17 / 05 / 2024

Kazancı Yokuşu

Kazancı Yokuşu

Cihangir Kazancı Yokuşu’nda yaşanan patlamada hasar gören 185 ev ve işyeri Beyoğlu Belediyesi tarafından hızla tamir ediliyor. Geceyi evlerinde geçiremeyecek durumda olan vatandaşlar otellerde misafir edildi...

400 bin TL’nin yıllık faiz getirisi asgari ücretlinin bir senelik kazancından fazla

Türk-İş’in açıkladığı Nisan ayı rakamlarına göre asgari ücret açlık sınırının altında kaldı. Asgari ücretliler temmuz ara zammı beklerken, 400 bin TL’nin yıllık faiz getirisinin, asgari ücretlinin bir senelik kazancından fazla olduğu hesaplandı. Vatandaş bu hesaba şaşırdı.

Orta Doğu'daki savaş altın fiyatlarını uçurdu! Altın 7 ayın en büyük haftalık kazancına merdiven dayadı!

Orta Doğu'da yaşanan İsrail ve Hamas arasındaki çatışma altın fiyatlarını arttırdı. Altın son 7 ayın en kazançlı haftasını yaşıyor.  Orta Doğu'daki savaş altın fiyatlarını uçurdu! Altın 7 ayın en büyük haftalık kazancına merdiven dayadı!

Tam bu kadar kazancınız olacak: 400 bin TL'nin 32-55-92-181 günlük faiz getirisi resmen uçtu! 

Bankalar müşteri çekebilmek için adete mevduat faizlerinde yarışa resmen yarışa girdi. 400 bin TL'nin 32-92-181 günlük faiz getirisi resmen uçtu. İşte 9 Ekim 2023 banka banka mevduat faizlerindeki son durum...

Bodrum'u 12 ay yaşatacak proje: Swıssotel Resıdences Bodrum!

Çağdaş Holding tarafından Yokuşbaşı'nda hayata geçirilen Swissôtel Residences Bodrum Hill, hem doğanın içinde hem de şehir merkezindeki konumuyla 12 ay boyunca Bodrum'u yaşatmayı vaddediyor.

Ankara Ulus Meydanı ve çevresi yenileniyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) tarafından, Ulus Anafartalar Caddesi, Posta Caddesi, Ulus İş Hanı, Çıkrıkçılar Yokuşu ve Sobacılar Çarşısı'nda yenileme çalışmalarına başlanacak.

Değer artış kazancı vergisi 2018 beyan dönemi başladı!

Gayrimenkulünü geçtiğimiz sene satan ve gelir elde eden kimselerin mükellef olduğu değer artış kazancı vergisinde ilk taksit ve beyan dönemi başladı..

Taylor Swift emlak zengini çıktı!

Genç yaşına rağmen kazancı dudak uçuklatan ve gayrimenkul yatırımlarıyla bilinen dünyaca ünlü şarkıcı Taylor Swift emlak zengini çıktı...

Konya'da kentsel dönüşüm projeleri tam gaz!

Konya'da Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında Larende Yokuşu'nda yıkımlar başladı. Meram Belediye Başkanı Fatma Toru kentsel dönüşüm projelerini yerinde inceledi.

İzmit Kültür Tepesi cephe iyileştirme ihalesi yapıldı!

İzmit Belediyesi, kentin Kültür Tepesi İmaret Yokuşu, İnönü Caddesi ve Saray yokuşu’ndaki binaları kapsayan cephe iyileştirme çalışması için ihaleye çıktı.

BJK Plaza'dan 5 milyon dolarlık kira geliri!

Beşiktaş'tan 5 milyon dolarlık hamle BJK Plaza'da dün son Yönetim Kurulu toplantısını yapan Beşiktaş yönetimi, Akaretler Yokuşu'na veda ediyor.

İzmit İmaret Camii risk altında!

Yıldırım isabet etmesiyle hasar gören, İzmit’teki en zarif, en önemli camilerden biri olan Kemalpaşa Mahallesi İmaret Yokuşu mevkiindeki İmaret Camii risk altında.

Kuruçeşme Yokuşu'ndaki çöken yol onarıldı!

Ulus trafiğini, Boğaz sahil yoluna bağlayan Kuruçeşme Yokuşu'nda yol çöktü. Belediye, yolu vatandaşların şikayetine rağmen bir türlü yapmadı. Sözcü Gazetesi vatandaşın yol çilesini haber yaptıktan sonra yol 1 gecede onarıldı.

İşte dünyada en yüksek kiraların olduğu 15 şehir!

Global Cities Business Alliance, dünya genelinde kişilerin yıllık ortalama kazancının ne kadarını kiraya ödedikleriyle ilgili bir araştırma yayınladı. İşte dünya genelinde en yüksek kiraların olduğu 15 şehir...

Kazancı Yokuşu Haberi

Kazancı Yokuşu

Geçtiğimiz gün Cihangir Kazancı Yokuşu 50 numarada gaz sıkışması sonucu yaşanan patlama çevrede büyük hasara yol açtı. Patlamanın hemen sonrasında belediye ekipleri olay yerine gelerek sokakta temizlik ve tamirat işlerine başladı. Geç saatlere kadar çalışan belediye ekipleri, vatandaşların mağduriyetinin giderilmesi için her türlü önlemi aldı.

Yapılan ilk değerlendirmede, Kazancı Yokuşu, Pürtelaş Sokak, Ülker Sokak, Ufak Sokak, Sağıroğlu Sokak, Ağa Çırağı Sokak ve Bol Ahenk Sokak’ta bulunan 185 konut ve işyerinde hasar tespit edildi. 130 ev ve işyerinde cam kırıkları oluşurken, 55 konut ve işyerinde ise orta ve ağır hasar belirlendi. Patlamanın etkilerinin giderilmesi için belediye ekipleri hızla temizlik ve tamirat çalışmalarına başladı.  Bu arada evlerinde hasar oluşan 60 vatandaş, Beyoğlu Belediyesi tarafından otellerde misafir edildi,  patlamadan etkilenen vatandaşlara üç öğün...