27 / 04 / 2024

keçiören belediye başkanı mustafa ak

keçiören belediye başkanı mustafa ak

Hızla gelişen bölgenin en prestijli konut projesi Ova Kule’nin lansmanı yapıldı. Lansmana katılan Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak , Ankara’nın önemli yatırım alanı olduğunu belirterek, ”Yeni Keçiören’in doğduğu yer burası’’ dedi..

Ankaralı konut alıcısının tercihi Keçiören oldu!

Ankaralı konut alıcısı Keçiören'i tercih ediyor. Keçiören Belediye Başkanı Ak, "Gayrimenkul yatırım için Keçiören'in tercih edilmesi bizleri oldukça sevindiriyor.

Keçiören Ovakent iş merkezlerinin yeni adresi olacak!

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, MAG Business'a özel açıklamalarda bulundu. 2017 yılında bir çok yatırımı Keçiörenliler'in hizmetine sunacaklarını vurgulayan Ak “Keçiören'e yönelik hizmetlerimiz her alanda devam edecek” dedi.

Mustafa Ak: Keçiören’de ulaşım çözülürse her şey çözülür!

Keçiören’in en büyük probleminin ulaşım olduğunu belirten Belediye Başkanı Mustafa Ak, “Ulaşımı çözdüğümüz zaman diğer problemlerin çözümü de arkasından gelecektir” dedi. İşte Başkan Ak'ın açıklamaları...

Mustafa Ak: İhtiyaca göre hizmet veriyoruz!

Nitelikli yaşam alanları ile dikkat çeken Keçiören'de insan odaklı hizmet ve yatırımlar hız kesmiyor. Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, Keçiören'in Türkiye'nin parlayan yıldızı olduğuna vurguladı.

Keçiören'de yeşil alanlar katlanarak büyüyor!

2009 yılında göreve geldiğinde Keçiören’de 2.2 metrekare olan kişi başına düşen yeşil alan miktarını ikiye katlama başarısını gösteren Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, son ağaçlandırma çalışmalarıyla bu miktarı 5.5 metrekareye çıkardı...

Mustafa Ak kimdir?

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak kimdir? Mustafa Ak, ne zamandan beri Keçiören Belediye Başkanı olarak görev alıyor? Mustafa Ak, bugüne kadar hangi projelere imza attı? İşte yanıtı...

Belediye başkan adaylarına çağrı: Halkın sorunu barınma! Kiralık sosyal konutlar için çalışın!

CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül, barınma sorununu işaret etti ve belediye başkan adaylarına çağrıda bulundu. Mustafa Sarıgül, kiralık sosyal konutlar yapmaları tavsiyesini verdi. İşte o açıklama...

Keçiören Belediyesi'nden 203.3 milyon TL'ye arsa!

Ankara İli Keçiören Belediye Başkanlığı, Ankara Keçiören Sancaktepe'de yer alan 12 bin 706 metrekare alana sahip arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış bedeli 203 milyon 296 bin TL olarak açıklandı.

Keçiören Belediyesi, başkentte 165 milyon 183 bin TL'ye arsa satacak!

Ankara İli Keçiören Belediye Başkanlığı, Ankara Keçiören Ovacık'ta yer alan arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 30 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

Keçiören Belediyesi'nden satılık 2 iş yeri!

Keçiören Belediye Başkanlığı, Ankara Keçiören'de yer alan iki adet iş yerini satışa çıkardı. Söz konusu satış ihalesi 30 Kasım 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Keçiören Belediyesi 4 arsa satacak! Başkentte arsa arayanlar dikkat!

Ankara İli Keçiören Belediye Başkanlığı, Ankara Keçiören'de yer alan 4 arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 28 Eylül 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım: Ümraniye kentsel dönüşümle 5 yıl içinde ayağa kaldırılacak!

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, kentsel dönüşümde birlikte, bütün ilçenin 5 sene içinde ayağa kaldırılacağını açıkladı. 

Keçiören Belediyesi'nden büyük fırsat: Tam 11 arsa satacak!

Ankara İli Keçiören Belediye Başkanlığı, Ankara Keçiören'de yer alan 11 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor.

Ankara Keçiören'de 3 arsa satılıyor! Arsa alacaklar dikkat! 

Ankara ili Keçiören Belediye Başkanlığı, Ankara ili, Keçiören ilçesi, Ovacık ve Yayla Mahallesinde yer alan 3 arsayı satıyor. İşte ayrıntılar...

Keçiören Belediyesi'nden büyük fırsat! 2 adet arsa satıyor!

Ankara İli Keçiören Belediye Başkanlığı, Ankara Keçiören Ovacık'ta yer alan 2 adet arsayı satışa çıkardı. İşte detaylar...

Ankara Keçiören'de taksitle satılık lojmanlar! 200 bin TL'den başlayan fiyatlarla...

Ankara Başkent Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, Ankara ili, Keçiören ilçesi, Aşağı Eğlence, İncirli ve Ayvalı mahallelerinde yer alan lojmanları satıyor. Konutların fiyatları 200 bin TL'den başlıyor...

Keçiören'deki Onbirler Apartmanı'nın yıkımına başlandı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi ve Keçiören Belediyesi ekipleri Ankara Keçiören'deki Onbirler Apartmanı'nın yıkımına başladı.

Ankara Keçiören Bağlum Millet Bahçesi ihalesi bugün!

Kişi başına düşen yeşil alan miktarını artırmaya devam eden TOKİ, Ankara Keçiören Bağlum Millet Bahçesi projesinin ihalesini bugün gerçekleştirecek.

Ankara Keçiören Bağlum Millet Bahçesi için düğmeye basıldı!

Başkentlilerin yüzünü güldüren Keçiören Bağlum Millet Bahçesi projesinin ihalesi 15 EKim 2021 tarihinde yapılacak.

keçiören belediye başkanı mustafa ak Haberi

keçiören belediye başkanı mustafa ak

Başkent Ankara'nın hızla gelişen bölgelerinden Ovacık'ta yükselen Ova Kule konut projesinin lansmanı yapıldı. Açılışa Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak ve A​K​ Parti Ankara Milletvekili Murat Alparslan da katıldı.

Mustafa Ak: Ovacık önemli bir yatırım alanı!

 

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, Ovacık’ın Ankara’nın önemli yatırım alanı olduğunu belirterek, ”Yeni Keçiören’in doğduğu yer burası’’ dedi.

Hızla gelişen bölgenin en prestijli konut projesi Ova Kule’nin lansmanına katılan Ak, “yeni Keçiören bölgesi” olarak tanımladığı Ovacık’ın, çevreye uyumlu, otopark ihtiyacı kalmayan, geniş yolları olan, geniş yeşil alanları bulunan, alan itibari ile son derece kaliteli bir yaşam imkanı tanıyan bir yer olacağını bildirdi. Mustafa Ak, Ova Kule projesini hayata geçiren İpektaş İnşaat Limited Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet İpek ile tüm yatırımcıları tebrik etti ve hayırlı olsun dileklerini...