29 / 04 / 2024

Keçiören Belediyesinden 3 yıllığına kiralık tarihi ev

Keçiören Belediyesinden 3 yıllığına kiralık tarihi ev

Keçiören Belediye Başkanlığı, Keçiören Pınarbaşı Mahallesi'nde bulunan 2 katlı tarihi bağ evini 3 yıllığına kiralıyor. Kültürel-sosyal amaçlı açılması ve işletilmesi koşuluyla kiralanan evin ihalesi 9 Nisan'da yapılacak.

Keçiören Belediyesi'nden 203.3 milyon TL'ye arsa!

Ankara İli Keçiören Belediye Başkanlığı, Ankara Keçiören Sancaktepe'de yer alan 12 bin 706 metrekare alana sahip arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış bedeli 203 milyon 296 bin TL olarak açıklandı.

Ankara Keçiören'de 3 arsa satılıyor! Arsa alacaklar dikkat! 

Ankara ili Keçiören Belediye Başkanlığı, Ankara ili, Keçiören ilçesi, Ovacık ve Yayla Mahallesinde yer alan 3 arsayı satıyor. İşte ayrıntılar...

Ankara Keçiören'de 17.9 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

T.C. Ankara Sulh Hukuk Mahkemeleri Satış Memurluğu, Ankara ili, Keçiören ilçesi, Ovacık Mahallesi, 91865 ada 3 parselde yer alan arsayı 17 milyon 910 bin 450 TL'ye icradan satıyor...

Ankara Keçiören Millet Bahçesi'nin ihalesi 3 Kasım'a ertelendi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, 15 Ekim tarihinde gerçekleştirilmesi planlanan Ankara Keçiören Millet Bahçesi ihalesini 3 Kasım tarihine erteledi.

Keçiören'de eski lojmanlar yıkılıyor!

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, "Kalaba'daki lojmanlarımızda 3 tane binamız var, burayı yıkıyoruz. Şehrimize büyük bir rekreasyon alanı daha kazandırıyoruz" dedi.

Ankara Keçiören'deki metruk bina yıkıldı!

Keçiören Belediyesi, Karargahtepe Mahallesi Kuram Sokak’ta yer alan 3 katlı metruk binanın yıkımını gerçekleştirdi.

Ankara Keçiören'de 22.3 milyon TL'ye satılık arsa!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara Keçiören'de yer alan arsayı 5 Şubat 2019 tarihinde satışa çıkarıyor.

Keçiören'de 3 ayda 5 bin 798 konut satıldı!

Son yıllarda dikkatleri çekmeyi başaran Keçiören'de yeni yatırımlar hız kesmiyor. Keçiören’de bahar aylarında 5 bin 798 konut satışı gerçekleştirildi. 

Keçiören Belediyesi'nden 3 milyon TL'ye satılık sosyal tesis!

Keçiören Belediyesi, Etlik Caddesi üzerinde yer alan sosyal tesis ile taşınmazları ihale ile satışa sunuyor. İhale 11 Nisan'da yapılacak..

Keçiören Belediyesi'nden 15.3 milyon TL'ye satılık arsa!

Keçiören Belediyesi tarafından Ovacık Mahallesi'ndeki arsa ihale usulü ile satışa sunuluyor. İhale 2 Ağustos'ta gerçekleşecek..

Keçiören Belediyesi'nden 21.3 milyon TL'ye otopark ihalesi!

Keçiören Belediyesi, 10 Mayıs'ta düzenleyeceği ihale ile çok katlı otopark ve müştemilatları sınırlı ayni hak (üst hakkı) tesisi kurulmak suretiyle kiraya verecek..

THK Çankaya ve Keçiören'deki 3 gayrimenkulü satışa çıkardı!

Türk Hava Kurumu Genel Başkanlığı, Çankaya ve Keçiören'deki 3 gayrimenkulü satışa çıkardı. Mesken nitelikli gayrimenkullerin ihalesi 15-16-17 Mart tarihlerinde gerçekleşecek.

Keçiören Metrosu yıl sonunda bitecek!

Başbakan Yıldırım: "Keçiören Metrosu bu yıl sonunda bitecek. Buradan 27 kilometre Çubuk'a kadar da metroyu uzatıyoruz. Atatürk Kültür Merkezi'nden de Kızılay Meydanı'na kadar 3,5 kilometre daha ilave yapıyoruz" dedi.

Keçiören Belediyesinden 3 yıllığına kiralık tarihi ev Haberi

Keçiören Belediyesinden 3 yıllığına kiralık tarihi ev

Keçiören Pınarbaşı Mahallesi'nde bulunan 2 katlı tarihi bağ evi Keçiören Belediye Başkanlığı tarafından kiralanıyor. Tarihi bağ evi, kültürel-sosyal amaçlı açılması ve işletilmesi Koşuluyla 3 yıllığına kiralanacak.


Gayrimenkulün ihalesi, 9 Nisan 2015 Perşembe günü saat 15.50'de, Belediye Encümen Salonu'nda, açık teklif usulüyle yapılacak. 


İhale ilanı:


KEÇIÖREN BELEDIYE BŞK. YAZI İŞLERI MÜDÜRLÜĞÜ


KEÇİÖREN BELEDİYESİNE AİT PINARBAŞI MAHALLESİ İMARIN 4071 ADA 34 NOLU PARSEL VE BARTIN SOKAK NO:23 ADRESİNDE BULUNAN 2 KATLI TARİHİ BAĞ EVİNİN KİRAYA VERİLMESİNE İLİŞKİN İHALE İLANI


1 - Mülkiyeti Belediyemize ait Pınarbaşı Mahallesinde imarın 4071 ada 34 nolu parseli üzerinde ve Bartın Sokak No:23 adresinde bulunan 8.00 m x 10.00 m = 80.00 m2 lik oturum alanlı 2 katlı tarihi bağ evinin; Kültürel - Sosyal amaçlı açılması ve İşletilmesi Koşuluyla Sivil Toplum Kuruluşlarına-...