28 / 04 / 2024

keçiören metrosu

keçiören metrosu

5 Ocak’ta hizmete açılan Keçiören Metrosu'nun Etlik üzerinden İvedik’e uzatılacak. Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, Keçiören Metrosu'na binerek vatandaşlarla sohbet etti.

Keçiören Metrosu açıldı!

Keçiören Metrosu, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Yıldırım'ın katılımıyla açıldı. Açılışta konuşan Başbakan Yıldırım, "Burada 9 kilometrenin üzerinde bir hattan bahsediyoruz. 9 durağı var. Günde 50 bin kişiyi taşıyacak." dedi.

Keçiören Metrosu 20 Ocak'a kadar açılacak!

Ulaştırma Bakanlığı, 12 yıldır beklenen Keçiören metrosunu en geç 15-20 Ocak 2017’de hizmete sokmayı planlıyor. EGO ise önümüzdeki hafta metroda turnike, yönlendirme tabelaları, validatör ve teknik ekip çalışmalarını başlatacak.

Keçiören Metrosu'nun test sürüşü bugün yapılacak!

Başbakan Binali Yıldırım, yapımı 12 yıl süren Keçiören Metrosu'nda bugün test sürüşü gerçekleştirecek ve incelemelerde bulunacak.

Keçiören Metrosu yıl sonunda hizmette!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, "Keçiören Metrosu" diye de adlandıralan hattın sene sonunda hizmete sunulmuş olacağını bildirdi.

Ankara Batıkent Metrosu'nda aktarma işlemi sona erdi!

ULAŞTIRMA Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı tarafından yapımı sürdürülen Keçiören Metrosu bağlantı çalışması nedeniyle Batıkent Metrosu'nda uygulanan aktarma işlemi son aerdi.

Ankara Keçiören Metrosu için soru önergesi hazırlandı!

Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka, Ankara'daki metro çalışmalarında meydana gelen aksamalara ve metro yolcularının duraklar arasında otobüsle taşınması uygulamasına ilişkin soru önergesi hazırladı..

Keçiören Metrosu'nun yüzde 99'u tamamlandı!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Keçiören Metro hattında çalışmaların yüzde 99'unun tamamlandığını söyledi. Yıldırım: " İnşallah 2016'nın içinde, en geç 3. çeyreğinde burayı hizmete almış olacağız" dedi.

Keçiören Metrosu'nun açılışı için dev kent meydanı yapılacak!

Büyükşehir Belediyesi, yakın zamanda tamamlanması beklenen Keçiören Metrosu'nun "tacı" olarak nitelendirilen dev kent meydanını metronun açılacağı yılsonuna kadar yetiştirmek için seferberlik başlattı.

Keçiören metro işi uzadı!

Ankara Büyüksehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, hizmete girmesi geciken Keçiören metrosuyla ilgili olarak, "Metro firması maalesef çalışmaları istendiği ölçüde götüremedi. Yıl sonu inşallah metro biter" dedi.

Keçiören metrosunda hedef haziran!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, Keçiören Metrosu’na ilişkin altyapı çalışmalarının önemli ölçüde tamamlandığını belirterek, muhtemelen 2015 haziran sonu itibarıyla test çalışmalarına geçileceğini bildirdi.

Keçiören Metrosu 2015'te açılacak!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Elvan, "Özellikle havalandırmaya yönelik teknik bir takım sıkıntılar ortaya çıkmış. Onları çözüyorlar, herhangi bir sıkıntımız söz konusu değil. 2015 yılında kesinlikle açacağız" dedi.

Atatürk Kültür Merkezi - Keçiören metro hattında revizyon!

Yapımı süren Keçiören metrosunda revizyona gidildi. Tandoğan-Keçiören hattı Etlik Ovacık'a kadar uzatılacak. Ovacık'ta metro trenleri için depolama sahası yapılacak.Keçiören metrosu Etlik'te inşaa edilecek Şehir Hastanesi'nin önünden geçecek...

Sincan Metrosu Aralık'ta hizmete girecek!

Twitter takipçileri ile bir araya gelen Başkan Melih Gökçek, yaptığı projeler hakkında bilgi verdi. ODTÜ arazisinden geçecek yolun aralık ayı içinde biteceğini söyledi. Gökçek, Keçiören Metrosu'nun 2014'te seferlere başlayacağını belirtti...

Tandoğan-Keçiören Metrosu Bağlantı Yolu İnşaatı ihalesi TBMM'de!

Tandoğan-Keçiören Metrosu Bağlantı Yolu İnşaatı ihalesine dair bazı veriler meclis gündemine taşındı. CHP'li Baltacı, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Keçiören Metrosu İvedik’e kadar uzatılacak!

5 Ocak’ta hizmete açılan Keçiören Metrosu'nun Etlik üzerinden İvedik’e uzatılacak. Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, Keçiören Metrosu'na binerek vatandaşlarla sohbet etti.

