09 / 05 / 2024

keçiörendeki spor tesisleri

keçiörendeki spor tesisleri

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Keçiören Belediyesi’nin işbirliğiyle yapılacak tesisin Ovacık’ta gerçekleştirilen temel atma törenine Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş’in yanı sıra Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç da katıldı...

Ayder Yaylası Spor Tesisleri ihalesini Turgut Müteahhitlik kazandı!

Geçtiğimiz ay “Ayder Yaylası Spor Tesisleri Yapım İşi” ihalesi gerçekleştirildi. İhaleyi 6 milyon 343 bin TL bedel ile Rize merkezli Turgut Müteahhitlik aldı. 

Keçiören Sancaktepe'ye spor tesisi müjdesi!

Çalışmalarına devam eden Keçiören Belediyesi tarafından Sancaktepe Mahallesi’nde 8 bin metrekarelik alana inşa edilen spor kompleksinin inşaatı tam gaz devam ediyor.

Afyonkarahisar Bolvadin'de spor tesisleri ve kültür evi projesi tamamlanıyor!

Afyonkarahisar Vali Yardımcısı Nurullah Kaya, Bolvadin'i ziyaret etti. Vali Yardımcısı Kaya, Kaymakam Öztürk'ten yapımı süren spor tesisleri ve kadın kültür evi çalışmalarla ilgili brifing aldı.

Csore Grass Spor Tesisleri Ve Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Csore Grass Spor Tesisleri Ve Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Yıldırım ve K.I.A İsmail ortaklığında kuruldu.

Keçiören'e 50 milyon liralık spor yatırımı yapılacak!

Yatırımlarına devam eden Keçiören Belediyesi bu sene ilçeye toplam 50 milyon lira değerinde spor yatırımı yapacak.

Keçiören'e yeni spor merkezi inşa ediliyor!

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok yaptığı açıklamada, ilçeye 10,5 milyon TL değerinde bir spor merkezi daha inşa edeceklerini söyledi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı sığınmacı gençler için spor tesisleri inşa ediyor!

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Suriye'deki iç savaş sebebiyle evlerini terk etmek zorunda kalan ve Türkiye'ye sığınan Suriyeli gençlerin yaşadığı yerlere Avrupa Birliği iş birliğiyle 28 spor tesisi inşa edecek.

Sağlık ve spor tesisleri için yapılan kiralamalar mecliste!

Tarım ve Orman Bakanlığınca 2018 ve 2019 yıllarında sağlık, eğitim ve spor tesisleri için yapılan kiralamalar ve tahsil edilemeyen kiraların tutarı meclis gündemine taşındı. CHP'li Gürer, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Sapanca Spor Tesisleri’nde tribünler tamamlanıyor!

Sapanca Spor Tesisleri’nde devam eden çalışmalarla ilgili açıklamalar yapan Fen İşleri Dairesi Başkanı Murat Mutlu, tribünlerin inşasında sona gelindiğini, kısa süre içerisinde üzerinin kapatılacağını belirtti.

Kayseri Amatör Spor Tesisleri açılış için gün sayıyor!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Çelik, inşaatı devam eden Amatör Spor Tesisleri'nin yakın zamanda hizmete açılacağını söyledi.

Sapanca Hacımercan Spor Tesisleri'nin ihalesi 11 Ağustos'ta!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Sapanca'da hayata geçirilecek Hacımercan Spor Tesisleri için ihaleye çıkılıyor. Yapım ihalesi 11 Ağustos Cuma günü gerçekleşecek.

Düzce'de spor tesisleri için ihaleye çıkılacak!

Düzce'nin Şıralık Mahallesi'nde inşa edilecek spor tesisleri için ihaleye düzenleniyor. 36 bin metrekarelik alanda yükselecek tesisler 3 Temmuz'da ihaleye çıkacak.

Keçiören spor salonu ve kültür merkezi inşaatında sona doğru!

Keçiören Taha Akgül Kapalı Spor Salonu ile Bağlum Kültür, Spor ve Gençlik Merkezi inşaatları son hızla ilerliyor. Başkan Ak, inşaatı son aşamaya gelen kültür merkezini ve inşaatının yüzde 77’si tamamlanan kapalı spor salonunu gezdi.

keçiörendeki spor tesisleri Haberi

keçiörendeki spor tesisleri

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, ilçenin  spor salonu özlemini sona erdiriyor. Basketboldan hentbole, güreşten masa tenisine varan çeşitlilikte spor branşlarının yapılabilmesine imkan tanıyan Keçiören’in en büyük spor kompleksinin temeli Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş’in katıldığı törenle atıldı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Keçiören Belediyesi’nin işbirliğiyle yapılacak tesisin Ovacık’ta gerçekleştirilen temel atma törenine Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş’in yanı sıra Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Eski Başbakan Yardımcısı AK Parti Ankara Milletvekili Emrullah İşler, AK Parti Ankara Milletvekilleri Nevzat Ceylan, Jülide Sarıeroğlu, Ahmet Gündoğdu, Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, Keçiören Kaymakamı Nusret Dirim, STK temsilcileri, muhtarlar, olimpiyat şampiyonu sporcular Halil Mutlu, Rıza Kayaalp ve çok sayıda vatandaş katıldı.

ENGELLİ KARDEŞLERİMİZ DE FAYDALANACAK

Keçiören Belediyesi'nin hayata geçirmeyi planladığı birbirinden özel projelerinden birisinin temel atma...