07 / 05 / 2024

Kemal Cem Pülten kimdir

Kemal Cem Pülten kimdir

DSP Bornova Belediye Başkan Adayı Kemal Cem Pülten, kentsel dönüşümün Bornova'nın Karacaoğlan, Yeşilova ve Çamdibi mahallesi gündeminde yer alacağını dile getirdi. Kentsel dönüşüm Bornova'nın yeniden yapılanmasını sağlayacak...

Cem Küçük mazot fiyatlarında gelecek rahatsız edici seviyeyi açıkladı: 'Siz bu yazıyı okurken' diye başlayıp uyardı

Benzin ve mazota gelen aşırı zamlar hükümetin politikalarını destekleyen yazılarıyla tanınan Türkiye Gazetesi yazarı Cem Küçük’ü de rahatsız etti. Küçük, ‘Şu anda mazot 30 lira siz bu yazıyı okurken daha da artabilir. İş artık rahatız edici bir hâl aldı’ tespitinde bulundu.

Şehri Pırlanta Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Şehri Pırlanta Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Derya Uysal ve Kemal Çiğri ortaklığında kuruldu.

Oğuz Cem Çelik: İnşaat hatası can alıyor!

İzmir'de meydana gelen deprem sonrası açıklamalarda bulunan Prof. Oğuz Cem Çelik, ''Binanın taşıyıcı sistemini duvarların bazılarını da betonarme olarak yapıp yapının esnekliğini bir miktar azaltmamız gerekiyor'' dedi.

Kemal Akar'ın cenazesi bugün defnediliyor!

Türkiye'de sosyal konutun öncü isimlerinden CHP eski Büyükşehir Grup Başkanı Kemal Akar'ın cenazesi bugün öğle namazına müteakiben Levent Camii'nden kaldırılıp, Zincirlikuyu Mezarlığı'na defnedilecek.

Kemal Unakıtan'ın Küçükçamlıca'daki villasının çatısı yıkıldı!

AKP'nin ilk Maliye Bakanı merhum Kemal Unakıtan'ın 1983'ten beri oturduğu ve 2006 yılında yıkıp yeniden yaptırdığı Küçükçamlıca'daki villasının çatısı, AKP'li Üsküdar Belediyesi tarafından 'kanuna aykırı' olduğu gerekçesiyle yıkıldı. 

Defne Samyeli, Cem Yılmaz'ın villasından taşındı!

Defne Samyeli, Cem Yılmaz ile kaldığı villadan ayrılıp Göktürk’teki evine taşınmış...

O-P Grup Enerji Maden Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

O-P Grup Enerji Maden Ve İnşaat Anonim Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ünal Pala, Ali Şafak Öztürk ve Kemal Oğuz Pala ortaklığında kuruldu.

Efeler Mustafa Kemal Yılmaz Parkı açıldı!

Efeler Belediyesi, Umurlu Mahallesi’nin merkezinde bulunan harabeliği yıkıp bazı binaları da restore ederek vatandaşların güzelce vakit geçirebilmesi için düzenlediği ‘Mustafa Kemal Yılmaz Parkı’nı hizmete açtı.

Cem Yılmaz Bodrum'dan 4 milyon euroya ev aldı!

Cem Yılmaz, Bodrum Mandarin Oriental'da 4 milyon euroya aldığı lüks villasında oğlu Kemal ve eski eşi Ahu Yağtu ile tatil yapıyor.

Galatasaray Üniversitesi yıkılıp yeniden mi yapılacak?

Kemal Kutgün Eyüpgiller, GS Üniversitesi’nin yanan tarihi binasını restorasyon projeleriyle betonlaştırılmak istendiğine dikkat çekti. Eyüpgiller, “Tarihi binayı yıkıp yeniden yapmak istiyorlar. Üstelik bu işlem maliyeti yüzde 50 artırır." dedi.

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde açılış töreni yapıldı!

Ondokuz Mayıs Üniversitesi(OMÜ) Tıp Fakültesi'nde 2015-2016 eğitim öğretim yılı törenle başladı. Tıp Fakültesi Mustafa Kemal Güneşdoğdu Amfi'sinde gerçekleştirilen açılış törenine Dekan Prof. Dr. Süleyman Kaplan, öğretim görevlileri ve öğrenciler katıldı.

Cem Yılmaz'dan, Ahu Yağtu'ya ev jesti!

Yaz tatilinin büyük kısmını oğlu Kemal'in mutluluğu için eski eşi Ahu Yağtu ile Bodrum'da geçiren ünlü şovmen Cem Yılmaz, bu kez de bonkörlüğünü konuşturdu. Ünlü komedyen, Yağtu'nun yeni taşınacağı dairesinin yarı fiyatını hiç düşünmeden cebinden ödedi.

Sincan Pınarbaşı Mahallesi'ne kurulan pazar yeri açıldı!

Pınarbaşı Mahallesi Yaşar Kemal Sokak ve Palamut Sokak kesişiminde kurulan pazar yeri dualarla açıldı. Mustafa Tuna, "İmar planında Pazar yeri olarak belirlenen alanları Pazar yeri olarak hazırlayıp vatandaşımızın hizmetine sunuyoruz. " dedi.

Kemal Cem Pülten kimdir Haberi

Kemal Cem Pülten kimdir

DSP Bornova Belediye Başkan Adayı Kemal Cem Pülten, kentsel dönüşümün Boronova'nın Karacaoğlan, Yeşilova ve Çamdibi mahallesi gündeminde yer alacağını dile getirdi. Cem Pülten, "Afet risklerini de barındırması ve düşük konut kalitesine sahip yerleşim alanlarına sahip olması nedeniyle kentsel dönüşüm uygulamalarının hedefi, oldu. İzmir'de yenüeştirme ve sağlıklaştırma adı altında yapılan kentsel dönüşüm çalışmaları, bugün 18 ilçe, 102 mahallede uygulanmakta" dedi. Kentsel dönüşümün henüz Yeşilova Mahallesi'nde başlanmadığım, fakat uygulama kararının alındığını belirten DSP Bornova Belediye Başkan adayı Kemal Cem Pülten Yeşilova Mahallesi ada bazında inşaat yapılması daha planlı olacağından dönüşümün bir ihtiyaç geline geldiğini söyledi. Halkm kentsel dönüşüme sıcak baktığım, fakat akıllannda acaba sorulan olduğunu da söyleyen Pülten "Kaç kat veya kaç daire verecekler? sorusu halkm en merak ettiği kısım" dedi. 


Henüz...