28 / 04 / 2024

Öğrencilere bakanlıktan müjde! Yaz kampı ücretsiz olacak hemen e-devletten başvurun! 

Öğrencilere bakanlıktan müjde! Yaz kampı ücretsiz olacak hemen e-devletten başvurun! 

Bakanlık, öğrenciler için yaz kampının ücretsiz olacağını duyurdu. Ücretsiz yaz kampına katılmak isteyen öğrencilerin ise e-devletten başvuru yapmaları gerekiyor. Katılmak isteyen öğrencilerin başvuru tarihlerini kaçırmaması önem taşıyor. 



Bakanlık tarafından yapılan son açıklamalardan biri de öğrenciler için ücretsiz yaz kampı oldu. Gençlik ve Spor Bakanlığı’ndan yapılan bu açıklama belirli yaş aralıklarındaki öğrencileri kapsıyor. Bunun için bakanlığın belirlediği başvuru tarihlerinde başvurulan e-devlet üzerinden yapılabilecek. Gençlik ve spor bakanlığı tarafından başlatılan yaz kampıyla ilgili bazı detaylar merak ediliyor. İşte bakanlığın yaptığı açıklamaya göre kampanya şartları ve başvuru tarihleriyle ilgili detaylar haberimizde… 

12 ve 25 arasındaki öğrenciler için Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yaz kampı 

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın 2023 yılı için düzenlediği yaz kampı 12 ve 25 yaş arasındaki öğrencileri kapsamaktadır. 16 Haziran 2023’te sona erecek başvurular için katılmak isteyen öğrencilerin bir önce hızlanmaları gerektiği de vurgulandı. Bu başvuruların şu an başladığı da açıklanan konular arasında oldu. Bakanlık tarafından belirtilen bir diğer şart ise öğrencilerin hanedeki gelir durumları oldu. Dolayısıyla aile geliri asgari ücretin altındaysa öğrenciler bu kampanyadan yararlanabilecekler. 


Geri Dön