19 / 05 / 2024

Kemal Karaküçük açıklamaları

Kemal Karaküçük açıklamaları

Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası (KMTSO) Başkanı Kemal Karaküçük, Kahramanmaraş'ın turistik değerlerine sahip çıkılmasının hem kent ekonomisi dolayısıyla da ülke ekonomisi için önemli bir kazanç olacağını vurguladı.

Deprem şiddetiyle ilgili açıklamalar halka korku salıyor diyen Deprem profesörü Ahmet Ercan'ı terleten yorumlar!

Deprem şiddetiyle ilgili yapılan açıklamaların halka korku salmaktan başka bir yararı olmadığını söyleyen deprem profesörü Ahmet Ercan'a takipçilerinden öyle yorumlar geldi ki, deprem profesörünü köşeye sıkıştırdı.

İstanbul'da 7.3'ten büyük bir depremin olasılığı açıklandı! 3 deprem bilimciden çarpıcı açıklamalar!

Deprem uzmanları Türkiye'deki deprem riskli bölgeler için uyarılarını sık sık yeniliyor. Bu doğrultuda, beklenen büyük İstanbul depremi de sık sık gündem oluyor. 3 deprem bilimciden çarpıcı açıklamalar geldi. 

Vatandaşlık maaşı nedir? Bakan Derya Yanık açıkladı: Bakın nasıl bağlanıyor!

Son dönemlerde en çok merak edilen konulardan olan vatandaşlık maaşı nedir? Cumhurbaşkanı tarafından duyurulan maaş ile ilgili açıklamalar Bakan Yanık tarafından yapıldı.

Çiftçiler için açıklamalar peş peşe geldi hemen bakın! Yeni destek müjdesini kaçırmayın!

Hükümet yetkilileri  çiftçiler için oluşturmuş destek ödemeleri için açıklamalar Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından yapıldı. Destek ödemeleri hakkında açıklamalar  ard arda gelirken ayrıntılarda merak ediliyor.

SGK’dan gelen peş peşe açıklamalar herkesi korkuttu! Hizmet dökümünüzdeki 'S,Ş,K' harfleri ne anlama geliyor?

SGK’dan gelen açıklamalar bu süreçte sıkı takibe alındı. Eğer bu harfler e-Devlet'te varsa emeklilik süreleri uzamaya başlıyor. Hemen e-Devlet’ten kontrol etmeniz istendi.

Kandilli tek tek açıkladı: Büyük Marmara depremi 200 kilometrelik alanda yıkıcı olacak! 7 şiddetinden büyük...

Beklenen büyük Marmara depremi, tedirginlik oluşturmaya devam ederken; uzman isimlerden de konu ile ilgili sık sık açıklamalar geliyor. Kandilli tek tek açıkladı: Büyük Marmara depremi 200 kilometrelik alanda yıkıcı olacak! 7 şiddetinden büyük...

Asgari ücrete ara zam gelir mi? Peş peşe gelen açıklamalar şaşkına çevirdi! Şimdi bakın! 

Asgari ücrete ara zam konusu son günlerde sık sık gündeme geliyor. Asgari ücrete ara zam gelir mi? Peş peşe gelen açıklamalar şaşkına çevirdi! Şimdi bakın! 

Ziraat Bankası'ndan müjde! 21 Aralık'a kadar hemen siz de başvurun!

Türkiye'nin en çok tercih edilen kamu bankaları arasında yer alan Ziraat Bankası, yeni kampanyasını duyurdu. Bu fırsattan 21 Aralık'a kadar faydalanabilirsiniz! Peki, kampanya ayrıntıları neler? İşte kampanya detayları...

SASA'nın patronundan bomba açıklamalar! 'SASA hissesi çok yüksek alınmaz diyorum'

Borsa İstanbul'un en tartışmalı iki hissesinden biri olan SASA'nın patronu da hisse fiyatının geldiği seviye konusunda şaşkın. İşte SASA'nın patronu İbrahim Erdemoğlu'nun ilginç açıklamaları...

Ev sahipleri bile bilmiyor! Kiralar arttıkça fırsatçılık hat safhaya çıktı!

Kira fiyatları arttıkça yeni fırsatçılık yolları keşfedilmeye başlandı. Sektör temsilcileri bu yöntemlerden ev sahiplerinin de haberinin olmadığını aktardı. İşte detaylar!

Asgari ücret hesaplamalarında resmen 9 şiddetinde deprem! 2023 asgari ücret açıklamaları peş peşe geldi! Hemen göz atın

Yeni yıla girmeye çok az bir zaman kala Asgari ücret hesaplamalarında resmen 9 şiddetinde deprem yaşanıyor. Milyonlarca kişiyi ilgilendiren 2023 asgari ücret açıklamaları peş peşe geldi! Hemen göz atın...

1 euro bile alanlar köşeyi döndü! Öyle bir yükseldi ki cepler kabardıkça kabarıyor! Son dakika euro kuru

Euro kurunda son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Euro, dolar endeksinin değer kaybetmesi ile yükselişe geçti. Öyle bir yükseldi ki, 1 euro bile alanlar köşeyi döndü. Yatırımcıların cepleri kabardıkça kabardı. Peki euro kuru ne kadar oldu? İşte son dakika euro/TL kuru.

Asgari ücret hesaplamalarında nefesler tutuldu! 1 Ocak 2023 asgari ücret açıklamaları peş peşe geldi! Hemen göz atın!

Milyonlarca kişi tarafından merak edilen ve araştırılan asgari ücret zamları arama motorlarında da sık sık araştırılıyor. Asgari ücret hesaplamalarında nefesler tutuldu... 1 Ocak 2023 asgari ücret açıklamaları peş peşe geldi... Hemen göz atın...

Kemal Karaküçük açıklamaları Haberi

Kemal Karaküçük açıklamaları

Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası (KMTSO) Başkanı Kemal Karaküçük, Kahramanmaraş'ın, Germanicia Antik Kenti, Ashab-ı Kehf, Necip Fazıl ve Aşık Mahzuni gibi değerlerinin yanı sıra, dağcılık, kuş gözlemciliği ve su sporları potansiyeli, florası ve gastronomisiyle turizm sektörünün önemli destinasyonları arasına gireceğini bildirdi. Karaküçük, öncelikle Germenica Antik Kenti'nin yerinin kamulaştırılmasının önemine dikkati çekerek, "Çünkü, deniz ve kum için tatil yapanlardan çok kültür turizmi kapsamında gezen turistler daha fazla para harcıyor. Bu nedenle elimizdeki kültürel madenlerimizi iyi değerlendirmeliyiz" dedi.



TURİZMDE ATILIMA İHTİYACIMIZ VAR 

Kahramanmaraş'ın turistik değerlerine sahip çıkılmasının hem kent ekonomisi dolayısıyla da ülke ekonomisi için önemli bir kazanç olacağını vurgulayan Karaküçük, konuşmasını şöyle sürdürdü: "Bu konuda Büyükşehir Belediyesi, Kültür Turizm İl Müdürlüğü ve bakanlığımıza önemli görevler düşüyor. Kahramanmaraş'ta ticaretin artması açısından turizm olukça...