03 / 05 / 2024

kelebek mutfak mağaza

kelebek mutfak mağaza

Kelebek, 2013 yılı başında girdiği yeni yapılanma süreciyle beraber hızla gelişmeye devam ediyor. Mobilya ve mutfak mağazalarını ayıran Kelebek, 2014 yılı sonunda 50 mutfak mağazasına ulaşmayı hedefliyor.

Kelebek Mobilya’dan Ankara’da 2 yeni mağaza açtı!

Yeni mağaza yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kelebek Mobilya, başkent Ankara'da 2 yeni mağaza açtı.

Kelebek Mobilya, 2021’in ilk çeyreğinde 19 yeni mağaza açtı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kelebek Mobilya, 2021 yılının ilk çeyreğinde 19 yeni mağaza açtı.

Albox Mutfak ABD ve İngiltere ikişer mağaza açacak!

Albox Mutfak serbest ticaret anlaşmasının yapıldığı İngiltere'de iki mağaza açmak için çalışmalara başladı, firma ABD'de de iki mağaza açacak.

Kelebek Mobilya, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda 29 yeni mağaza açacak! 

Mobilya sektörünün köklü markalarından Kelebek Mobilya, bu sene 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı 29 yeni mağaza açılışıyla kutlayacak.

Doğtaş yurt içinde 180, Kelebek 150 mağaza açacak!

Doğtaş Kelebek Mobilya Grubu CEO'su Hacı Ali Doğan, ''Yıl sonunda yurt içinde Doğtaş 180, Kelebek ise 150 mağazaya ulaşacağız'' diyor.

Doğtaş ve Kelebek'ten 113 yeni mağaza! 

Doğanlar Yatırım Holding, Doğtaş ve Kelebek gibi önemli mobilya markalarını bulunduruyor. Doğanlar Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Davut Doğan, "2020 de 38’i yurtdışında olmak üzere toplam 113 mağaza açma hedefimiz var. Böylelikle toplamda 430 mağazaya ulaşacağız" dedi...

Doğanlar Yatırım Holding yurt dışında 20 mağaza açacak!

Doğtaş ve Kelebek markalarıyla mobilyada mağaza yatırımlarını sürdüren Doğanlar Yatırım Holding, yurt dışında açacağı 20 mağazanın yanı sıra enerjide de yeni fırsatlar kovalıyor. Grubun başkanı Davut Doğan, Afrika'da biyoenerjide yatırım planladıklarını söylüyor.

Doğtaş Kelebek Mobilya, 62 yeni mağaza açacak!

Kelebek, yıl sonuna kadar mağaza açmayı Yurdışında 52'si Doğtaş, dokuzu Kelebek Mobilya ve Kelebek Mutfak olmak üzere toplam 61 mağazası bulunan Doğtaş Kelebek, orta vadede bu sayıyı 120'ye çıkarmayı planlıyor.

I-AM Kelebek'in mağazalarında modülerliği vurguluyor!

Tasarım ve marka deneyimi ajansı I-AM, yeni mağaza konseptini üstlendiği Kelebek için modülerlik vurgusunu mağazanın her alanında hayata geçirdi.

Kelebek Mobilya yıl sonuna kadar 200 mağaza açmayı hedefliyor!

Türk mobilya sektörünün gelişiminde öncü rol oynayan Kelebek, 2015 yılı sonuna kadar yurtiçi ve yurtdışındaki mobilya mağazası sayısını 130’a, mutfak mağazası sayısını ise 70‘e çıkarmayı hedefliyor.

Kelebek, yeni mutfak mağazası ile Söke’de!

Kelebek’in yeni mağazacılık konseptiyle Aydın Söke’de faaliyete geçirdiği son mutfak mağazasını törenle hizmete açan Kelebek Mobilya ve Mutfak Satış Direktörü Serdar Sorfük, “Kelebek, mutfaklarda çok beğenilen tasarımlara imza atıyor.

Kelebek, Lüleburgaz'da mağaza açtı!

Türkiye’nin köklü markası Kelebek, mobilya mağazalarının yanı sıra mutfak mağazalarıyla da yurt genelinde büyümeye devam ediyor. Kelebek yeni mağazacılık konseptiyle Kırklareli Lüleburgaz’da faaliyete geçirdiği son mutfak mağazasını törenle hizmete açtı.

Kelebek Mobilya yurtdışında 25 yeni mağaza açacak!

Avrupa’nın en büyük Türk mobilya mağazasını Amsterdam’da açan Doğtaş, yıl sonuna kadar dünyanın farklı noktalarında 25 yeni mağaza daha açarak yurtdışında toplam 94 satış noktasına ulaşmayı hedefliyor.

kelebek mutfak mağaza Haberi

kelebek mutfak mağaza

Kelebek Mobilya ve Mutfak Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Davut Doğan, “2012’nin ikinci yarısından bugüne kadar toplam 18 yeni mutfak mağazası açtık.Hedefimiz Kelebek Mutfak’ın mağaza sayısını 2014 yılı sonuna kadar 50’ye ulaştırmak. Bununla ilgili Türkiye’nin her yerinden bayilik taleplerini alıyoruz” dedi.   


Doğan, mobilya sektörü içerisinde mutfak markalarının sayısının günden güne arttığının ancak Kelebek Mutfak’ın modern ve fonksiyonel tasarımlarını, kolay ve güvenli kullanım ile birleştirerek hedef kitlesine her dönem ulaştığının altını çizdi.


Milliyet...