11 / 05 / 2024

kedi yolu yeide mi yapılıyor

kedi yolu yeide mi yapılıyor

İstanbul-İzmir arasını 3,5 saate indirecek Gebze-Orhangazi-izmir Otoyolu Projesi'nin en önemli geçiş noktası olan İzmit Körfez Geçişi Köprüsü inşaatında, tamamlandıktan kısa süre sonra kopan kedi yolu (Cat Walk) yeniden yapılıyor.

1915 Çanakkale Köprüsü’nün 'kedi yolu' tamamlandı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu ve Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ebru Özdemir dün inşaat çalışmaları süren ‘1915 Çanakkale Köprüsü’nde incelemelerde bulundu. 

1915 Çanakkale Köprüsü'nün kedi yolu ışıklandırıldı!

Çanakkale Boğazı'nın Avrupa ve Asya yakalarını birleştirecek olan "1915 Çanakkale Köprüsü"nde süren ve iki bölümden meydana gelen "kedi yolu" ışıklandırıldı.

1915 Çanakkale Köprüsü'nün kedi yolu tamamlandı! 

Çanakkale Boğazı'nın Avrupa ve Asya yakalarını birleştirecek olan "1915 Çanakkale Köprüsü"nde süren ve iki bölümden meydana gelen "kedi yolu"nda çalışmaları tamamlandı.

1915 Çanakkale Köprüsü'nün silüeti belli oldu!

1915 Çanakkale Köprüsü'nün ana hatlarının çekilmesi ile  çalışma platformu olarak kullanılacak kedi yolunun inşaatı büyük oranda bitti. Avrupa ve Asya kıtaları, Lapseki'den Gelibolu yakasına kadar uzanan kedi yolu ile birbirine bağlanınca, Çanakkale Köprüsü silueti de ortaya çıktı. 

1915 Çanakkale Köprüsü'ndeki kedi yolunun yüzde 70'i tamamlandı!

Çanakkale Boğazı'nın Avrupa ve Asya yakalarını birleştirecek olan "1915 Çanakkale Köprüsü"nde süren ve iki bölümden meydana gelen "kedi yolu"nda çalışmaların yüzde 70'i tamamlandı.

1915 Çanakkale Köprüsü inşaatının son hali görüntülendi!

1915 Çanakkale Köprüsü'nde kedi yolu yapım çalışmaları devam ediyor. Kedi yolu tamamlandıktan sonra ana halatlar ile askı halatlarının montajının yapımına geçilecek.

1915 Çanakkale Köprüsü'nde kedi yolu yapımına başlandı!

Tamamlandığında "dünyanın en büyük orta açıklıklı asma köprüsü" unvanını alacak olan 1915 Çanakkale Köprüsü'nde işçilerin üzerinde çalışacağı platform yapılıyor

1915 Çanakkale Köprüsü'nün inşaat çalışmalarında son durum ne?

Türkiye'nin dev projelerinden olan 1915 Çanakkale Köprüsü'nde önemli bir adım daha atılıyor. Gelecek hafta köprünün geçici çalışma halatının montajı gerçekleştirilecek. Geçici çalışma halatı ve platformu ‘kedi yolu’ olarak da isimlendiriliyor...

Vodafone Arena inşaatında son aşamaya gelindi!

Beşiktaş'ın yeni stadyumu Vodafone Arena'da çelik çatı üzerinde yapılan kedi yolu ve çatı kaplamasını tutacak oval boruların montajı tamamlandı. Son vinçin de sökülmesinin ardından çimlendirme çalışmaları başlayacak.

Körfez Köprüsü’nde ana kablolar ne zaman çekilecek?

Mart ayında yaşanan kazanın ardından yeniden monte edilen, üzerinde işçi ve mühendislerin yürüyeceği kedi yolu ’catwalk’, korkulukları dışında tamamlandı.

İzmit Körfez Köprüsü’nde sıra ana kablolarda!

Mart ayında yaşanan kazanın ardından yeniden monte edilen, üzerinde işçi ve mühendislerin yürüyeceği kedi yolu ’catwalk’, korkulukları dışında tamamlandı. Bayramdan sonra ana kabloların çekimine başlanacak.

Körfez Geçiş Köprüsü'nde kedi yolu yeniden yapıldı!

İSTANBUL, Gebze-Orhangazi-İzmir otoyol projesinin en önemli bölümü İzmir Körfez Geçiş Köprüsü inşaatında kopan "Cat Walk" (kedi yolu) yeniden yapıldı.

İzmir Körfez Geçiş Köprüsü'nde kedi yolu yeniden yapıldı!

Gebze -Orhangazi -İzmir otoyol projesinin en önemli bölümü İzmir Körfez Geçiş Köprüsü inşaatında kopan “cat walk” (kedi yolu) yeniden yapıldı. Körfez’in inci gerdanlığı parlamaya başladı.

kedi yolu yeide mi yapılıyor Haberi

kedi yolu yeide mi yapılıyor

İstanbul-İzmir arasını 3,5 saate indirecek Gebze-Orhangazi-izmir Otoyolu Projesi'nin en önemli geçiş noktası olan İzmit Körfez Geçişi Köprüsü inşaatında, tamamlandıktan kısa süre sonra kopan kedi yolu (Cat Walk) yeniden yapılıyor. Her iki yakada 50 metreyi geçen kedi yolunun bitirilmesinin ardından 330 bin metre ince kablodan oluşacak ana kablonun yapımına başlanacak. Köprünün 2016 yılının Mart ayında tamamlanarak hizmete açılması planlanıyor. Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından Yap-İşlet-Devret modeli ile ihale edilen Gebze-Orhangazi-İzmir (İzmit Körfez Geçişi ve Bağlantı Yolları Dahil) Otoyolu Projesi, 384 kilometre otoyol ve 49 kilometre bağlantı yolu olmak üzere 433 kilometreyi kapsıyor. Bu projenin en önemli ayaklarından biri olan izmit Körfez Geçiş Köprüsü inşaatında çalışmalar aralıksız sürüyor. Tamamlandığında, 3 gidiş ve 3 geliş toplam 6 şeritle hizmet verecek olan köprü, aynı...