29 / 04 / 2024

keçiören Çağrı Okulları şubesi

keçiören Çağrı Okulları şubesi

Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Çağrı Okulları bünyesindeki ilkokulun açılış töreni için Keçiören’deydi. Törene Bakan Yılmaz’ın yanı sıra eski TBMM Başkanı Bülent Arınç da katıldı...

Keçiören Yükseltepe'deki Mehmet Doğan Kütüphanesi açıldı!

Keçiören Yükseltepe'ye Mehmet Doğan Kütüphanesi yapıldı. Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Ankara Keçiören Gül Kreş Adası hizmete açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok yaptığı açıklamada "Kreş ve kütüphane sayımızı Keçiören'de artıracağız. Kreşlerimiz her yerden daha uygun fiyata hizmet vermektedir." şeklinde konuştu.

Keçiören Belediyesi'nin inşa ettiği kapalı otoparkta sona gelindi!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Keçiören Belediyesi tarafından inşa edilecek kapalı otoparkta sona gelindi.

Ankara Keçiören’e iki adet Milli Mücadele Müzesi inşa edilecek!

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok yaptığı açıklamada, Keçiören'e Milli Mücadele'ye ilişkin 2 müze birden inşa edeceklerini müjdeledi.

Keçiören Belediyesi'nin yeni otoparkı açılış için gün sayıyor!

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok yaptığı açıklamada, "Belediye öz kaynaklarıyla inşa edilen 400 araçlık kapalı otoparkı hizmete açmak için geri sayım başladı" dedi.

Keçiören'de 40 metre yükseklikte kule inşa edilecek!

Ankara Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, seçimlerden önce Sancaktepe, Yükseltepe ve Şehit Kubilay mahallelerine yakın bir alana 40 metre yükseklikte bir kule inşa edeceklerini söyledi.

Keçiören'de dönüşecek mahalleler açıklandı!

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, ilçe genelinde yapılan kentsel dönüşüm çalışmaları için "Keçiören’in 6’da 5’i gecekonduydu. Vatandaşımız kışın donar, yazın yanardı. 'İnsanca yaşam, insanca hayat' diyerek kentsel dönüşümü başlattık” açıklamasını yaptı

Keçiören Çoban Mektebi müzeye dönüştürülecek!

Keçiören Belediye Başkan Altınok, Atatürk’ün Milli Mücadele yıllarında karargâh olarak hizmete açılan Çoban Mektebi binasını ‘İstiklal Mücadelesi Müzesi’ haline dönüştüreceklerini müjdeledi.

Keçiören Belediyesi engelliler için örnek okul inşa ediyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Keçiören Belediyesi, engellilere yönelik eğitim faaliyeti sunacak olan okulun inşaatında sona geldi...

Keçiören'e 50 milyon liralık spor yatırımı yapılacak!

Yatırımlarına devam eden Keçiören Belediyesi bu sene ilçeye toplam 50 milyon lira değerinde spor yatırımı yapacak.

Keçiören'e yeni spor merkezi inşa ediliyor!

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok yaptığı açıklamada, ilçeye 10,5 milyon TL değerinde bir spor merkezi daha inşa edeceklerini söyledi.

Keçiören'de 23 yeni park inşa edildi!

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, "Keçiören'de 499 adet park bulunuyor. Bu parklarımızın 23 tanesini son bir yılda inşa ettik" dedi.

Keçiören Cumhuriyet Kulesi 2021'de açılacak! 

Keçiören Cumhuriyet Kulesi için geçtiğimiz cuma günü ihale yapıldı. Kuleye ilişkin açıklamalarda bulunan Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, "Kulemizin açılışını 2021 yılında yapacağız" dedi...

keçiören Çağrı Okulları şubesi Haberi

keçiören Çağrı Okulları şubesi


Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Çağrı Okulları bünyesindeki ilkokulun açılış töreni için Keçiören’deydi.

Törene Bakan Yılmaz’ın yanı sıra eski TBMM Başkanı Bülent Arınç, AK Parti Sinop Milletvekili Nazım Maviş, Keçiören Kaymakamı Uğur Bulut, Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ayhan Işık, AK Parti Keçiören İlçe Başkanı Zafer Çoktan ve İlçe Müftüsü İhsan İlhan da katıldı. 18 milyon çocuğun Milli Eğitim Bakanlığı’na emanet olduğunu ifade eden İsmet Yılmaz, geçmişte yapılanların geleceğin teminatı olduğunu belirterek, “Aydınlık, daha zengin ve müreffeh Türkiye’yi hep birlikte kuracağız. İktidarımız döneminde ulaşımda, sağlıkta, çevrede, enerjide büyük hizmetler yapıldı. Aklınıza gelen her alanda büyük hizmetler yapıldı. Onlardan daha büyük hizmet eğitimde yapıldı” dedi.

EN ÖNEMLİ HİZMET ÖZGÜVEN KAZANDIRMAK

Yapılan hizmetler arasında en önemlisinin millete özgüven kazandırmak olduğunu...