30 / 04 / 2024

keçiören ulaşım sorunları

keçiören ulaşım sorunları

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, İlçede trafiği rahatlatmaya yönelik ciddi atılımlar yapıldığını belirterek, "Geleceğin Keçiören'i günden güne şekilleniyor. Keçiören'i güzel yarınlar bekliyor" dedi.

Keçiören Belediyesi, başkentte 165 milyon 183 bin TL'ye arsa satacak!

Ankara İli Keçiören Belediye Başkanlığı, Ankara Keçiören Ovacık'ta yer alan arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 30 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

Keçiören Belediyesi'nden satılık 2 iş yeri!

Keçiören Belediye Başkanlığı, Ankara Keçiören'de yer alan iki adet iş yerini satışa çıkardı. Söz konusu satış ihalesi 30 Kasım 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Ankara'da arsa alacaklara müjde! Keçiören'deki 9 arsa satılıyor! 

Ankara Keçiören Belediyesi, Ankara ili, Keçiören ilçesinde yer alan 9 adet arsayı satıyor. Peki Keçiören'de yer alan arsaların fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Keçiören'deki Onbirler Apartmanı'nın yıkımına başlandı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi ve Keçiören Belediyesi ekipleri Ankara Keçiören'deki Onbirler Apartmanı'nın yıkımına başladı.

Ankara Keçiören Millet Bahçesi'nin ihalesi 3 Kasım'a ertelendi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, 15 Ekim tarihinde gerçekleştirilmesi planlanan Ankara Keçiören Millet Bahçesi ihalesini 3 Kasım tarihine erteledi.

Keçiören'de kentsel dönüşüm çalışmaları hızlanacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada, Ankara Keçiören'de kentsel dönüşüm çalışmalarının hızlanacağının müjdesini verdi...

Ankara Keçiören Gül Kreş Adası hizmete açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok yaptığı açıklamada "Kreş ve kütüphane sayımızı Keçiören'de artıracağız. Kreşlerimiz her yerden daha uygun fiyata hizmet vermektedir." şeklinde konuştu.

Keçiören'in yüzde 80'i kentsel dönüşüme dahil edildi!

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi'nde oy birliği ile kabul edilen Keçiören kentsek dönüşüm kapsamında ilçe genelinde 8 mahalle dönüşecek. 

Keçiören'de kentsel dönüşüm başlıyor!

Ankara'nın Keçiören ilçesinde 8 mahalleyi kapsayan kentsel dönüşüm planı ABB Meclisi’nde oy çokluğuyla kabul edildi. 

Keçiören Sancaktepe'ye spor tesisi müjdesi!

Çalışmalarına devam eden Keçiören Belediyesi tarafından Sancaktepe Mahallesi’nde 8 bin metrekarelik alana inşa edilen spor kompleksinin inşaatı tam gaz devam ediyor.

Keçiören kentsel dönüşüm sorunu ABB meclis gündeminde!

Uzun süredir devam eden Keçiören kentsel dönüşüm sorunu ABB meclis gündeminde tartışıldı. 

Ankara Keçiören’e iki adet Milli Mücadele Müzesi inşa edilecek!

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok yaptığı açıklamada, Keçiören'e Milli Mücadele'ye ilişkin 2 müze birden inşa edeceklerini müjdeledi.

Keçiören'de eski lojmanlar yıkılıyor!

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, "Kalaba'daki lojmanlarımızda 3 tane binamız var, burayı yıkıyoruz. Şehrimize büyük bir rekreasyon alanı daha kazandırıyoruz" dedi.

keçiören ulaşım sorunları Haberi

keçiören ulaşım sorunları

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, İlçede trafiği rahatlatmaya yönelik ciddi atılımlar yapıldığını belirterek, "Geleceğin Keçiören'i günden güne şekilleniyor. Metro çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Hedefimiz de azmimiz de büyük. Keçiören'i güzel yarınlar bekliyor" dedi. 


GUMUŞDERE IHLAMUR VADİSİ PROJESİ 


Başkan Ak, "Yıllardır kokusundan muzdarip olunan Ankara Çayfnda da ASKİ ekipleriyle beraber ilk temizleme çalışmasını yaptık. Bildiğiniz gibi şehrin içinden geçen çaylar şehirler için büyük bir kazançtır. Fakat bu kazancı felakete dönüştürmek de insanların elindedir. Önceleri balık tutulan, etrafında gezilen ve insanların huzur bulduğu bir yer olan Ankara Çayı bugün insanların burnunu tuta tuta geçmek zorunda olduğu bir yer haline geldi. Bu çayı kirletenler bizleriz. Temizleyecek olan da bizleriz. 


İnşallah bu çayı tertemiz hale getirip içinde sandalların yüzdüğü, gezintilerin yapıldığı temiz bir çay haline getirip...