09 / 05 / 2024

Keçiören Belediyesi yatırımlarını 6 Altın Yıl adlı kitapta anlattı

Keçiören Belediyesi yatırımlarını 6 Altın Yıl adlı kitapta anlattı

Keçiören Belediyesi 6 yılda yaptığı hizmetleri, yatırımları '6 Altın Yıl' adlı kitapta birleştirdi. Başkan Mustafa Ak'ın göreve geldiği 2009'dan 2015'e kadar yaptığı hizmetlerin anlatıldığı '6 Altın Yıl' adlı tanıtım kitabında projeler anlatıldı.

Mevduat faiz oranları yatırımların değerini katlama devam ediyor: Bu bankalar cazip fırsatlar sunuyor

Günümüzde tasarruflarını değerlendirmeyi düşünen birçok kişi için bankalardaki mevduat faiz oranları oldukça önemlidir. Mevduat hesapları, birikimlerini artırmak isteyen bireyler arasında giderek daha popülerleşmiştir. Bazı bankaların sunduğu mevduat faiz oranları yatırımların değerini artırıyor.

GYODER Geleneksel Gayrimenkul Yatırımlarının Varisi: Alternatif Modeller toplantısı 31 Mayıs'ta! 

GYODER Geleneksel Gayrimenkul Yatırımlarının Varisi: Alternatif Modeller toplantısı 31 Mayıs'ta gerçekleştirilecek. Peki toplantıda neler ele alınacak? İşte ayrıntılar...

Yabancılar vatandaşlık alabilmek için gayrimenkul yatırımlarını artırdı! İstanbul, Antalya ve Ankara gözde oldu!

Yabancılar vatandaşlık alabilmek için gayrimenkul yatırımlarını artırdı. EVA Gayrimenkul Değerleme, 2022 yılı ilk üç aylık dönemi itibariyle yabancıların vatandaşlık edinimi için Türkiye’de  gerçekleştirdikleri gayrimenkul yatırımlarını analiz etti. İşte o veriler...

GYODER 'Geleneksel Gayrimenkul Yatırımlarının Varisi: Alternatif Modeller' etkinliği 31 Mayıs'ta! 

GYODER 'Geleneksel Gayrimenkul Yatırımlarının Varisi: Alternatif Modeller' etkinliği 31 Mayıs 2022 tarihinde saat 13:30 ile 17:00 saatleri arasında gerçekleştirilecek.

İstanbul-İzmir Otoyolu yeni yatırımların önünü açtı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada İstanbul-İzmir Otoyolu'nun yeni yatırımların önünü açtığını belirtti.

Kamu yatırımlarının 789 milyon 273 bin TL'si konut sektörüne ayrıldı!

Kamu yatırımlarının 789 milyon 273 bin TL'si konut sektörüne ayrıldı. Kamuda bu sene konut sektöründe 72 proje için ayrılan 789 milyon 273 bin lira değerindeki yatırımın 454 milyon 223 bin TL'sini AFAD kullanacak. Bahsedilen konut yatırımları içinde ilk sırada 454 milyon 223 bin lirayla AFAD var. 

Fuzul Holding 2022'de konut yatırımlarını hızlandıracak!

FuzulEv Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Akbal, 2022 senesinde konut sektörüne yönelik yatırımlarını hızlandıracaklarını belirtti.

RAMS Global Türkiye'deki konut yatırımlarını hızlandıracak!

Kazakistan merkezli Türk şirketi RAMS Global yaptığı açıklamada Türkiye’de sağlık tesisleri ve konut alanındaki yatırımlarını hızlandıracağını kaydetti.

Bursa Büyükşehir Belediyesi kentsel dönüşüm yatırımlarını artıracak!

2022 senesi için yapılacak yatırımlarını açıklayan Bursa Büyükşehir Belediyesi, gelecek sene kentsel dönüşümde de yatırımlarını hızlandıracaklarını dile getirdi.

Yabancıların Türkiye’deki gayrimenkul yatırımlarının yüzde 23,6’sı vatandaşlık için!

EVA Gayrimenkul Değerleme raporuna göre, 2021 yılının ilk dokuz ayında Türkiye’de yabancı gayrimenkul yatırımlarının yüzde 23'ü vatandaşlık hakkı için yapıldı. 

Katar Türkiye'deki yatırımlarını hızlandırıyor!

Katar, Türkiye'deki yatırımlarını hızlandırıyor. Fabrika ve şirket alımlarını hızlandıran Katar, Türkiye'de birçok gayrimenkulün ve projenin de sahibi. Peki onlar neler?

Turizmcilere dikkat çeken tavsiye: Yatırımlarınızı Karadeniz'e yapın!

İklim değişikliğiyle birlikte turizm yatırımlarının da yönü değişecek. Peki turizm sektöründe neler olacak? İşte uzmanından dikkat çeken açıklamalar...

BAE inşaat sektöründe yatırımlarını azaltıyor!

Yabancı yatırımcıları ülkesine çekmek için Suriye ile yarışa giren BAE inşaat ve emlak sektöründeki yatırımlarını azalttı. 

Keçiören Belediyesi yatırımlarını 6 Altın Yıl adlı kitapta anlattı Haberi

Keçiören Belediyesi yatırımlarını 6 Altın Yıl adlı kitapta anlattı

Keçiören Belediyesi Basın Yayın Müdürlüğü'nce hazırlanan kitapta "Yeni Keçiören" söylemi çerçevesinde Keçiören'in proje ve yatırımlarıyla güçlü, huzur ve güven ortamıyla mutlu, insanı doğaya yakınlaştırmasıyla örnek, Türkiye'de ilk olan uygulamalarıyla da öncü olduğu vurgulanıyor. 


'MİLLETİMİZİN İNANCI İTİCİ GÜÇ OLDU' 

Kitaba adını veren 6 altın yıl vurgusuyla ilgili Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak şunları söyledi: "2009'da göreve geldiğimizde başladığımız hizmet yolculuğumuzu kesintisiz devam ettirdik. Sağlık, eğitim, yaşam alanları, kent estetiği, sosyal yardımlar, halkla ilişkiler, kültür ve sanat faaliyetlerimiz ile Keçiören'de yeni bir dönem başlattık. Milletimizin bize olan sarsılmaz inancı ve güveni çıktığımız bu kutlu yolda bizi cesaretlendiren, motive eden ve büyük projelere başlamamızı sağlayan itici güç oldu. İnsana saygılı, değerlerine bağlı, hizmetlerinde iddialı yönetim anlayışımızla Keçiören'i daha kimlikli, daha nitelikli bir ilçeye dönüştürme...