25 / 07 / 2024

Kefken Yaz Kampı nerede

Kefken Yaz Kampı nerede

Kefken Çevre ve Yaz Kampı kapanış programında konuşan Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, “Çocuklarımız işe alınırken eskiden sadece diplomasına bakılırdı. Bu gün sadece diplomaya bakılmıyor" dedi.

Öğrencilere bakanlıktan müjde! Yaz kampı ücretsiz olacak hemen e-devletten başvurun! 

Bakanlık, öğrenciler için yaz kampının ücretsiz olacağını duyurdu. Ücretsiz yaz kampına katılmak isteyen öğrencilerin ise e-devletten başvuru yapmaları gerekiyor. Katılmak isteyen öğrencilerin başvuru tarihlerini kaçırmaması önem taşıyor. 

A101’e yaz geldi! Bahçe sehpası 55 TL, kamp sandalyesi 50 TL, kamp çadırı 400 TL...

A101’e 13 Nisan’dan itibaren adeta yaz geliyor. A101’in yeni indirimli ürünler kataloğu fiyat listesi yayımlanırken, 13 Nisan’dan itibaren kamp çadırı ve sandalyesi, bahçe sehpası ve gölgelikli salıncak gibi yaz ürünleri satışa sunulacak. İşte A101 13 Nisan 2023 fiyat listesi...

Kamp tatiline çıkmak isteyenler dikkat! Decathlon'da kamp ürünleri satışta! 25 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Doğa sporlarına olan ilginin katlanarak artması ve uygun fiyatlı tatil fırsatı sağlayan kamp tatilleri de en gözde yaz etkinliklerinden biri oldu. Peki, Decathlon'da kamp ürünlerinin fiyatları ne kadar? İşte 25 Temmuz 2022 kamp ürünleri fiyat listesi...

ABD'deki eski eyalet hapishanesi 600 bin dolara satıldı!

ABD'nin New York eyaletinde bulunan eski eyalet hapishanesi yerleşkesi 600 bin dolara satıldı. Yerleşke, Yahudi çocuklar için yaz kampı olarak kullanılacak.

Marmara Üniversitesi Maltepe kampüsünde inşaat başlıyor!

Marmara Üniversitesi'nin Maltepe Başıbüyük'te inşa edilecek yeni kampüsünde inşaat başlıyor. Alana ‘Recep Tayyip Erdoğan Külliyesi, inşaat alanı’ yazılı tabelaların asıldı...

Manisa Celal Bayar Üniversitesi Muradiye Kampüsü yolu mecliste!

Manisa Celal Bayar Üniversitesi Muradiye Kampüsü yolunun yapımına ilişkin olarak CHP Manisa Milletvekili Tur Yıldız Biçer yazılı soru önergesi hazırladı..

Şile Engelli Yaz Kampı 2017'nin ikinci yarısında tamam!

Ağva Sahil Düzenleme ve Dünyanın en büyük Diyabet Yaşam Köyü’nün ardından şimdi de Dünya’nın en büyük ‘Engelli Yaz Kampı’ Şile’de yükseliyor.

Bursa Acemler Sağlık Kampüsü'nün inşaatı 850 günde bitecek!

Acemler'de yapılacak olan Sağlık Kampüsü için Sağlık Bakanlığı yer teslimini yaptı.Anımsayacaksınız, 9 Mayıs'ta, Acemler'de yapılacak 750 yatak kapasiteli dev hastanenin inşaat ihalesi gerçekleştirilmişti... İşte Bursa Yeni Dönem Gazetesi'nden Lale Akasoy'un bugünkü yazısı...

Meclis kampüsündeki halkla ilişkiler binası yeniden dizayn edilecek!

TBMM Başkanlık Divanı’nda, Meclis kampüsü içinde yeni bir inşaat kararı daha alındı. TBMM Başkanlığı, yaz günleri yaklaşırken milletvekillerinin talepleri üzerine bir süre önce yıkılan, “bahçe lokantasını” yeniden yapma kararı aldı.

Şile Engelliler Yaz Kampı ihalesi 16 Kasım'da!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Yapı İşleri Müdürlüğü tarafından, Şile Engelliler Yaz Kampı inşaatı işi ihaleye çıkarıldı. Şile Engelliler Yaz Kampı inşaat işi ihalesi 16 Kasım'da yapılacak...

İBB'den Şile Engelliler Yaz Kampı projesi geliyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından, 33 milyon 160 bin TL'ye mal olacak Şile Engelliler Yaz Kampı projesi geliyor. 79 bin 732 metrekare alana kurulacak olan projede 37 adet bina olacak...

Münih'teki Nazi toplama kampının tarihi kapısı çalındı!

Almanya'nın Münih kenti yakınlarındaki Dachau'daki Nazi toplama kampının tarihi kapısı çalındı.Üzerinde 'Arbeit macht frei' (Çalışma özgür kılar) yazısı bulunan kapıyı çok sayıda hırsızın birlikte çaldığı sanılıyor.

Beyoğlu Belediyesi Kefken Çevre ve Yaz Kampı sona erdi!

Kefken Çevre ve Yaz Kampı kapanış programında konuşan Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, “Çocuklarımız işe alınırken eskiden sadece diplomasına bakılırdı. Bu gün sadece diplomaya bakılmıyor" dedi.

Kefken Yaz Kampı nerede Haberi

Kefken Yaz Kampı nerede

2004 yılından itibaren, 11 yılda 55 bin öğrenciyi ağırlayan Beyoğlu Belediyesi Kefken Çevre ve Yaz Kampı, 2014 dönemini Hasköy sahilde gerçekleştirilen muhteşem sezon finali ile kapattı.


Programa Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Kültür ve Turizm Bakanlığı Daire Başkanı Sanem Arıkan, AK Parti Beyoğlu İlçe Başkanı Rüstem Dindarol, başkan yardımcıları, birim müdürleri ve çok sayıda davetli katıldı.


Şehrin stresli ortamından uzak, doğanın kucağında yüzlerce genci Kefken Çevre ve Yaz Kampında bir araya getiren Beyoğlu Belediyesi, burada profesyonel eğitimcilerin nezaretinde kültürel, sanatsal ve sportif branşlarda kısa bir sürede hazırladıkları çalışmaları ailelerine ve arkadaşlarına sunma heyecanını Hasköy sahile taşıdı.


Kefken’de öğrendiklerini paylaştılar


Yapılan etkinlikleri baştan sona büyük bir keyifle izleyen Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Kefken Çevre ve Yaz Kampı’nın gençlik yıllarındaki kamp tecrübelerinin...