29 / 04 / 2024

Keçiören Bağlum Kültür Merkezi açılış

Keçiören Bağlum Kültür Merkezi açılış

3 Haziran 2016 tarihinde temel atma töreni gerçekleştirilen ve Bağlum'un ilk kültür merkezi olma özelliğine sahip Bağlum Kültür, Spor ve Gençlik Merkezi inşaatının yüzde 50’si tamamlandı.

Gençler müjde! İçişleri Bakanlığı ile Kültür ve Turizm Bakanlığı personel alımı yapacak! KPSS'den 70 puan alan...

Kamu personeli alım ilanları Resmi Gazete'de yayımlandı. İçişleri Bakanlığı ve Kültür ve Turizm Bakanlığı Yatırım ve İşletmeler Genel Müdürlüğü çeşitli kadrolara personel alacağını açıkladı. İşte detaylar...

Kültür ve Turizm Bakanı  Ersoy: Turizmde kişi başı gecelik gelirle rekor kıracağız!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, “Bu yıl 83-84 dolar kişi başı gecelik gelirle bir rekor kıracağız” ifadelerini kullandı. Ersoy, söz konusu rakamın yüzde 35 arttığını belirtti.

Bakırköy Belediyesi 27 milyon TL'ye kültür merkezi inşa ettirecek! İşte ihale detayları...

İstanbul İli Bakırköy Belediye Başkanlığı kültür merkezi ve evlendirme dairesi inşa ettirecek. Söz konusu ihale 28 Haziran 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Kültür ve Turizm Bakanlığı onlarca personel alıyor! Kültür ve Turizm Bakanlığı iş ilanına nasıl başvurulur?

Kültür ve Turizm Bakanlığı yaptığı açıklamada 154 personel alacağını duyurdu. Peki Kültür ve Turizm Bakanlığı iş ilanına nasıl başvurulur?

Keçiören'deki Onbirler Apartmanı'nın yıkımına başlandı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi ve Keçiören Belediyesi ekipleri Ankara Keçiören'deki Onbirler Apartmanı'nın yıkımına başladı.

Selay Yurt İşletmeciliği Eğitim Ve Kültür Hizmetleri Limited Şirketi Mecidiyeköy Şubesi açıldı!

Selay Yurt İşletmeciliği Eğitim Ve Kültür Hizmetleri Limited Şirketi Mecidiyeköy Şubesi  Şişli’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Çelik tarafından açıldı. 

Ankara Keçiören Bağlum Millet Bahçesi ihalesi bugün!

Kişi başına düşen yeşil alan miktarını artırmaya devam eden TOKİ, Ankara Keçiören Bağlum Millet Bahçesi projesinin ihalesini bugün gerçekleştirecek.

Ankara Keçiören Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Ankara Keçiören Bağlum Karşıyaka Millet Bahçesi projesinin ihalesini yarın saat 14:00'te gerçekleştirecek.

Ankara Atatürk Kültür Merkezi Millet Bahçesi 28 Ekim'de açılacak!

Ankara sakinlerinin merakla beklediği Ankara Atatürk Kültür Merkezi Millet Bahçesi için geri sayım başladı. Yapı ve Yapı İnşaat Proje Müdürü Olcay Kazan, proje ile ilgili gelinen son durumu açıkladı.

Ankara Keçiören Bağlum Millet Bahçesi için düğmeye basıldı!

Başkentlilerin yüzünü güldüren Keçiören Bağlum Millet Bahçesi projesinin ihalesi 15 EKim 2021 tarihinde yapılacak.

Samsun 19 Mayıs'taki kültür merkezinin inşaatı yarım mı bırakıldı?

Samsun 19 Mayıs ilçesinde 3 dönemdir belediye başkanlığı yapan Osman Topaloğlu, 2017'de yapımını başlattığı Kültür Merkezi'nin 2019'a kadar tamamlanacağını söylemişti. Kültür merkezinin inşaatı yarım mı bırakıldı?

Nevmekan Selimiye Kültür Merkezi açıldı!

İmzasını taşıyan projelerle Türkiye’de örnekle gösterilen Üsküdar Belediyesi, dünyada bir başka örneği bulunmayan yeni bir kültür merkezini İstanbul'a kazandırdı. 

Keçiören'de eski lojmanlar yıkılıyor!

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, "Kalaba'daki lojmanlarımızda 3 tane binamız var, burayı yıkıyoruz. Şehrimize büyük bir rekreasyon alanı daha kazandırıyoruz" dedi.

Keçiören Bağlum Kültür Merkezi açılış Haberi

Keçiören Bağlum Kültür Merkezi açılış


3 Haziran 2016 tarihinde temel atma töreni gerçekleştirilen ve Bağlum'un ilk kültür merkezi olma özelliğine sahip Bağlum Kültür, Spor ve Gençlik Merkezi inşaatının yüzde 50’si tamamlandı.

İnşaat alanına giderek incelemelerde bulunan ve yetkililerden çalışmalar ile ilgili bilgi alan Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, "Bağlum'un ilk kültür merkezi olma özelliği taşıyan merkezimiz, önemli bir eksikliği de gidermiş olacak. İçerisinde bulunan sayfiye yeriyle burası Kültür Merkeziyle birlikte bir yaşam yerine dönüşecek. İçerisindeki çocuk oyun grubumuz, futbol sahamızın da yer aldığı mesire alanımızda vatandaşlarımız temiz havadan da yararlanarak nitelikli zaman geçirebilecekler. Keçiören'imize ve Bağlum'a hayırlı -uğurlu olsun." dedi.

Hizmete girdiğinde Bağlum'a ayrı bir değer katacak,  6.500 m² alan üzerine inşa edilen merkezin içerisinde yarı olimpik yüzme havuzu, aerobik ve fitness salonları, çok amaçlı salon,...