28 / 04 / 2024

kedi temalı kripto

kedi temalı kripto

Tiger King belgeseli ile üne kavuşan Carole Baskin, kedi temalı kripto para çıkaracağını açıkladı. 

Kripto para piyasalarında düzenleme nasıl yapılmalı?

Türkiye'de son zamanlarda yaşanan kripto para dolandırıcılıklarından sonra hükümet düzenlemeler için harekete geçti. Peki sistemde nasıl boşluklar var ve nasıl bir düzenleme yapılması gerekiyor? İşte ayrıntılar...

Kripto paralar nasıl vergilendirilmeli?

"Ödemelerde Kripto Varlıkların Kullanılmamasına Dair Yönetmelik” ile kripto varlıklar ilk kez hukuki bir sürece girdi. Yatırımcıların büyük ilgi gösterdiği kripto paralara ilişkin ilk düzenleme yasaklayıcı oldu.

Kripto para borsası Binance’e soruşturma başlatıldı!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen dünyanın en büyük kripto para borsası Binance'e soruşturma başlatıldı. Sputniknews'te yer alan habere göre, soruşturmayı ABD Adalet Bakanlığı ve ABD Milli Gelirler Dairesi başlattı.

Kripto paralar doların yerini alabilir mi?

Kripto paraların gelecek süreçlerde doların yerini alarak rezerv para statürsü kazanabileceği iddia ediliyor. Stanley Druckenmiller, kripto tabancı bir finasn sisteminin doların yerine geçerek küresel rezerv para birimi olabileceğine dikkat çekti.

Kripto para yatırımları meclis gündeminde!

Kripto para yatırımları ve denetimleri meclis gündemine taşındı. CHP'li Kılınç, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Blockone kripto para borsası kuruyor!

Blok zincir platformu şeklinde hizmet veren ve uzun süredir aralarında dijital ödeme sistemi Paypal'ın kurucusu Peter Thiel, Alan Howard ve Lois Bacon'un da yer aldığı milyarder yatırımcıların destek verdiği Block.one kripto para borsası kurma kararı verdi.

Kripto paralar neden düşüyor?

Kripto para yatırımcıları coinlerdeki son durumu merak ediyor. Peki Kripto paralar neden düşüyor? Coinler düşüş devam edecek mi? İşte tüm bu soruların cevapları...

Kripto paraların çevresel etkileri neler?

Avrupa Merkez Bankası (ECB) Yönetim Kurulu Üyesi Fabio Panetta, kripto paralarla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. "Kripto paraların çevresel etkisini azaltmak ve sınırlamak küresel müzakerelerin parçaları arasında olmalı" da diyen Panetta, sürdürülebilirliğe dikkat çekti.

Kripto para piyasasında Shiba Inu ve Pig Finance rüzgarı!

Kripto para piyasasında şimdilerde binlerce altcoin bulunuyor. Shiba Inu ve Pig Finance gibi coinlere yatırım yapanların kısa sürede kazançlı çıkması bekleniyor. 

Kripto para yatırımcıları bunlara dikkat!

Son günlerde yaşanan vurgunlarla gündeme gelen kripto para piyasalarına yönelik açıklamalar sürüyor. Peki kripto para yatırımcıları nelere dikkat etmeli?

Kripto para çılgınlığı hız kesmiyor!

Kripto para piyasasına talep artıyor. Kripto paralar hayatımıza 2009 yılında girmişti. Kripto paralara artan talep çerçevesinde, TPE’ye 267 coin amaçlı marka başvurusu yapıldı.

Kripto borsası yüzünden bir gecede tüm paralarını kaybettiler!

Kısa sürede zengin olmak için kripto para borsasına yatırım yapmak isteyen bazı vatandaşlar tüm servetini kaybetti. İşte kripto para yüzünden mağdur olan vatandaşlar...

Kripto paraların toplam değeri 2.5 trilyon doları aştı!

Dünya genelinde büyük ilgi gören kripto para birimlerinin toplam piyasa değerleri 2.5 trilyon doları aşıp rekor seviyeye ulaştı.

kedi temalı kripto Haberi

kedi temalı kripto

 Tiger King belgeselinin yıldızı Carole Baskin kedi severlere özel yeni kripto para CAT’i çıkaracağını duyurdu. Sputniknews'te yer alan habere göre;  Twitter’dan paylaşım yapan Baskin, “Kedi nanesinde yuvarlanan vahşi bir kedi gibi mırlıyorum çünkü CAT’i yeni çıkardık ve 117 kripto para arasında hemen 35. sıraya yükseldik” dedi.

​Baskin’in kurduğu hayvan koruma derneği Big Cat Rescue'dan (Büyük Kedi Kurtarma) yapılan açıklamada ise CAT’in bir yatırım ya da para birimi olmadığını, sadece destekçiler için bir hayran tokeni olduğu ifade edildi. Çıkarılan kripto para ile Baskin’in büyük kedi kurtarma merkezinde tur, hediyelik ürünler ya da Baskin’in kendisiyle bir konuşma satın alınabilecek. Baskin kripto para tercih etmesinin nedeni olarak çok fazla ABD doları basılması ve bunu destekleyecek hiçbir şeyin dağıtılmaması olduğunu söyledi. 

I'm purring...