Keçiören Metrosu İvedik'e uzatılacak!

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, Keçiören Metrosu'na binerek ilçe halkıyla sohbet etti. Ak, Keçiören Metrosu’nun Etlik üzerinden İvedik’e bağlanması için bakanlığa talepte bulunulduğunun müjdesini verdi.

Keçiören Metrosu güzergahı!

İlçe trafiğine ve toplu taşıma sistemine büyük kolaylık sağlayacak olan Keçiören Metrosu bugün açıldı. 10 gün ücretsiz hizmet verecek Keçiören Metrosu nerelerden geçiyor? İşte Keçiören Metrosu güzergahı ve durakları..

Keçiören Metrosu açıldı!

Keçiören Metrosu, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Yıldırım'ın katılımıyla açıldı. Açılışta konuşan Başbakan Yıldırım, "Burada 9 kilometrenin üzerinde bir hattan bahsediyoruz. 9 durağı var. Günde 50 bin kişiyi taşıyacak." dedi.

Keçiören Metrosu bugün açılıyor!

Ankaralılar’ın açılmasını merakla bekledikleri Keçiören Metro hattı bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Yıldırım’ın katılımıyla hizmete girecek. Keçiören metrosu 9 istasyondan oluşuyor.

Keçiören Metrosu yarın açılacak!

Ankaralılar’ın açılmasını merakla bekledikleri Keçiören Metro hattı 5 Ocak’ta Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Yıldırım’ın katılımıyla hizmete girecek. Keçiören metrosu 9 istasyondan oluşuyor.

Keçiören Metrosu 5 Ocak'ta açılacak!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Arslan: "Keçiören Metrosu'nu 5 Ocak'ta Sayın Cumhurbaşkanımızın ve Başbakanımızın katılımlarıyla hizmete sokacağız" dedi.

Ankara Keçiören Metrosu 5 Ocak'ta açılıyor!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Ankara Keçiören metrosunun 5 Ocak 2017 saat 14.00'te açılacağını söyledi.

Keçiören Metrosu 20 Ocak'a kadar açılacak!

Ulaştırma Bakanlığı, 12 yıldır beklenen Keçiören metrosunu en geç 15-20 Ocak 2017’de hizmete sokmayı planlıyor. EGO ise önümüzdeki hafta metroda turnike, yönlendirme tabelaları, validatör ve teknik ekip çalışmalarını başlatacak.

Keçiören Metrosu yılbaşından sonra açılacak!

Keçiören Yavuz Sultan Selim Bulvarı ile 88 projeyi Ankaralılar'ın hizmetine sunduklarını anımsatan Yıldırım, Ankaralılara bir müjde daha verdi. Yıldırım, yılbaşından itibaren yaklaşık 10 kilometrelik Keçiören Metrosu'nun da hizmete gireceğini bildirdi.

Keçiören Metrosu yıl sonunda bitecek!

Başbakan Yıldırım: "Keçiören Metrosu bu yıl sonunda bitecek. Buradan 27 kilometre Çubuk'a kadar da metroyu uzatıyoruz. Atatürk Kültür Merkezi'nden de Kızılay Meydanı'na kadar 3,5 kilometre daha ilave yapıyoruz" dedi.

Keçiören Metrosu açılıyor!

Ankara Keçiören Metrosu'nun test sürüşünün başlaması töreninde konuşan Başbakan Binali Yıldırım, " 'Aşkımız Keçiören metrosu gibi olsun' diyorlar. Artık kendilerine başka slogan bulsunlar. Metro bitiyor" ifadelerini kullandı.

keçiören metrosu Haberi

keçiören metrosu

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak 5 Ocak’ta hizmete açılan Keçiören Metrosu’na bindi, ilçe halkıyla yolculuk etti. Ak: "Keçiören Metrosu’nun Etlik üzerinden İvedik’e bağlanması için bakanlığa talepte bulunduk" dedi.


Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, Keçiören Metrosu'na binerek vatandaşlarla sohbet etti. Keçiörenlilerin isteklerini metroda dinleyen Başkan Ak, SABAH Ankara'ya konuştu. Ak "Yavuz Sultan Selim Bulvarı ile Keçiören Metrosu'nun aynı zaman dilimi içerisinde açılması trafiği çok rahatlattı. Metro bizim açımızdan can damarıydı ve bunu hissettik. Vatandaşlarımızın memnuniyeti gayet yüksek... Tamam mıdır? Hayır... Keçiören Metrosu henüz tam değildir. Bunun ilaveleri var. Bu ilaveler yapıldığı zaman çok daha sık kullanılan konforlu bir sürüşü sağlayacaktır" dedi.


TRAFİK RAHATLADI

"Metro AKM'de durduğu için Kızılay'a aktarmalı gitmek zorundayız. Ama bütün çağdaş şehirlerde Londra'dan Paris'e kadar aktarma ile insanlar giderler. Her...