14 / 05 / 2024

kazlıçeşmedeki emlak konut arsasına ne yapılacak

kazlıçeşmedeki emlak konut arsasına ne yapılacak

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Yenigün İnşaat-Delta iş ortaklığı ile birlikte katıldığı Emlak Konut GYO Kazlıçeşme arsa ihalesini 4 milyar 240 milyon liralık toplam hasılattan vereceği 1 milyar 568 bin 800 liralık teklifiyle kazandı...

Emlak Konut GYO Saraçoğlu Mahallesi'nden ev almak isteyenlere müjde! Hemen teslim 119 konut 1 Eylül'e kadar satışta!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Ankara Çankaya'da yenileme çalışmaları tamamlanan Saraçoğlu Mahallesi'ndeki 119 konutu satıyor. 25 Ağustos olarak belirlenen son satış günü 1 Eylül'e uzatıldı. İşte ayrıntılar...

Emlak Konut GYO'da bayrak değişimi! Hakan Gedikli görevi, Cengiz Erdem'e devretti!

Emlak Konut GYO Genel Müdür Hakan Gedikli, emekli olması sebebiyle görevi Cengiz Erdem'e devretti. Peki Cengiz Erdem kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? 

Emlak Konut GYO Çeşme Parsellerinin değeri ne kadar? İşte o rakam!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Çeşme Parsellerine ilişkin değerleme raporu hakkında açıklama yaptı.

Emlak Konut GYO Kazlıçeşme Büyükyalı İstanbul değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı projelerinden Büyükyalı İstanbul projesi ile ilgili olarak hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı...

Emlak Konut Büyükyalı İstanbul Kesin Kabul Tutanağı onaylandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı projelerinden Zeytinburnu Kazlıçeşme Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi'nin kesin kabulü yapıldı...

Emlak Konut mahalle ölçeğinde dönüşüm projeleri inşa edecek!

Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum, kentsel dönüşüm uygulamalarının önümüzdeki 15-20 yıl inşaat sektörünün büyüme ivmesine katkı sağlayacağını açıkladı. Kurum, kentsel dönüşümde hedefimiz mahalle ve kent ölçeğinde bütüncül projeler üretmek dedi.

Emlak Konut 2023'e 250 bin bağımsız bölümle hazırlanıyor!

Türk gayrimenkul şirketleri Expo Turkey by Qatar'da Katarlı yatırımcıların ilgi odağı oldu. Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum, Türkiye ve Katar arasında oluşan enerjinin alışverişe dönüşeceği belirtti.

Büyükyalı Emlak Konut fiyat 2017!

İstanbul Zeytinburnu-Kazlıçeşme sahil yolunda yükselen Büyükyalı İstanbul projesi Emlak Konut GYO güvencesini taşıyor. Proje 1.500 konut, ofis ve ticari ünitelerden oluşuyor. İşte Büyükyalı Emlak Konut fiyat 2017...

Emlak Konut Milli Eğitim Müdürlüğüne 5 milyon TL bağış yaptı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Emlak Konut Milli Eğitim Müdürlüğüne 5 milyon TL bağış yaptı.

Kazlıçeşme Büyükyalı İstanbul görücüye çıktı!

Emlak Konut GYO güvencesiyle Özak GYO, Ziylan Grup ve Yenigün İnşaat’ın, İstanbul Kazlıçeşme’de hayata geçirdiği, “yeni şehircilik” projesi Büyükyalı İstanbul, satış ofisinde gerçekleştirilen lansmanla tanıtıldı.

Emlak Konut kampanyası sektöre ivme kazandıracak!

Emlak Konut ise 15 bin konut ve ticari alan satışında faizi 0.70’e indirdi. Emlak Konut GYO, Fetullahçı Terör Örgütü'nün terörist askerleri tarafından yapılan hain kalkışmanın ekonomiye etkisini ortadan kaldırmak ve konut satışlarını canlandırmak için dev bir kampanya başlattı.

Emlak Konut Kazlıçeşme Büyükyalı İstanbul yapı ruhsatı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada İstanbul Kazlıçeşme (Büyükyalı İstanbul) yapı ruhsatı yayınlandı.

Emlak Konut GYO Kazlıçeşme projesinde yapı ruhsatlarını aldı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., İstanbul Zeytinburnu Kazlıçeşme projesinde toplam 1393 adet bağımsız bölüme ait yapı ruhsatlarının alındığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi.

kazlıçeşmedeki emlak konut arsasına ne yapılacak Haberi

kazlıçeşmedeki emlak konut arsasına ne yapılacak


İhalesi kazanılan arazinin toplam büyüklüğü 104 bin 500 metrekare iken; toplam inşaat alanı ise 225 bin metrekare olacak.


2014 yılının en büyük ihalesine imza atan ÖZAK GYO, ihale süresince de rakiplerinin üzerinde teklif vererek iddiasını ortaya koydu. Türkiye ve sektöre güvendiklerini kaydeden ÖZAK GYO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Akbalık, arazinin bölgesel olarak çok iyi bir lokasyonda ve büyüklükte olduğuna dikkat çekerek sözlerini şöyle sürdürdü: 


“Bu aksda ve büyüklükte bölgede başka arazi yok. Denize cephesi olması ve bölgenin dinamikleri bizi buraya itti. Karma bir proje için planlama yapıyoruz ama yine de detayları çalışacağız. Yapacağımız projeyi kamuoyuyla paylaşacağız. Güçlü ortaklarımızla birlikte inşallah çok kapsamlı ve İstanbul’a yakışır proje yapacağız.


Projemizle ilgili iddiamızı ortaya koyabilmek için uluslararası mimarların katılacağı yarışma organize edeceğiz ve yine uluslararası...