26 / 07 / 2024

Kemal Cirit kimdir

Kemal Cirit kimdir

Yeni ilçe merkezinin kurulacağı bölgede incelemelerde bulunan Vali Kemal Cirit: Söz konusu alanda kurban kesilerek yeni yerleşim yerine ilk kazma vuruldu, iş makineleri alanda çalışmaya başladı." dedi.

Kemal Cirit kimdir?

Artvin Valisi Kemal Cirit kimdir? Artvin Valisi Kemal Cirit, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Kemal Cirit, ne zamandan beri vali olarak hizmet veriyor? İşte Kemal Cirit..

Haydar Kemal Kurt kimdir? Haydar Kemal Kurt ne iş yapmaktadır?

Vakıfbank Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi olan, Haydar Kemal Kurt kimdir? Haydar Kemal Kurt hakkında merak edilen detaylar, hangi sektörlerde görev aldığı, eğitim durumu ve tüm kariyeri...

Kemal Semerciler kimdir? Kaç yaşında? Nereli? 

DYO Boya Fabrikaları Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Kemal Semerciler kimdir? Kaç yaşında? Kemal Semerciler daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Kemal Semerciler'in eğitim hayatı nasıldı?

Sinan Kemal Uzan kimdir? Sinan Kemal Uzan kaç yaşında?

Akmerkez'de Yönetim Kurulu Üyesi olarak aktif bir şekilde görev alan Sinan Kemal Uzan kimdir? Sinan Kemal Uzan kaç yaşında? İşte ayrıntılar...

Ekonomi Eski Bakanı Kemal Derviş yaşamını yitirdi! Kemal Derviş kimdir? Kemal Derviş neden öldü?

2001 krizi sonrası Ekonomiden Sorumlu Devlet Bakanı görevini üstlenen Kemal Derviş, 74 yaşında yaşamını yitirdi. Derviş’in bir süredir ABD’de Parkinson rahatsızlığı nedeniyle tedavi gördüğü belirtildi.

Namık Kemal Gökalp Kimdir?

Namık Kemal Gökalp kimdir? Namık Kemal Gökalp mesleği nedir? Namık Kemal Gökalp hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Yahya Kemal Gençer Kimdir?

Yahya Kemal Gençer kimdir? Yahya Kemal Gençer’in mesleği nedir? Yahya Kemal Gençer nereden mezundur? İşte detaylar!

Mehmet Kemal Kurtoğlu kimdir?

Sarkurt İnşaat'ın kurucusu ve yönetim kurulu başkanı Mehmet Kemal Kurtoğlu kimdir? Mehmet Kemal Kurtoğlu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Mehmet Kemal Kurtoğlu biyografisi...

Kemal Cirav kimdir?

Yeni Gimat GYO A.Ş. Yönetim Kurulu Eski Başkanı Kemal Cirav kimdir? Kemal Cirav daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Kemal Cirav'ın biyografisi...

İbrahim Kemal Tosun kimdir?

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Kemal Tosun kimdir? İbrahim Kemal Tosun daha öcne nerelerde görev yaptı? İşte İbrahim Kemal Tosun'un biyografisi...

Kemal Duran kimdir?

Kemal Duran İBB Deprem ve Zemin İnceleme Müdürü oldu.  Peki Kemal Duran kimdir? Kemal Duran hangi işlerde görev aldı?

Sinop'un kentsel dönüşüme ihtiyacı var!

Sinop Valisi Kemal Cirit, Sinop'un kentsel dönüşüme ihtiyacı olduğunu söyledi. Cirit, "Bunu çok inceleyerek dile getirdiğim bir şey değil. Demek ki dışarıdan gelen bir kişi böyle görüyorsa herhalde dışardan buraya turist olarak gelenlerde de bu algı biraz vardır" dedi.

Artvin Murgul'da kentsel dönüşüm şart!

Murgul'da açılış töreninde konuşan Artvin Valisi Kemal Cirit Murgul'un Kabuk değiştirdiğini söyleyerek Murgul'da kentsel dönüşümün gerektiğine değindi. Murgul Bakır El İşlemeciliği kursunu ziyaret eden Cirit eline çekici alarak bakıra motif vermeye çalışt

Artvin Yusufeli Barajı inşaatı 3 yıl içerisinde tamamlanacak!

Artvin Valisi Kemal Cirit, Yusufeli Barajı inşaatının 3 yıl içerisinde tamamlanmasının hedeflendiğini bildirildi. Cirit, Yusufeli Barajı ve Hidroelektrik Santrali (HES) inşaatında incelemelerde bulundu.

Kemal Cirit kimdir Haberi

Kemal Cirit kimdir

Vali Cirit, beraberindeki İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Mustafa Çelik, İl Emniyet Müdürü Alaattin Akbaş, DSİ 26. Bölge Müdürü Dinçer Aydoğan, Belediye Başkanı Eyüp Aytekin, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Orhan Yazıcı ve bazı daire amirleri ile birlikte Kaymakamlığı ziyaret ederek Kaymakam Ömer Dereci'den ilçenin sorunları hakkında bilgi aldı.


Cirit, burada yaptığı konuşmada, "Yusufeli tarihi boyunca da birkaç kez yer değiştiren ilçelerimizden bir tanesi. 

Yeniden yola çıkan bir Yusufeli gördük. 

Dağların arasında yeni Yusufeli'ni oluşturmak için ilk çalışma bügün başlamış oldu. Bu kolay bir süreç değil ve Yusufeli Barajı hızla ilerliyor. Barajın hız limitine uygun olarak da çeşitli kamu kurum ve kuruluşlarının ve bizlerin aynı orantıda hızla yeni Yusufeli'nin oluşturulması ile ilgili bir çabayı sergilememiz gerekiyor" dedi. 


Bölgenin altyapı projeleri ile ilgili iş...