti.

Mavera Comfort nerede?

Türkiye’nin deprem izolatörlü ilk konut projesi, Başakşehir Belediyesi, Makro İnşaat ve Akyapı ortaklığında hayata geçiriliyor. Peki Mavera Comfort Projesi nerede? İşte merak edilen sorunun cevabı...

Bakanlığın dönüşüme desteği büyük bir kazanımdır!

Kocasinan Belediyesi Şubat Ayı meclis toplantısı yapıldı. Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar,  Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un Kocasinan’da kentsel dönüşümle ilgili yapılacak tüm çalışmalara destek olması, Kayseri adına büyük bir kazanım olduğunu belirtti.

Merkez Ankara nerede?

Türkiye için kazanç vakti kampanyasına dahil olan Merkez Ankara projesinde satışlar devam ediyor. Peki Merkez Ankara nerede?

Rami Kuru Gıda Hali kura çekilişi nerede yapılacak?

Rami Kuru Gıda Hali kura çekilişi nerede yapılacak sorusuna, 19 Aralık 2017 tarihinde Eyüp Belediyesi Kültür Sanat Merkezi'nde yanıtını verebiliriz.

TOKİ Gülseren Anayurt 3. Etap kura çekilişi nerede, saat kaçta?

TOKİ Gülseren Anayurt 3. Etap kura çekilişi nerede yapılacak sorusuna Mamak Belediyesi Kapalı Spor Salonu yanıtını verebiliriz.

Esenler Ömür İstanbul nerede?

Efitaş İnşaat,Esenler Belediyesi ve Eskon İnşaat ortaklığı ile inşa edilen Ömür İstanbul projesi 218 konut ve 3 dükkandan meydana geliyor. Peki Esenler Ömür İstanbul nerede?

Karaman OSB TOKİ kurası nerede?

TOKİ ve Karaman Belediyesi'nin birlikte hayata geçirdiği Karaman OSB projesi toplamda 428 adet daireden meydana geliyor. Peki, Karaman OSB TOKİ kurası nerede?

TOKİ Aksaray Güzelyurt kurası nerede?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ve Aksaray Güzelyurt Belediyesi'nin ortaklaşa hayata geçirdiği Aksaray Güzelyurt projesinde kura çekimi için geri sayım başladı. Peki, TOKİ Aksaray Güzelyurt kurası nerede?

Çorum Alaca 2. Etap TOKİ kurası nerede?

Çorum Alaca Belediyesi'nin TOKİ ortaklığıyla hayata geçirdiği Çorum Alaca 2. Etap projesinde sona gelindi. Peki, Çorum Alaca 2. Etap TOKİ kurası nerede?

Konya Taşkent TOKİ Evleri kurası nerede?

Taşkent Belediyesi'yle ortaklaşa inşa edildiği projede 108 adet daire mevcut. Peki Konya Taşkent TOKİ Evleri kurası nerede?

TOKİ Çorum Alaca 2.Etap kurası nerede?

Çorum Alaca Belediyesi'nin katkılarının da bulunduğu projede 220 adet daire bulunuyor. Peki TOKİ Çorum Alaca 2.Etap kurası nerede?

Kazan Belediyesi nerede Haberi

Kazan Belediyesi nerede

Belediyenin öz kaynakları ile Toplu Konut İdaresi’ne (TOKİ) yaptırılan yeni hizmet binasının geçici kabulü için yetkililer binada incelemelerde bulundu. Bina, 2 kat yer altında, 17 kat yer üstünde olmak üzere toplam 19 kat olarak inşa edildi. İçerisinde hizmet müdürlüklerinin yanı sıra alış veriş merkezi, sinema ile toplantı ve nikah salonları bulunuyor. Günün ihtiyaçları göz önünde bulundurularak, vatandaşa daha kaliteli hizmet sunabilecek, teknolojik verilerle donatılmış şekilde inşa edilen bina, Kazan’ın gelecek vizyonu açısından da önemli bir yapı özelliğini taşıyor.

Proje tamamlandıktan sonra eski belediye binası ve belediye binası yanında bulunan pasaj yıkılarak Kazan’a nefes aldıracak geniş bir meydan ortaya çıkmış olacak. Birim müdürlükleri yeni binaya taşınmak için hazırlıklarını tamamladı. Geçici kabul için tespitlerde bulunan ekiplerin hafta sonuna kadar çalışmalarını tamamlaması bekleniyor.

Binada...