08 / 05 / 2024

Kemal Karakurt

Kemal Karakurt

Biriket İnşaat Harfiyat Otomotiv Orman Ürünleri Peyzaj Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kemal Karakurt tarafından 20 bin TL sermaye ile 29 Şubat'ta Sancaktepe, Abdurrahmangazi Mahallesi'nde kuruldu.

Biriket İnşaat Harfiyat Otomotiv Orman Ürünleri Peyzaj Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Biriket İnşaat Harfiyat Otomotiv Orman Ürünleri Peyzaj Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kemal Karakurt tarafından 20 bin TL sermaye ile 29 Şubat'ta Sancaktepe, Abdurrahmangazi Mahallesi'nde kuruldu.

Kırşehir Karakurt Kaplıcaları turizme kazandırılacak!

KIRŞEHİR Valisi Necati Şentürk, Karakurt Kaplıcalarının sağlık turizmine kazandırılacağını söyledi. Karalar Köyünde bulunan Karakurt Kaplıcalarının bulunduğu alanda İl Özel İdareVali Necati Şentürk, gazetemizin yayınlarını değerlendirdi.

Kırşehir Karakurt'ta imar planı hazırlanıyor!

Kırşehir'de Karakurt Termal Turizm Merkezi’nin turizme açılması ve yatırımcıların teşvik edilmesini sağlamak amacıyla imar planlaması yapılırken, planlamanın tamamlanmasıyla bölgenin turizm potansiyeli açısından değerlendirileceği bildirildi.

Kırşehir Karakurt'a imar planı!

Kırşehir’de Karakurt Termal Turizm Merkezi’nin turizme açılması ve yatırımcıların teşvik edilmesini sağlamak amacıyla imar planlaması yapılıyor.

İzmir Mustafa Kemal Sahil Bulvarı’nda trafik düzenlemesi!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin yapımını sürdürdüğü karayolu alt geçidi ve meydan projesi çalışmaları nedeniyle Mustafa Kemal Sahil Bulvarı’nda 10 günlük geçici trafik düzenlemesi yapılıyor. İşte ayrıntılar...

Çankaya Yaşar Kemal Parkı açıldı!

Çankaya Belediyesi’nce Yaşamkent’te halkın katılımı ve talepleri doğrultusunda planlanan ve adının Yaşar Kemal olması istenen parkın açılışı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve sanatçı Zülfü Livaneli'nin katılımıyla gerçekleştirildi.

Kırşehir Karakurt Termal Turizm Merkezi için imar planı hazırlandı!

Karakurt Termal Turizm Merkezi'nde yapılan imar planı ile alana gelecek yatırım olanaklarının önünü açabilmek için hazırlanan imar planı ile birlikte ekonomiye katkı sağlayacak ve daha düzenli bir turizm yatırımı amaçlanıyor...

Mustafa Kemal Sahil Bulvarı altgeçidine 1290 fore kazık!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Mustafa Kemal Sahil Bulvarı üzerinde yapımına başladığı karayolu alt geçidi inşaatında kullanılacak 1290 fore kazık çakılmaya başlandı. Yapım sürecinde çalışacak servis yolu için de denize dolgu yapılıyor.

Adana'da Fatma Kemal Timuçin Diş Sağlığı Hastanesi açıldı!

Adana'da Fatma Kemal Timuçin Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi törenle açıldı. AK Parti Milletvekili Necdet Ünüvar hastane için "Dişe dokunur bir hizmet" dedi.

Mustafa Kemal Sahil Bulvarı Meydanı'nın inşaatı başladı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Mustafa Kemal Sahil Bulvarı trafiğini rahatlatmak ve bölgeye yeni bir soluk getirmek amacıyla Mithatpaşa Parkı önünde tasarladığı karayolu alt geçidinde inşaat çalışmalarına devam ediyor.

Kemal Uluğ: Arsa fiyatlarındaki artış konut fiyatlarına yansıdı!

Adıyamanlı Emlakçı Kemal Uluğ, son bir yıl içerisinde arsa fiyatlarında önlenemez bir yükselişin olduğunu kaydederken, bunun da dolayısıyla konut fiyatlarına yansıdığının altını çizdi.

Mustafa Kemal Sahil Bulvarı'nda çalışmalar başlıyor!

Mustafa Kemal Sahil Bulvarı trafiğini rahatlatmak ve bölgeye yeni bir soluk getirmek amacıyla Mithatpaşa Parkı önünde tasarlandığı açıklanan karayolu altgeçit inşaatı için son hazırlıklar tamamlandı.

Karaman Kemal Kaynaş Stadyumu'nun onarımında sona gelindi!

Karaman Gençlik Hizmetleri ve spor İl Müdürü Hayati Kısacık, bakım ve onarım çalışmalarında sona gelinen Kemal Kaynaş Stadyumunda incelemelerde bulundu.

Kemal Karakurt Haberi

Kemal Karakurt

Biriket İnşaat Harfiyat Otomotiv Orman Ürünleri Peyzaj Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kemal Karakurt tarafından 20 bin TL sermaye ile 29 Şubat'ta Sancaktepe, Abdurrahmangazi Mahallesi'nde kuruldu. 


Biriket İnşaat Harfiyat Otomotiv Orman Ürünleri Peyzaj Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-İnşaat malzemeleri (demir, çelik, bakır, çivi, alüminyum ve mamulleri, tuğla, ateş tuğlası, kiremit, alçı, çimento, fayans, seramik, marley vb.) imalatı, alım satımı, ithalat ve ihracatını yapmak. 2-İnşaat işlerinde kullanılan her türlü demir, çelik, bakır, çivi, alüminyum ve mamulleri, tuğla, ateş tuğlası, kiremit, kireç, doğrama, alçı, çimento, fırınlanmış kum, mermer, mozaik, fayans, seramik, vitrifiye, marley, parke, armatür, pvc boru ve birleştirme parçaları, temiz su ve birleştirme parçaları, izolasyon malzemeleri, duvar kağıdı, boya, banyo ve mutfak aksesuarları, hazır kapı, merpen ve bütün...