13 / 05 / 2024

kazan Kazan yolu

kazan Kazan yolu

Başkent'in gelişmekte olan ilçelerinden Kazan, yeni bir yolla daha Ankara'ya bağlanıyor.Büyükşehir ve Kazan Belediyesi işbirliği ile gerçekleştirilen ve 63 km. uzunluğunda olan yolun genişliği 12 ile 30 metre arasında değişiyor.

Demir İpek Yolu projesi hız kazanıyor!

Çin, Belarus, Almanya, Kazakistan, Moğolistan, Polonya ve Rusya, Çin-Avrupa demiryolu hattının geliştirilmesi için bir anlaşmaya imza attı.Çağdaş Demir İpek Yolu projesi hız kazanıyor.

Ankara-Kazan yolu genişletilecek!

Ankara Büyükşehir Belediyesi ile Kazan Belediyesinin çalışmaları neticesinde ilçenin çehresinin değiştiğine dikkati çeken Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Ankara-Kazan yolunun genişletileceğini söyledi...

Ankara Kazan Yolu imar planı bugün askıya çıktı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından İmrendi, Orhaniye, Aydın, Kumpınar Mahalleleri ile Güvenç Köyü arazilerini kapsayan Ankara-Kazan yoluna tekabül eden kısmına ait 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği bugün askıya çıkarıldı.

Ankara Kazan Yolu imar planı değişikliği yarın askıda!

Ankara Kazan İlçesi, İmrendi, Orhaniye, Aydın, Kumpınar Mahalleleri ile Güvenç Köyü arazilerini kapsayan imar planının Ankara-Kazan yoluna tekabül eden kısmına ait 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği yarın askıya çıkacak...

Kadir Topbaş, Kazan’da Sabantuy Bayramı törenlerine katıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı ve UCLG Başkanı Kadir Topbaş, Belediye Başkanı Ilsur Metşin’in davetlisi olarak gittiği Tataristan Başkenti Kazan’da Sabantuy (Bahar) Bayramı törenlerine katıldı.

Kazan Belediyesi 34 adet konut ve 9 adet dükkanı satışa çıkarıyor!

Kazan Belediyesi Atatürk Mahallesi'nde yer alan gayrimenkullerin fiyatları 44 bin 500 TL ile 145 bin TL arasında değişiyor. Gayrimenkullerin satışı Kazan Belediyesi tarafından yapılacak.

Demir Romance yatırımcılarına yüzde 80 kazanç sağlıyor!

Demir İnsaat'ın Beylikdüzü'nde yükselen Demir Romance Projesi, günden güne artan yatırım değeriyle yatırımcılarına proje bitiminde yüzde 80 kazanç sağlıyor. 2013'te 165.000 TL'den başlayan fiyatlarla satışa çıktı.

Demir Romance yatırımcılarına proje bitiminde yüzde 80 kazanç sağlıyor!

Demir Romance Projesi, günden güne artan yatırım değeriyle yatırımcılarına proje bitiminde yüzde 80 kazanç sağlıyor. 2013'te 165.000 TL'den başlayan fiyatlarla satışa çıkan projede, bu yıl başlangıç fiyatı 228.000 TL'ye yükseldi.

Ankara Kazan'da 41 adet satılık gayrimenkul: 755 bin liraya!

Kazan Belediye Başkanlığı Kazan Fatih, Kayı ve Ciğir mahallelerinde yer alan 41 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. İhale 20 Haziran 2014 tarihinde saat 14:00'te Belediye Meclisi Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilecek...

Soma'daki kazanın olduğu maden ocağında yer altındaki bütün işler durduruldu!

İş Teftiş Kurulu Başkanlığı müfettişlerinin yaptığı incelemeler sonucu, Soma'da maden faciası yaşanan ocağın güvenliğini sağlamak ve kazanın etkilerini silmek dışında yer altındaki bütün işlerin durdurulmasına karar verildi...

Gayrimenkullerde neler ticari kazanç?

Ticari kazanç; her türlü ticari ve sınai faaliyetten doğan kazançtır. Ticari kazancı; faaliyetin sermaye ve emekten oluşan bir organizasyona dayanması ve bu organizasyonun işlemlerindeki devamlılık belirler. Peki, gayrimenkullerde neler ticari kazanç?

Kazanç paylı aile malları ortaklığı nedir?

Kazanç paylı aile malları ortaklığının konusu ve sona erme sebepleri ile ilgili yasal esaslar Medeni Kanun kapsamında açıklanıyor. Buna göre Kazanç paylı aile malları ortaklığı nedir?

Turizmde doğru analiz yapan kazançlı çıkacak!

Türkiye'de otelcilik sektörünün doğru analizler gerçekleştirerek sağlıklı yatırımlara yönelmesi gerekiyor. Butik ve konsept otelcilik yatırımları, doğru yatırım açısından büyük önem kazanıyor. Turizmde doğru analiz yapan kazançlı çıkacak.

kazan Kazan yolu Haberi

kazan Kazan yolu

Kazan yeni yolla Ankara'ya bağlanıyor. Saray, Orhaniye ve Dağyaka Mahalleleri üzerindeki imar planlarında yer alan yolla ulaşımın rahatlaması amaçlanıyor. 

Yeni yol Saray Mahallesi'nde E 5 Karayoluna bağlanacak. 


YOLUN GENİŞLİĞİ 12 İLE 30 METRE ARASINDA DEĞİŞİYOR 


Büyükşehirve Kazan Belediyesi işbirliği ile gerçekleştirilen ve 63 km. uzunluğunda olan yolun genişliği 12 ile 30 metre arasında değişiyor. Büyükşehir ve Kazan Belediyesi işbirliği ile gerçekleştirilen ve 63 km. uzunluğunda olan yolun genişliği 12 ile 30 metre arasında değişiyor. 


Haber...