29 / 04 / 2024

keleş inşaat deniz istanbul

keleş inşaat deniz istanbul

Beylikdüzü Yakuplu'da İstanbul'un marinalı tek sahil kasabasını inşa eden Keleşoğlu Holding'in Başkanı Mustafa Keleş, "Acil eylem planı yapılması. Yılda en az 100 bin konut satarak cari açığı da kapatırız, dış borcu da azaltırız" dedi...

Ala Keleş İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ala Keleş İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy’de  500  bin TL sermaye bedeli  Ali Mustafa Keleş tarafından kuruldu.

Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesinin inşaatının akıbeti TBMM'de!

Zonguldak ilinde bulunan Atatürk Devlet Hastanesinin inşaatının ne zaman tamamlanacağı meclis gündemine taşındı. CHP'li Deniz Yavuzyılmaz, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı. 

İnşaat maliyetlerindeki artış durdurulamıyor!

Satış Çözümleri kurucusu Soner Keleş, inşaat maliyetlerindeki artışın pandemi ile birlikte yükselen arsa fiyatlarıyla birleşince iç piyasada konut geliştiricilerinin frene basmak zorunda kaldığını değerlendirdi...

İnşaat maliyetleri konut fiyatlarını yükseltiyor!

Satış Çözümleri kurucusu Soner Keleş, son iki senedir hızla yükselen inşaat maliyetlerinin konut fiyatları üzerine olan etkisini değerlendirdi...

Le Chic Tarabya'nın inşaatı tamamlandı, iskan alındı!

Deniz GYO'nun geliştirdiği Le Chic Tarabya projesinde Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yürütülen incelemeler tamamlandı ve projenin inşaatı tamamlanarak iskan alındı. 

Bodrum Ortakent'teki külliye inşaatına dernek ve STK'lardan tepki!

Bodrum'da tepkilere neden olan Gökova koyu manzaralı devasa külliye inşaatına ilişkin tartışmalar sürüyor. Deniz manzaralı külliye inşaatının yaklaşık 100 milyon TL'ye mal olması bekleniyordu. Projede değişiklik yapılarak külliye yerine cami inşaatı tabelası asıldığı görüldü.

Ahmet Keleşoğlu Kent Müzesi'nin inşaatı tamamlanıyor!

Karaman'ın Ermenek ilçesinde geçtiğimiz aylarda yapımına başlanan Ahmet Keleşoğlu Kent Müzesi'nin inşaatı tamamlanıyor.

İndemir İnşaat'ın acı günü! Murat Keleş vefat etti!

Kocaeli'nin tanınmış iş insanlarından, İndemir İnşaat firmasının sahibi Murat Keleş vefat etti. Evli ve 4 çocuk babası olan Murat Keleş’in cenazesi Başiskele Yeşilyurt Mahallesi Osman Kuru Mezarlığı'nda toprağa verildi. 

Le Chic Tarabya'nın inşaat faaliyetlerine ara verildi!

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın İstanbul Tarabya'da bulunan Le Chic Tarabya projesinin inşaat faaliyetlerine ara verildi...

İnşaatlarda 'deniz kumu' tehlikesi!

Edirne'nin Keşan ilçesi İtalyan Koyu'ndan kumları kaçak olarak alıp, muhtarlık ve tüzel kişiliğe ait otel inşaatında kullandığının belirlenmesinin ardından, uzmanlar deniz kumunun inşaatlarda kullanılması durumda yaşanacak olumsuzlukları anlattı.

Deniz Aksu: Ana konumuz, inşaat ve inşaat yapı paydaşları!

EmlakBank Genel Müdürü Aksu, faaliyet gösterdikleri ana konunun inşaat ve inşaat yapı paydaşları olduğunu vurgulayarak, piyasada 2,7 trilyon liralık bir alışveriş yapıldığını ifade etti...

Ortadoğu İnşaat ve Tarım Fuarları başarıyla tamamlandı!

Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası (DTSO) Fuar Komisyonu Başkanı Mehmet Ali Deniz 2019 bahar döneminde düzenlenen inşaat ve tarım fuarları hakkında açıklamalarda bulundu.

Medcezir İnşaat Deniz Yolcu Taşımacılığı Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Medcezir İnşaat Deniz Yolcu Taşımacılığı Turizm Limited Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Celal Ustaal ve Mustafa Taylan  ortaklığında kuruldu. 

keleş inşaat deniz istanbul Haberi

keleş inşaat deniz istanbul

Mustafa Keleş, son dönemde hareketlenen konut sektörüne dair çarpıcı açıklamalarda bulundu. Türkiye'nin şu an sıcak parayı bulacağı yerin yabancıya konut satışı olduğunu söyleyen Keleş, "Vatandaşlık bedeli çok yüksek. Bu bedel en fazla 300 bin dolar olmalı. Eğer bu gerçekleşirse yıllık ortalama 100 bin konut satar ve 30 milyar lira elde ederiz. Bu cari açığı da kapatır, dış borcu da azaltır." dedi.

İhracatçı kapsamına alınsın

Hatta inşaatçıları ihracatçı kapsamına almaları gerektiğine vurgu yapan Keleş, "Bizi heveslendirmeleri lazım. Daha çok çalıştırsınlar. Buna hazırız. Biz sadece konut satmıyoruz. Konutu satarken ciddi bir hizmet de satıyoruz. Yabancıya satış konusunda devletin sahaya inmesi şart. Bürokrasi hızlandırılmalı, çalışma izni, oturma izni, vatandaşlık sağlanmalı. Yabancı yatırımcının tapusunu alırken, vatandaşlığını da alması lazım." dedi.

Stok yapmayalım

Arz talep dengesinin bozulduğunun altını...