07 / 05 / 2024

Kdr İzolasyon Dış Cephe şirketi kimin

Kdr İzolasyon Dış Cephe şirketi kimin

Kdr İzolasyon Dış Cephe Kaplama Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ufuk Bahadır tarafından kuruldu.

İstanbul'daki kentsel dönüşüm için öneri! Binalarda izolatör kullanımı teşvik edilmeli!

Deprem İzolasyon Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Emre Özcanlı,  dünyada en fazla kullanılan deprem izolatörü olduğuna dikkati çekerek, kentsel dönüşüm projelerinde binalarda izolatör kullanımının önemine değindi.

Düzgünoğlu İnşaat Çatı İzolasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Düzgünoğlu İnşaat Çatı İzolasyon Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da kuruldu.

İzoal İnşaat İzolasyon Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İzoal İnşaat İzolasyon Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de  50  bin TL sermaye bedeli  ile Ayten Özkan tarafından kuruldu.

Alfa Nuh Yapı İzolasyon İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alfa Nuh Yapı İzolasyon İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 2 milyon TL sermaye bedeli ile Aziz Polat tarafından kuruldu.

Kapiler İnşaat İzolasyon İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kapiler İnşaat İzolasyon İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Ali Ekber Demir, Anıl Yüceol ve Serkan Arslan ortaklığında kuruldu.

Genesis İzolasyon İnşaat İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Genesis İzolasyon İnşaat İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Reza Yaylaghi tarafından kuruldu.

Tekonoplus İzolasyon İnşaat Otomotiv ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tekonoplus İzolasyon İnşaat Otomotiv ve Dış Ticaret Limited Şirketi  bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile bugün Orkun İbrahim Güller tarafından kuruldu.

Savitek Yalıtım Dış Cephe İzolasyon İnşaat Nakliye Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Savitek Yalıtım Dış Cephe İzolasyon İnşaat Nakliye Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 750 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Yaşar tarafından kuruldu.

Özgür Prekast İzolasyon ve Dış Cephe Sistemleri Limited Şirketi kuruldu!

Özgür Prekast İzolasyon ve Dış Cephe Sistemleri Limited Şirketi bugün Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Özgür tarafından kuruldu.

Pirometrik Metalurji İzolasyon Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pirometrik Metalurji İzolasyon Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 20 bin TL sermaye bedeli ile Mücahit Karabaş tarafından kuruldu.

Optimal Akustik Mimarlık Ses İzolasyon İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Optimal Akustik Mimarlık Ses İzolasyon İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Korkmaz tarafından kuruldu. 

Nova Akustık Mimarlık İzolasyon Malzemeleri İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Nova Akustık Mimarlık İzolasyon Malzemeleri İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Taşdemir tarafından kuruldu. 

Aktaş İzolasyon Dış Cephe Yapı Sistemleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aktaş İzolasyon Dış Cephe Yapı Sistemleri Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Ertuğrul Akpınar tarafından kuruldu. 

Kdr İzolasyon Dış Cephe şirketi kimin Haberi

Kdr İzolasyon Dış Cephe şirketi kimin

Kdr İzolasyon Dış Cephe Kaplama Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ufuk Bahadır tarafından kuruldu.

Kdr İzolasyon Dış Cephe Kaplama Ticaret Limited Şirketi konusu:
izolasyon malzemeleri alım satımı, imalatı, ithalat ve ihracatını yapmak.İzolasyon malzemelerinin imalatı için gerekli makine, alet, edevat alım satımı, ithalat ve ihracatını yapmak.Her türlü konut, fabrika, atölye ve benzeri binalara çatı izolasyonu, dış cephe izolasyonu yapmak.Isı yalıtımlı,giydirmeli dış cephe kaplama işleri yapmak.Her türlü binaların ısı ve su yalıtım malzemelerinin üretimi, toptan veperakende alımı satımı, dağıtımı, ithalat ve ihracatını yapmak.

Kdr İzolasyon Dış Cephe Kaplama Ticaret Limited Şirketi adres: Nisbetiye Mah.Gazi Güçnar Sk. Uygur Apt.No.4/5...