17 / 05 / 2024

Keçiborlu kükürt işletmesi lojmanları kentsel dönüşüm 2015

Keçiborlu kükürt işletmesi lojmanları kentsel dönüşüm 2015

Kapatılan kükürt işletmesine ait lojmanların Kentsel Dönüşüm Yasası kapsamında değerlendirilmesi için çalışma başlatıldı. Büyük proje için Kentsel Dönüşüm Genel Müdürü ve ekibi Keçiborlu'ya geldi.

Keçiborlu kükürt işletmesi lojmanlarında dönüşüm başlıyor!

Kapatılan kükürt işletmesine ait lojmanların Kentsel Dönüşüm Yasası kapsamında değerlendirilmesi için çalışma başlatıldı. Büyük proje için Kentsel Dönüşüm Genel Müdürü ve ekibi Keçiborlu'ya geldi.

Koza altın Gümüşhane Kürtün'e yeni maden ocağı açıyor!

Cevher madeni sayısını her geçen gün artırmaya devam eden Koza Altın İşletmeleri Gümüşhane Kürtün'e açık ocak madenciliği yöntemi adı ile altın, gümüş, bakır, kurşun, çinko maden ocağı açıyor. 

Yap İşlet Devret modeliyle yapılan Osmangazi Köprüsü 6 ayda araç geçiş rekoru kırdı

Osmangazi Köprüsü inşa edilip hizmete açıldığı 1 Temmuz 2016 yılından bu yana ilk kez taahhüt edilen araç geçiş sınırını aştı. 15 yıl 9 ay 24 gün boyunca özel sektör tarafından işletilecek köprü işletmesi için devlet araç geçiş taahhüdü vermişti.

Avcılar sahildeki Hayrola Lunapark için tahliye ve yıkım işlemleri başlatıldı!

İBB'nin yetkisindeki alanda, Avcılar sahilde konumlanan Hayrola Lunapark’ın dört senedir işgal edilerek işletildiği belirlendi. Lunapark için tahliye ve yıkım işlemleri başlatıldı.

Keçiören'deki dev kulenin yıkımı için 20 milyon TL gerekli!

Ankara Keçiören’de 27 milyon lira harcanarak inşa edilen ancak uçakların mania engeline takılan 144 metrelik kule, sorun oldu. Kulenin yıkılması için de 20 milyon TL gerekiyor.

Isparta Keçiborlu TOKİ Evleri'nin ihalesi yapıldı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Isparta Keçiborlu'da hayata geçireceği 53 konutun ihalesi gerçekleştirildi.

TOKİ Isparta Keçiborlu 2017 başvuruları!

TOKİ'nin Isparta Keçiborlu Belediye Projesi kapsamında hayata geçirdiği 43 konut açık satışa sunulacak. Peki, TOKİ Isparta Keçiborlu 2017 başvuruları ne zaman başlıyor?

Isparta Keçiborlu'ya 10 bin kişilik cezaevi yapılacak!

ISPARTA'nın Keçiborlu İlçesi'nde inşa edilecek 10 bin kişi kapasiteli Bölge Cezaevi için Keçiborlu Belediyesi, Adalet Bakanlığı'na yer tahsisi yaptı. Belediye Başkanı Yusuf Parlak, "10 bin kişi kapasiteli bölgesel bir cezaevi ilçemize büyük katkı sağlar" dedi.

TAV, Küba Havana Havalimanı’nın işletmesi için son aşamada!

TAV CEO’su Sani Şener, yapımı devam eden 3. havalimanına rağmen Atatürk Havalimanı’na yatırım yapmaya devam ettiklerini belirterek, "Küba’da ise Havana Havalimanı’nın işletmesi için son noktaya geldik." dedi.

Irak Germiyan'da kürt olmayanlara tapu yok!

Germiyan İdaresi’nden açıklamasında Kürt olmayanların Germiyan bölgesinde gayrimenkul edinmesine izin verilmediği bildirildi. Açıklamada "Kürdistan Bölgesi Hükümeti tarafından Germiyan bölgesi bağımsız bir bölge olarak görülmektedir. dedi.

Aydın Söke Mimarlık ve Tasarım Fakültesi'nde sona gelindi!

İnşaat çalışmaları devam eden ve büyük ölçüde bitme noktasına gelen Aydın Söke Mimarlık ve Tasarım Fakültesi için 50 bin TL değerinde bağış yapıldı.

Manisa Nurlupınar'daki Tarihi Kırtık Deresi satıldı mı?

Nurlupınar Mahallesi’nde sorun olmaktan bir türlü çıkamayan Tarihi Kırtık Dersi için değişik iddialar konuşulmaya başlandı. Kimilerine göre dere yatağının1980’li yıllarda geçici ıslah çalışmalarında vatandaşa arsa olarak satıldığı iddia ediliyor.

Kuştur Tatil Köyü işletmesi Kuştur Kuşadası Turizm'in!

Kuştur Kuşadası Turizm Endüstri A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Playformu'na yapılan yazılı açıklamaya göre, Kuştur Kuşadası Turizm Kuştur Tatil Köyü işletecek.

TOKİ Isparta Keçiborlu 2. Etap'ta çalışmalar başladı!

Isparta Keçiborlu Belediyesi ve TOKİ işbirliği ile 137 daireli 2. Etap TOKİ konutları projesinde yüzler güldü. Müjdeli gelişmeyi ilçe halkıyla paylaşan Belediye Başkanı Yusuf Murat Parlak, kentsel dönüşüm startını da verildiğini açıkladı.

Keçiborlu kükürt işletmesi lojmanları kentsel dönüşüm 2015 Haberi

Keçiborlu kükürt işletmesi lojmanları kentsel dönüşüm 2015

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından çıkartılan ve halen yurt genelinde uygulanan Kentsel Dönüşüm Yasası, güvenli ve kaliteli yaşam konusunda sağladığı imkanlarla herkesi cezbediyor. Keçiborlu'nun AK Partili Belediye Başkanı Yusuf Murat Parlak da bu imkandan ilçesini yararlandırmak için önemli çalışmalar içerisine girdi. Keçiborlu'da yıllar öncesinden kapatılan kükürt işletmesi sahasında bulunan lojmanların Kentsel Dönüşüm Yasası'ndan faydalandırılıp yıkılarak yerine modern, güvenli ve sağlıklı yapıların yapılması için çalışma başlatıldı. Kentsel dönüşümün uygulanması düşünülen 100 bin m2'lik alanda apartman dairesi ya da villa tarzı yapı projelerinin hayata geçirilmesi hedefleniyor. Keçiborlu Belediyesi'nin başvurusu üzerine Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Kentsel Dönüşüm Genel Müdürü Vedat Gürge ekibi ile birlikte dün ilçeye geldi. 

Kentsel dönüşüm konusunda çalışmalar yapan Uluborlu Belediye Başkanı Mehmet Uğur Ünverdi'nin de hazır bulunduğu Keçiborlu inceleme...