17 / 05 / 2024

Kazım Yücel Kayseri Kocasinan

Kazım Yücel Kayseri Kocasinan

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kocasinan Meclis Üyesi Kazım Yücel, Kayseri'nin ilerleyen yıllarda göç alacağını söyleyerek, "Tramvay, ilerleyen yıllarda trafik sorunu yaşamamak için Anatamir'in oradan Doğu Garajı'na kadar yerin altına alınmalıdır" dedi.

Kaan Yücel: 'Kentsel dönüşümdeki en büyük sorun gecekondulaşma!'

Polat Gayrimenkul İcradan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Kaan Yücel, kentsel dönüşüme ilişkin açıklamalarda bulundu. Yücel, Kentsel dönüşümdeki problemlerden birinin gecekondulaşma olduğunu ifade eden “Gecekondu problemini çözmeden, kentsel dönüşümü çözemeyiz" dedi.

Ufuk Bala Yücel kimdir? Hangi alanlarda görev aldı? Şu an hangi görevi yürütüyor?

Ufuk Bala Yücel hangi üniversiteden mezun oldu? İş hayatına nerede başladı? Hangi görevleri yürüttü? Ne zaman genel müdür yardımcısı oldu? Batısöke Söke Çimento Sanayii’nde hangi alanda görev alıyor? İşte Ufuk Bala Yücel ile ilgili merak edilen her şey...

Yücel Sitesi Malikleri, Teknik Yapı'nın yarattığı mağduriyetin sona ermesini istiyor! 

Teknik Yapı'nın kentsel dönüşüm sürecinde Yücel Sitesi maliklerini ve Yücel Park projesinden konut satın alan müşterilerini mağdur ettiğini söyleyen vatandaşlar bu mağduriyetin sona ermesini istiyor...

İnşaat mühendisi Yücel Yılmaz vefat etti!

İTÜ İnşaat Mühendisliği 1969 mezunu ve İller Bankası emekli mühendislerinden Yücel Yılmaz hayatını kaybetti.

Gama Holdig'in acı günü! Yücel Özden vefat etti! 

Gama Enerji Şirketi Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi inşaat mühendisi Yücel Özden hayatını kaybetti. 

Kayseri Kazım Karabekir Kentsel Dönüşüm Projesi'ndeki konutların kuraları çekildi!

Kayseri Kazım Karabekir Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında tamamlanan 3 blok 81 dairenin kura çekimleri yapıldı.

Kayseri Kazım Karabekir Mahallesi Kentsel Dönüşüm'de anahtarlar teslim edildi!

Kayseri Melikgazi Belediyesi tarafından Kazım Karabekir Mahallesi’nde kentsel dönüşüm projesi kapsamında inşa edilen 109 dairenin anahtar teslimi gerçekleşti.

Kayseri Kazım Karabekir'de 208 daire sahiplerine teslim edildi!

Kayseri Kazım Karabekir Mahallesi'nde başlatılan Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında bitirilen 6 blok 208 dairenin kura çekimi ve anahtar teslim töreni yapıldı. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki törende konuşma yaptı...

Başkanlık merakı Yücel Satıral'a ev sattırdı!

Arhavispor Kulübü Başkanı Yücel Satıral, takımın giderlerini karşılamak ve futbolcuların maaşlarını ödemek amacıyla 3 dairesini sattı. Şimdi de oturduğu evini ipotek eden Satıral kredi çekti...

Kayseri Kazım Karabekir Kentsel Dönüşüm'de binalar yükseliyor!

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kazım Karabekir Kentsel Dönüşüm alanında incelemelerde bulundu. Büyükkılıç, toplam 428 dairenin Kasım ayında teslim edileceğini söyledi.

Kayseri meydanları şehir ekonomisini canlandıracak!

MHP Kocasinan Belediye Meclis Üyesi Kazım Yücel, Kayseri'de yapılacak olan meydana projelerin şehir ekonomisine canlılık getireceğini söyledi.

Yücel Park Evleri nerede?

Teknik Yapı imzası ile Kartal'da 21 dönüm alan üzerinde hayata geçirilen Yücel Park'ta fiyatlar 329 bin TL'den başlıyor. Peki denize 900 metre mesafede yer alan proje nerede?

4. Tüm Yönleriyle Yalıtım Semineri gerçekleştirildi!

Tüm Yönleriyle Yalıtım Semineri, İZODER, Kayseri Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü işbirliği ile Kayseri’de gerçekleştirildi..

Kazım Yücel Kayseri Kocasinan Haberi

Kazım Yücel Kayseri Kocasinan

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kocasinan Meclis Üyesi Kazım Yücel, Kayseri'nin ilerleyen yıllarda göç alacağını söyleyerek, "Tramvay, ilerleyen yıllarda trafik sorunu yaşamamak için Anatamir'in oradan Doğu Garajı'na kadar yerin altına alınmalıdır" dedi. 


MHP Kocasinan Meclis Üyesi Kazım Yücel, kentteki trafik sorununa dikkat çekti. Yücel, "2015 yılının Nisan ayında farklı bir projeyi Kayseri için sunmuştuk. Kayseri'nin yüzölçümüne baktığımız zaman 1 milyon 100 bin tane insan yaşıyor. Kayseri'nin kentsel dönüşüm ile bir kaliteli göç alacağı gözüküyor. Bu göçle birlikte Kayseri'nin nüfusunun daha da artacağı önümüzdeki yıllarda gözüküyor. Bunda dolayı 2015 yılında tramvayın yerin altına alınması gerektiğini defalarca söylemiştik. Mevcut tramvay hattı Anatamir'in oradan Doğu Garajı'na kadar olan bölümünü yerin altına almadığınız takdirde bugün ki 1 milyon 100 bin olan nüfusumuz 2 milyon olduğu...