19 / 05 / 2024

Keles Belediyesi TOKİ satılık

Keles Belediyesi TOKİ satılık

Keles Belediyesi TOKİ Evleri'nde toplam 80 adet konut satışa sunuluyor. Projede daire fiyatları 95 bin 594 TL'den başlıyor ve 141 bin 577 TL'ye kadar çıkıyor.

İstanbullulara müjde! TOKİ Vadi Evleri 6. Kısım'daki 14 adet 3+1 ev satışa çıkıyor!

Gaziosmanpaşa Belediyesi, TOKİ Vadi Evleri 6. Kısım'daki 14 adet 3+1 evi satıyor. Peki Gaziosmanpaşa Bağlarbaşı'nda yer alan evlerin fiyatları ne kadar? 

TOKİ İstanbul Vadi Evleri 6. Kısım'daki 40 adet 3+1 konut satılıyor!

İstanbul Gaziosmanpaşa Belediyesi, TOKİ İstanbul Vadi Evleri 6. Kısım projesinde yer alan 40 adet 3+1 konutu satıyor. Peki Gaziosmanpaşa Bağlarbaşı'nda yer alan konutların fiyatları ne kadar? 

Nevşehir Karasoku'da kentsel dönüşüm tam gaz!

Nevşehir Belediyesi, TOKİ işbirliğinde hayata geçirilen Merkez (Karasoku) Kentsel Dönüşüm Projesi'nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, kentsel dönüşüm alanında incelemelerde bulundu.

Ordu Büyükşehir Belediyesi 52 daireyi satışa çıkarıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi, TOKİ iş birliği ile Altınordu ilçesi eski kamyon garajında inşa ettiği  311 konutluk projeden faydalanmak  isteyen vatandaşlar için son bir fırsat daha sunuyor. 

Ordu TOKİ projesindeki 13 dairenin daha satışı gerçekleşti!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, TOKİ işbirliği ile Altınordu ilçesi Şirinevler Mahallesi’nde inşa edilen projedeki 13 dairenin daha satışı gerçekleşti.

Adana Göl Mahallesi'nde 34 hak sahibi yeni evlerine kavuştu!

Adana Büyükşehir Belediyesi, TOKİ işbirliğinde Göl Mahallesi’nde hayata geçirilen projede 34 hak sahibi kura çekimi ile yeni evlerine kavuştu. 

Çamlıca'daki dönüşümde dümene Bakanlık geçti!

Üsküdar Belediyesi, TOKİ ile başladığı Çamlıca'daki kentsel dönüşümde yoluna Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile devam edecek. Projede 1500 birim yerine 2 bin 200 birim yapılacak. 

Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi’nde teslimler devam ediyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, TOKİ ve Mamak Belediyesi iş birliğiyle yürütülen Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi’nde üretilen konutların teslimi için çalışmaları sürdürüyor.

Zeytinburnu Belediyesi'nden TOKİ açıklaması!

Zeytinburnu Belediyesi TOKİ ile yapılacak protokolle ilgili açıklama yaptı. İşte belediyeden yapılan TOKİ açıklaması...

Akdeniz'de çarpık kentleşme sorunu çözülecek!

Mersin'in Akdeniz Belediyesi, TOKİ'nin desteğiyle ilçedeki çarpık kentleşmesinin giderilmesinin yanı sıra altyapıdan eğitime kadar birçok sorunun çözülmesine yönelik projeler üretiyor.

Mersin Akdeniz'in çehresi değişiyor!

İçişleri Bakanlığınca görevlendirme yapılan Mersin'in Akdeniz Belediyesi, TOKİ'nin desteğiyle ilçedeki çarpık kentleşmesinin giderilmesinin yanı sıra altyapıdan eğitime kadar birçok sorunun çözülmesine yönelik projeler üretiyor.

Aksaray Yeni Sanayi Kentsel Dönüşüm projesi başladı!

AKSARAY Belediyesi, TOKİ işbirliğiyle, 300 hektarlık alanda Yeni Sanayi Kentsel Dönüşüm Projesi başlattı.

TOKİ İzmir Beydağ Konutları için başvurular başladı!

Beydağ Belediyesi, TOKİ işbirliği ile Beydağ’da konut projesini hayata geçirmeyi hedefliyor. Beydağ’a büyük yatırımlar devam ederken Beydağ Belediyesi öncülüğünde başlatılan konut projesi Beydağlılardan karşılık görürse proje hayata geçecek.

Keles Belediyesi TOKİ satılık Haberi

Keles Belediyesi TOKİ satılık

TOKİ ile Bursa-Keles Belediye Başkanlığı işbirliği çerçevesinde talep örgütlenmesi yöntemiyle geliştirilen Keles 2. Etap Belediye Projesinde toplam 80 adet konut projelendiriliyor. 


Keles 2. Etap Belediye Projesinde yer alan konutların tipleri 2+1 ve 3+1 şeklinde dizayn edildi.


27 Temmuz 2015 – 28 Ağustos 2015 tarihleri  başvuruların kabul edileceği Bursa Keles  TOKİ projesinde başvuru bedeli alınıyor. 


Bursa Keles TOKİ Evleri'nde 2+1 konutlar için 4 bin TL, 3+1 dairelerde 6 bin TL başvuru bedeli ödeniyor. 


Keles Belediyesi TOKİ Evleri 'nde fiyatlar 95 bin 594 TL'den başlıyor ve 141 bin 577 TL'ye kadar çıkıyor. 


Keles 2. Etap Belediye Projesinde yapımı planlanan taşınmazların başvuru ve satış işlemlerinde, T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Bursa Keles Şubesi tarafından yürütülecek. 


Satış ilanı için